Aldatılıyormuşum...

her gün ağlayacaksın hem de gözlerinden yaşlar boşalırcasına ,dua ederken ,duşta uyurken yanlız olduğun her an çok çok ağla ..ağlamaktan yorulduğunda bitmiş olacak
nasıl zehirlendiğinde mideni yıkarlar ya da kusarsın ..ya da doğum sancısı gelir doğururken acı çekersin ama kurtulursun aynen böyle bunun tek ilacı var kendine acıyacak kadar ağla çok çook ağla ağlamaktan bitkin düştüğünde artık kendine kıyamadığında içindeki o pislik te bitmiş olacak

her gün ağlayacaksın hem de gözlerinden yaşlar boşalırcasına ,dua ederken ,duşta uyurken yanlız olduğun her an çok çok ağla ..ağlamaktan yorulduğunda bitmiş olacak
Dün işten dönerken kendimi tutamayıp otobüste herkesin içinde ağladım. Öyle utandim ki bu halde olduğum için o an.

Dün işten dönerken kendimi tutamayıp otobüste herkesin içinde ağladım. Öyle utandim ki bu halde olduğum için o an.
herkesin içinde ağlamamak için yanlız olduğun anlarda çok ağla içindeki pislik çıkana kadar ağla öyle bir an gelecek ki kendine acıyıp ağlamaktan vazgeçip başka aşklar bulacaksın

herkesin içinde ağlamamak için yanlız olduğun anlarda çok ağla içindeki pislik çıkana kadar ağla öyle bir an gelecek ki kendine acıyıp ağlamaktan vazgeçip başka aşklar bulacaksın
Tutamadım açıkçası. Bir yanda gözlerimden yağdı damlalar.

işe gitmemekle hata yapmışsın, işe ara verme git. böyle dönemlerde rutine devam etmek çok önemli. rutin işlerini asla aksatma. iş, arkadaş buluşmaları, sorumluluklar vs. sana yaşadığım iki ayrılık acısı dönemini kısaca anlatayım, aralarında bir fark var:

1) bundan 3 sene önce eski iş yerimden ayrıldığımda oradaki aşkım da bitmek zorunda kalmıştı. çok yoğun hisler besliyordum, onu her gün görmeye çok alışmıştım. 2-3 hafta içinde başka bir işe başladım, evet üzüntüm yine devam ediyordu ama yeni iş, yeni ortam, yeni insanlar, kendimi kanıtlama ve gösterme çabası, yeni iş yerine adapte olma falan derken abartmıyorum ama 1 ay içinde falan hiçbir şey olmamış gibi tüm moralimi, keyfimi, her şeyimi toparlayıp atlattım. asla değersizlik de hissetmedim. zihnim de meşguldü, neden, niçin sorularını pek sormadım. üzülmedim mi tabii üzüldüm ama uzamadı o ruh hali.

2) bundan birkaç ay önce bir ayrılık yaşadım, açıkçası duygularım üstte verdiğim örnekteki kadar yoğun değildi. fakat evden çalışıyorum ve evden çalışıyor olmak bu dönemde beni inanılmaz aşağı çekti. ofisimiz bana uzak olduğu ve tüm ekip evden çalıştığı için kafamı dağıtabilecek bir iş ortamım yoktu, günlük rutinim de. sabah kalkıyorum, pc başına geçiyorum tüm gün evde yalnızım. ne dedikodu yapacak bir iş arkadaşı var, ne bir müşteri toplantısı... hiçbir şey yok sadece iş ve ben varım. şansıma çok da yoğun değildi o dönem işler. üzüntü sürecim o kadar uzadı ve kendimi öyle depresif hissettim ki anlatamam. o dönem bu işten ayrılıp normal ofiste çalışan bir yere mi girsem diye düşündüm hatta. o yüzden diyorum ki evde durma, evde kalma, dışarı çık, rutine devam et. sonuçta insan kalkıyor, giyiniyor süsleniyor ofise gidiyor. arkadaşlarla laflıyor, kahve içiyor, öğle yemeğine çıkıyor, gelen giden oluyor ister istemez her gün bir sürü insana karşı iyi ve güçlü gözükmek zorunda kalıyorsun. öyle öyle derken kendi acın hafifliyor.

Son düzenleme:
Takisici miydi?

Konularınızı hatırladım. En son hiç bir artısı olmayan adamın artılarını görmeye çalışıyordunuz.

Bence Allahın sevgili kuluymuşsunuz, kendi kendinize denginiz olmayan adamdan ayrılacağınız yoktu hatta evlenecektiniz.

Allah karşınıza çıkardı da artık soru işaretine gerek kalmadı.

Üzülün, duygularınızı yaşayın.. Ama işin sonunda oh be diyeceksiniz eminim :)

pislikkk!!!! istiyor ki herkes elinin altında onun olsun
covidken koşması annenle tanışması da hep bu yüzden
şükür ki karşına çıktı bu olay.. kadın bildirdi sana

boşver canım.. iyiki evlilik yoluna falan girmeden gördün

Gayet şanşlısınız erkenden yüzünü görmeniz iyi olmuş. Uğraşmayın bile. Ayrıca kadın sizi yaralamak için olmayan şeyleri bile söyler manipule etmek için.
Bahar ayındayız gelsin yeni aşklar. Hayat kısa.

Don önemli ama Evlenip karısını ailesine hizmetçi eden adam çok kendide dışada hayatını yaşıyor.
Kadında elti, kv, görümce ile beyin jimnastiği yapıyor.

Sizde sızlanıyordunuz bakın fazlamı tepki verdim diye dün.Çıkmış foyası ortaya yaa niye bu erkekler böyle yapar anlamıyorum(bazıları)Ne güzel seni seven bi kadın var işte Allahta belanımı arıyosun be herif.

Ona şey de dedim bana ben başkalarıyla görüşüyorum deseydin bu kadar olay çıkmazdı, seninle görüşüp görüşmemek benim kararım olurdu en azından kandırılmış olmazdım. Ki bu kadınla ilgili çok kez sordum, hep arkadaşım dedi.

O değil de yüzük noldu yüzük??? Sat bence yüzüğü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…