- 9 Ağustos 2010
- 2.056
- 1.400
- 248
- Konu Sahibi Denizdekikum
-
Hayır isim yoktu numara vardı numarayı biliyorum son hanesini hatırlamıyorum :SNumarası kayitli degilmiydi tlf da? Direk no mu yazıyordu yoksa isimlemi kayit edilmişti?
Öyle bir şey olursa tabiki de bosanirimIlk önce bilmiyorum diyor sonra düşünüyor zaman kazanıyor ve senin bu yalanı yutmayacağını düşünerekten numaranın bir kıza ait olduğunu düşünüyor, sizin kararlılığınızdan eminki bunu söylüyor, ben sizin aldatıldığınızdan emin olduktan sonra boşanacağınızı düşünüyorum.
Tipik aldatan erkek davranışları..hemen gezmeye çıkarmak isteme ilk etapta inkar olaydan dikkatini dağıtmaya çalışmalar.siz onu iyi takip edinKızlar uzun aradan sonra ben geldimkısa geçiyorum uzatmadan. Yaklaşık 1 ay önce eşim izinliyken balkonda oturuyordu ben şarkı dinlemek için telefonunu istedim bir baktım mesaj ama isim kayıtlı değil 'canım ben sakarya ya gidiyorum babaannem ölmüş çok severdim onu dünyam başıma yıkıldı sanki 1 hafta yokum 7sini okunduktan sonra gelicem haberin olsun' !!!!!! Gayet sakin bir üslupla bu ne canım dedim kekeledi ne diyeceğini bilmiyor böyle eli ayağına dolandı benim elim ayağım titriyor tabi kim diyorum bilmiyorum diyor kim diyorum bilmiyorum diyor en sonunda heeee x ya diye kiz ismi soyledi tepem attı dedim şunu ara bakalım sana ne diye hitap ediyor telefonda aradı basın sağolsun dedi hoparlör u açmıyor brn duymayayim diye telefonu elinden almaya çalışıyorum yok eliyle beni ittirip oyle konuşuyor sonra kapattı diyor bak bir şey ypk konuştum ne oldu hemen seni aldattı mı oldum bir bakış attım nefretlik! Mutfağa gittim kızıma mama hazırlamaya kafam hala mesajda tabi geldi bir üste çıkmalar saldırganlık böyle sanki öldürecek beni sonra geldi sarılıyor hadi dışarı çıkalım dolasalim o gün evde dinlenecek adam bana dolasalim diyor sırf brn olayı unutayım diye unutmadım tabi kızım için dolaştık yedik içtik eve geldik akşam oldu ben dedim ki o numarayı istiyorum o kızla konuscm koluma bir vurdu o an bütün vücudum don tuttu sanki ben seni aldatiyor muyum bunu mu ima ediyorsun sen evli bir çocuk babasisin niyr boyle mesaj atabiliyorlar o zaman dedim susuyor bilmiyor mu yoksa evli olduğunu dedim yüzük takmiyordu zaten olay oyle sürdü gitti kızım için sakin oldum artık büyüdü eşim beni öpmeye yaklaştığında.bile korkuyor hemen gelip aramızda ağlıyor bana sarılıyor ona asla dayanamam zaten dedim ben önemli değilim bosanirim senden olur biter ama eger kızımı üzecek bir şey bir hareket bir ihanet olursa yaşatmam seni dedim ve o günden beri yaklaşık 1 aydır çok çok çok Afedersiniz yatağında kardes gibiyim ona zaten hastalığımdan dolayı isteksizim onları düşündükçe bana yaklasinca hep bir bahane buluyorum istemiyorum artık kızım sağlığım evim ailem benim için bunu bana yapma ihtimali bile bendeki tüm sartelleri indiriyor. Merak ettiğim konu mesajı arama kaydını silmiş ispatlanacak bir şey yok beni aldattığına emin miyim onu da bilmiyorum Rabbim şahit ben kimsenin günahıni almam almakta istemem ya yapmadiysa yanlış mı yapıyorum Yardimmm
İş yerinde bayan calismiyor cafe bar müşteriler bayan ama hemde o biçimBu durumu yasamis olsam öncelikle no kayitli değilse tlf da buna rağmen Esim arayip konusuyorsa kizla kesin aldatiliyorum derim.
No bir bayan adina kayitliysa is yerinde falan boyle biri vârmiydi onu Düşünürüm. Ki bu durumu değiştirmez ne bu canimli cicimli konuşma derim.
No eerkek adina kayitli ise zaten bisey demeye gerek yok kendine metres edinmiş salak gibi bir de erkek adina kaydediyor deyip k.cina tekmeyi basardim.
Fatura kesim tarihi bu ayin 25i bana ayin 25.de dokuman çıkartabilirsiniz dediler dedi aradim bugün söyledim ne hala olayın pesindesin sen bana guvenmiyorsan bende sana guvenmiyorum sende dışarı çıkıyorum diyorsun ama nereye gidiyorsun nerden.bileyim dedi eve gelince dokucem herseyi ortaya ondan sonra o yoluna ben yolumasizi üzmek istemem ama
birşeyler var gibi
keşke mesajın geldiği an hemen söylemeseydin
numarayı alsaydın bişey olmamıs gibi yapsaydın
tam yakaladıgın an yuzune vurup herşeyi ortalığa dökseydin çok daha iyi olurdu
çok üzüldüm ya canımşimdi napmayı düşünüyorsun
aradan 1 ay gemiş ama şimdiki durum nasıl hala görüşüyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?