Aldatılıyorum galiba

He tamam ben burada konu açtığın kışı sanmıştım,ama farketmez son konu açtığın kişide problemli

Kizzzz. Yemin ederim ciddi sordum hoşuma gitti öyle zor durumda kalması filan
Hemende alınmışsın ya güzelim

Ay ne bileyim yazıda uzun uzun anlat kısmını okuyunca bi döndüm yazdığıma baktım,ve evet uzun olmuş dedim Kapattıktan sonra işte ben eşyalarımı aldım çıktım o peşimden koştu taksi geldi ben bindim o kaldı hat değiştirdim sonra ne oldu bilmiyorum,muhtemelen yeşil ışığa geçiş yapmıştır

Ciddi ciddi hemen o anda biraktin mi

Masallahhhhh hayran oldum iradene

Ee ulaşmaya filan çalışmadı mi

Ciddi ciddi hemen o anda biraktin mi

Masallahhhhh hayran oldum iradene

Ee ulaşmaya filan çalışmadı mi

O anda bırakmasaydım biraz zor bırakırdım.Dinlersem bi inanasım geliyo ay bitmesemi diyorum.O yüzden kaçııııııııııııııııııııın diyerek çıktım evden valla.Sonra Turkcell'i aradım dedim numaramı değiştirirmisiniz ordan.Tabi dediler.10 dk içinde hattım ''bu numara kullanılmamaktadır'' a düştü.Tabi koşturduda,bana koştururken milletede koşturuyodur bu dedim oralı olmadım. Huzur kaçmakta

aldatıyo belli ki kekelicek ne var ben olsam ilk başta al ara için rahat etsin bana yakıştırdığından utan derdim var bişey

şunların hemen hemen benzerini yaşadım şu şiddet olayıda dahil olmak üzere.Tek fark ben evli değilim.Bana göre aldatmış seni.Ben senin gibi susmadım o an olmasada çok sonrasında bağırdım çağırdım bir ton laf ettim.Şu el kaldıran erkeklere ayar oluyorum o eli alıp birtarafına sokucaksın ki anlasın şerefsizler !!!!!!!!!

keşke ağlasalar canım yeni model şerefsizlik türemiş bayana el kaldırıyorlar birebir yaşadım aynısını Allah ından bulsunlar pislikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…