• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılıyormuyum!!!!!

bafri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
283
92
98
32
Mrhb arkadaşlar 1aydır memleketteydim eşim gelmedi yol çok uzak vs masraf olmasın diye benimde işime geldi rahat rahat takılırım dedim ama gelmeme 1 hafta kala evimin önüne bir kadın geliyor eşimi soruyor kitap alıcaktım diye(bu olaydan 1 gün sonrada eşim letgodan kitap sattığını söylemişti) bana komşular geldikten sonra söyledi kimle yaşıyor diye sormuş eşi ve kızıyla demişler ailesi veya annesiyle yaşıyor diye biliyordum demiş ama ailesi annesi tam emin değiller yani letgodan kitap almaya gelen biri niye bukadar soru sorsun yada aynı işyerindesin neden eve kadar geldin.neyse bu olay olduktan sonra ben eve geldim ve eşim aile arasında konuşulan bir mevzu yüzünden tavır aldı öyle diye düşünüyorum çünkü 1 haftadır benimle ne temas kuruyor ne diyolog ufak şeyler dışında telefonunu kurcaladım bu kadının numarası engellenmişti.şöyle birşey de var bide eşim 2 dir dışarı çıkıp banyodan sonra kontrol ettim baksırının özel bölgesi hep yıkanıyor ama özellikle o kısım yani neden yıkar ki insan sadece o kısmı😳nasıl takip edebilirim nasıl ortaya çıkartırım

.neyse bu olay olduktan sonra ben eve geldim ve eşim aile arasında konuşulan bir mevzu yüzünden tavır aldı öyle diye düşünüyorum çünkü 1 haftadır benimle ne temas kuruyor ne diyolog
Bu kısmı anlamadım.
Ayrıca altı üstü kitap alacak evinizi değil. neden kiminle yaşadığını sorsun ki. Eşiniz de kadının sorduğunu anlamış ve size kitap sattığını söylemiş olabilir.

Ayrılır yoluma bakarım diyorsan yüzleşmeden önce sabırlı ol ve kanıt topla. Emin ol yani. Zaten şüphen varsa orda bir bok vardır kesin. Adamla bu süreçte sakın yüz göz olma. Kanıtın olmadığı için full inkâr mekanizması hâline gelecektir. Nasıl ki tüm taşlar yerine oturur, gerçek artık senin elindedir o zaman yap kavganı ayrıl gitsin.

Ama dersen ki ben ayrılmayı düşünmüyorum o zaman hiç konusunu açıp yüz göz olmayacaksın ve kendini bile bile affeden konumuna getirmeyeceksin. Değerini daha fazla düşürmemek için.

Mrhb arkadaşlar 1aydır memleketteydim eşim gelmedi yol çok uzak vs masraf olmasın diye benimde işime geldi rahat rahat takılırım dedim ama gelmeme 1 hafta kala evimin önüne bir kadın geliyor eşimi soruyor kitap alıcaktım diye(bu olaydan 1 gün sonrada eşim letgodan kitap sattığını söylemişti) bana komşular geldikten sonra söyledi kimle yaşıyor diye sormuş eşi ve kızıyla demişler ailesi veya annesiyle yaşıyor diye biliyordum demiş ama ailesi annesi tam emin değiller yani letgodan kitap almaya gelen biri niye bukadar soru sorsun yada aynı işyerindesin neden eve kadar geldin.neyse bu olay olduktan sonra ben eve geldim ve eşim aile arasında konuşulan bir mevzu yüzünden tavır aldı öyle diye düşünüyorum çünkü 1 haftadır benimle ne temas kuruyor ne diyolog ufak şeyler dışında telefonunu kurcaladım bu kadının numarası engellenmişti.şöyle birşey de var bide eşim 2 dir dışarı çıkıp banyodan sonra kontrol ettim baksırının özel bölgesi hep yıkanıyor ama özellikle o kısım yani neden yıkar ki insan sadece o kısmı😳nasıl takip edebilirim nasıl ortaya çıkartırım
Bir kadin engellenmişse bir şey yaşanmişdir. Ve o kadin yerinde duramayip kapiniza kadar gelme cesareti gosteriyor. Aralarinda ne oldu kendisi anlatmadikca bilemezsiniz ama son bir haftaki tavirlari o kadinla kafasinin meşgul olduğuna işaret. Haberiniz olmadan dizi dönüyor malesef

Ortaya cikardiginizda ne yapmayi dusunuyorsunuz? Gidip esinize hesap soracaksaniz bosuna yuz goz olmayin. Yok bosanacaksaniz arastirin. Esiniz muhtemelen sucunu bastirmak icin size tavir yapiyor.

sakin ve sabırlı olun net delil olmadıkca erkekler hem öfkeli olup hem suc bastırıyor sizi kafada kuruyor bu diyerek suclayacaktır .hiç bir şey olmamış gibi sakin kalın takip edin.anlık öfke patlamalarına yenik düşmeyin .siz iyi olun iyi görünün ki tetikte olmasın yakalama imkanınız olsun çok sürmez var ise bir şey bir iki haftaya falso verir ona göre tavrınızı belirlersiniz .rabbim yardımcınız olsun

101% aldatılıyosun.
Bi erkek zaruri durum dışında eşinden bir ay ayrı kalabiliyorsa zaten yeterince özlemiyordur.

Bir kadin aldatiliyormuyum diye süphe duyuyorsa kesin aldatilmistir...... net. Delil topla, gizli bir sekilde.
Ha bosanmayip Kabul edeceksende hic yüz göz olma.
Bunun bedelğni ödemeli salak yerine koymasında hafiye gibiyim şuan açık verir inş

Bu kısmı anlamadım.
Ayrıca altı üstü kitap alacak evinizi değil. neden kiminle yaşadığını sorsun ki. Eşiniz de kadının sorduğunu anlamış ve size kitap sattığını söylemiş olabilir.
Bu 2.el satış uygulamalarının t*nder gibi kullanıldığını duymuştum. 🤣

Ayrılır yoluma bakarım diyorsan yüzleşmeden önce sabırlı ol ve kanıt topla. Emin ol yani. Zaten şüphen varsa orda bir bok vardır kesin. Adamla bu süreçte sakın yüz göz olma. Kanıtın olmadığı için full inkâr mekanizması hâline gelecektir. Nasıl ki tüm taşlar yerine oturur, gerçek artık senin elindedir o zaman yap kavganı ayrıl gitsin.

Ama dersen ki ben ayrılmayı düşünmüyorum o zaman hiç konusunu açıp yüz göz olmayacaksın ve kendini bile bile affeden konumuna getirmeyeceksin. Değerini daha fazla düşürmemek için.
Kanıt toplamam lazım yüzüne vurmak ve boşanma davasında daha çok şey haketmek için yoksa dediğiniz gibi inkar birkere yapan birdaha yapar nasılsa devam ettircektir en azından ayıbıyla boğulsun ben çok mücadele ettim bu adam için ama bu son nokta herşeye boyun eğdim buna eğmyecğim

Evliliğiniz kac yıldır sıkıntılıymiş zaten.
Esiniz daha önce eve gelmeden sosyal medya hesaplarını siliyormuş, sürekli beğeniler, kadınlara istekler, sizin yorum yapmanızı da istemiyormuş ayrica. Aranızda boşanma lafı sürekli geçmiş, aylarca süren küsmeler.
Zaten bitmiş sizin evliliğiniz. Daha önce de aldatılmışsinizdir,simdi de aldatılıyorsunuz gibi duruyor.

Kadın eşinizden şüphelenip, evli olup olmadığını öğrenmek için komşulara kiminle yaşıyor diye sormuştur.

Back