• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılıyorum galiba

Durumu kabullenecekseniz de kendinizi kaldırmayın.

Ben katiliyorum, bosanma/ayrilma dusuncesi olmayanlar aldatildiklarini anladiklarinda bence yuzlesememeli. Adama ne diyeeksin ki, aldattin diye kizsan ne olacak yani ? Bu durumda iyice yuz goz oluyorsun, adam aldattiginda affetttigini anliyor, taviz tavizi doguruyor. Aldattim yanima kar kaldi , nasilsa affediyor onume gelen olursa takilayim diye dusunuyor. Eger bosanma soz konusu degilse en iyisi aldatildigini anlasa bile bilmemek, gormemek, duymamak bence, yuz goz olmamak.

Birinin aldattigini yuzune vurmanin dava acmicaksam bence hicbir getirisi yok, sadece evet kabullendim demis olurum, bu kadar.

Ben katiliyorum, bosanma/ayrilma dusuncesi olmayanlar aldatildiklarini anladiklarinda bence yuzlesememeli. Adama ne diyeeksin ki, aldattin diye kizsan ne olacak yani ? Bu durumda iyice yuz goz oluyorsun, adam aldattiginda affetttigini anliyor, taviz tavizi doguruyor. Aldattim yanima kar kaldi , nasilsa affediyor onume gelen olursa takilayim diye dusunuyor. Eger bosanma soz konusu degilse en iyisi aldatildigini anlasa bile bilmemek, gormemek, duymamak bence, yuz goz olmamak.

Aldatan şahsa dediğin gibi davranır veya davranmaz orası kişinin stratejisine kalmış ama ben insanın kendisini kandırmamasından, kendisine dürüst olmasından bahsediyorum.
Kaldı ki aynen dediğin gibi de aldatanın yanına kar kalıyor her türlü...

Ama arayip konuştu bana adını verdi hee x bu ya diye

Yakın durmuyor dokuman çıkarmaya hep bir tartışmaya giriyor dokuman diyince

Aldım telefonu açtım mesaj gelmişti ama okumamışti ben okudum ilk

Bence emin olmadan harekete geçmeyin olabildiğince sakin olmaya çalışın .Soğukkanlı olun zaten olmuşsa herhangi bir şey ama hiç inanmıyorum nedense aldatan biri telini böyle rahat size vermez .

Yakın durmuyor dokuman çıkarmaya hep bir tartışmaya giriyor dokuman diyince

Onun herhangi birseye yakin durmasina gerek yok,
Elbette ayrilmamak icin size kanit vermek istemeyecek.

Bosanirim diyorsaniz onun ya kendisini ispat etmesini sart kosun ya da direkt kendiniz halledin.

Cocugu bahane edip hem devam etmeyi hem de kendilerini daha da huzursuz edecek seylerin pesinde vakit gecirmeyi sahsen dogru bulmuyorum.

bi şekilde size açıklamalıydı kuşku aşkı yer .peşini bırakmayın. olayın aslı umarım sizi üzecek bir durum değildir .

bence hic kafana takma en guzeli ne biliyormusun? soyle kendine bir guzel bakim yap sacinla oyna guzel giyin makyajsiz dolasma onada vurdum duymaz davran ama asla aldatthini dusunme ona guvendigini belli et bak nasil ters kose olup sana donuyo biz kadinlar bakimsizlasiyruz evlenince malesef ister istemez.
Ciddi olamazsiniz...:ssz:

Keske direk ona bisi solemeden arasaydiniz simdi boyle dusunmezdiniz . Bunu soylemek istemem ama karistirmis bi haltlar durum bunu gosteriyor

K.bakmayin adam sizi baya keriz yerine koymus... ne bu yaa ustunden 1 ay gecmis siz hala oturun haa...o disarda fing atsin..tovbe tovbe cok sinirlndim..

Tam aldatan erkek modeli
tanımıyorum
aa falancaymış
bağırıp saldırıp üste çıkma
gezelim eğlenelim unutalım
olmadı şiddet
sonrasında olmamış gibi vurdumduymazlık hepsi bunun alametleri
o anda sakinliğinizi koruyup numarayı alıp takibe almanız gerekirdi
şuan yapacak bişeyiniz yok
artık yaparsa da iz bırakmaz

Siz o numaranın varlığından haberdar oldugunuzu hiç belli etmeyecektiniz bence.
Ben olsam ; önce numarayı alır arardım eşimin ruhu bile duymadan kadının ağzından lafı alırdım.
Sonra tabii delil şart konuşmayı kaydederdim filan.
Belki de anlık öfkeye yenik düşerdim ki siz düşmüşsünüz..
Aldatılıyor olma ihtimaliniz yüzde yüz gibi geldi.

Hayır isim yoktu numara vardı numarayı biliyorum son hanesini hatırlamıyorum :S

numaranın kayıtlı olmaması daha şüphe uyandırıcı,kayıtlı olmayan bir numaradan böyle samimi bir mesaj ancak yanlışlıkla atılmışsa gelir ki, eşiniz numarayı arayıp konuştuğuna göre yanlışlık yok malesef.

Kızlar uzun aradan sonra ben geldim :cry: kısa geçiyorum uzatmadan. Yaklaşık 1 ay önce eşim izinliyken balkonda oturuyordu ben şarkı dinlemek için telefonunu istedim bir baktım mesaj :KK57:ama isim kayıtlı değil 'canım ben sakarya ya gidiyorum babaannem ölmüş çok severdim onu dünyam başıma yıkıldı sanki 1 hafta yokum 7sini okunduktan sonra gelicem haberin olsun' !!!!!! Gayet sakin bir üslupla bu ne canım dedim kekeledi ne diyeceğini bilmiyor böyle eli ayağına dolandı benim elim ayağım titriyor tabi kim diyorum bilmiyorum diyor kim diyorum bilmiyorum diyor en sonunda heeee x ya diye kiz ismi soyledi tepem attı dedim şunu ara bakalım sana ne diye hitap ediyor telefonda aradı basın sağolsun dedi hoparlör u açmıyor brn duymayayim diye telefonu elinden almaya çalışıyorum yok eliyle beni ittirip oyle konuşuyor sonra kapattı diyor bak bir şey ypk konuştum ne oldu hemen seni aldattı mı oldum bir bakış attım nefretlik! Mutfağa gittim kızıma mama hazırlamaya kafam hala mesajda tabi geldi bir üste çıkmalar saldırganlık böyle sanki öldürecek beni sonra geldi sarılıyor hadi dışarı çıkalım dolasalim o gün evde dinlenecek adam bana dolasalim diyor sırf brn olayı unutayım diye unutmadım tabi kızım için dolaştık yedik içtik eve geldik akşam oldu ben dedim ki o numarayı istiyorum o kızla konuscm koluma bir vurdu o an bütün vücudum don tuttu sanki ben seni aldatiyor muyum bunu mu ima ediyorsun sen evli bir çocuk babasisin niyr boyle mesaj atabiliyorlar o zaman dedim susuyor bilmiyor mu yoksa evli olduğunu dedim yüzük takmiyordu zaten olay oyle sürdü gitti kızım için sakin oldum artık büyüdü eşim beni öpmeye yaklaştığında.bile korkuyor hemen gelip aramızda ağlıyor bana sarılıyor ona asla dayanamam zaten dedim ben önemli değilim bosanirim senden olur biter ama eger kızımı üzecek bir şey bir hareket bir ihanet olursa yaşatmam seni dedim ve o günden beri yaklaşık 1 aydır çok çok çok Afedersiniz yatağında kardes gibiyim ona zaten hastalığımdan dolayı isteksizim onları düşündükçe bana yaklasinca hep bir bahane buluyorum istemiyorum artık kızım sağlığım evim ailem benim için bunu bana yapma ihtimali bile bendeki tüm sartelleri indiriyor. Merak ettiğim konu mesajı arama kaydını silmiş ispatlanacak bir şey yok beni aldattığına emin miyim onu da bilmiyorum Rabbim şahit ben kimsenin günahıni almam almakta istemem ya yapmadiysa yanlış mı yapıyorum Yardimmm :KK34:
hayır canım çok doğru yapıyorsun bende aynısını yapardım çok takdir ettim. bu işin peşini bırakma bence . hangi hattı kullanıyor mesela turkcell de eğer online işlem şifresi alırsan görüştüğü numaraları mesajlaştıklarını görebilirsin. eğer aralarında birşey varsa zaten görüşüyorlardır. bir şekilde bulursun. arayan bulurda karşılaşacaklarına hazırmısın. hoş insan bilmeyince şüphe de içini kemirir yani benimkini kemirir gördüğüm kadarıyla sende bendensin bacım üzüldüm.

Back