- 24 Ekim 2021
- 124
- 59
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
nasıl zehirlendiğinde mideni yıkarlar ya da kusarsın ..ya da doğum sancısı gelir doğururken acı çekersin ama kurtulursun aynen böyle bunun tek ilacı var kendine acıyacak kadar ağla çok çook ağla ağlamaktan bitkin düştüğünde artık kendine kıyamadığında içindeki o pislik te bitmiş olacakher gün ağlayacaksın hem de gözlerinden yaşlar boşalırcasına ,dua ederken ,duşta uyurken yanlız olduğun her an çok çok ağla ..ağlamaktan yorulduğunda bitmiş olacak
Dün işten dönerken kendimi tutamayıp otobüste herkesin içinde ağladım. Öyle utandim ki bu halde olduğum için o an.her gün ağlayacaksın hem de gözlerinden yaşlar boşalırcasına ,dua ederken ,duşta uyurken yanlız olduğun her an çok çok ağla ..ağlamaktan yorulduğunda bitmiş olacak
herkesin içinde ağlamamak için yanlız olduğun anlarda çok ağla içindeki pislik çıkana kadar ağla öyle bir an gelecek ki kendine acıyıp ağlamaktan vazgeçip başka aşklar bulacaksınDün işten dönerken kendimi tutamayıp otobüste herkesin içinde ağladım. Öyle utandim ki bu halde olduğum için o an.
Tutamadım açıkçası. Bir yanda gözlerimden yağdı damlalar.herkesin içinde ağlamamak için yanlız olduğun anlarda çok ağla içindeki pislik çıkana kadar ağla öyle bir an gelecek ki kendine acıyıp ağlamaktan vazgeçip başka aşklar bulacaksın
Takisici miydi?Hayatımdaki insanın, bir kadın arkadaşından nedense rahatsız olup iletişimini bitirmesini istemiştim. O da tamam canim deyip instagramdan falan silmişti
Neyse dün akşam telefonuma bir mesaj geldi, o kadından. Çok fazla detaya girmek istemiyorum ama sevgilimle bizden bile önce 2 yıldır flört ettiklerini söyledi.
Kız bir süre önce onun telefonunda benim mesajımı görmüş, sormuş. Uzakta oturuyorum hiç görüşmedik silerim demiş. Daha sonra hayatımdaki insan Covid olduğunda kız Meredith'ten bulaşmıştır demiş o da başlayacağım Meredith'e diye yazmış.
Sonra kadın mevzuyu anlayınca kurtulamıyorum Meredith'ten falan demiş ama her ayrıldığımda kapımda biten, anneme yazan oydu. Kız niye beni instagramdan sildin hangi kız saldırdı demiş, o da kimse seni sildiremez ben istersem silerim :) demiş.
Sanirim aldatma eyleminden çok hakkımda dedikleri yaraladı beni.
Bu adamın beni sevdiğine inanıyordum yaptıklarıyla.
Covidken geldi yanımda oldu, annemle tanıştı, ayrıldım izin vermedi kapıma dayandı vs.
Üzüldüm, bu üzüntüyü nasıl atlatacagimi bilmiyorum açıkçası.
pislikkk!!!! istiyor ki herkes elinin altında onun olsunHayatımdaki insanın, bir kadın arkadaşından nedense rahatsız olup iletişimini bitirmesini istemiştim. O da tamam canim deyip instagramdan falan silmişti
Neyse dün akşam telefonuma bir mesaj geldi, o kadından. Çok fazla detaya girmek istemiyorum ama sevgilimle bizden bile önce 2 yıldır flört ettiklerini söyledi.
Kız bir süre önce onun telefonunda benim mesajımı görmüş, sormuş. Uzakta oturuyorum hiç görüşmedik silerim demiş. Daha sonra hayatımdaki insan Covid olduğunda kız Meredith'ten bulaşmıştır demiş o da başlayacağım Meredith'e diye yazmış.
Sonra kadın mevzuyu anlayınca kurtulamıyorum Meredith'ten falan demiş ama her ayrıldığımda kapımda biten, anneme yazan oydu. Kız niye beni instagramdan sildin hangi kız saldırdı demiş, o da kimse seni sildiremez ben istersem silerim :) demiş.
Covidken geldi yanımda oldu, annemle tanıştı, ayrıldım izin vermedi kapıma dayandı vs.
Bak şu evlilik teklifini vicdan yaptığı için yapan da var. Suç kadınlarda, evliliği bu kadar büyük bir sey olarak görürsek adamlar da bize ya ödül verir ya da vicdan rahatlatır. Burda bile sevgilisi evlenmek istemeyen kadınlara , seni evlenecek kadar sevmiyor mesajları yağıyor ya sayfa sayfa. Halbuki akli başında ortalama bir erkek çok sevdiginde değil hazır olduğunda evleniyor. Yemegim yapılsın donum yıkansın diye evlenen var.
Sizde sızlanıyordunuz bakın fazlamı tepki verdim diye dün.Çıkmış foyası ortaya yaa niye bu erkekler böyle yapar anlamıyorum(bazıları)Ne güzel seni seven bi kadın var işte Allahta belanımı arıyosun be herif.Hayatımdaki insanın, bir kadın arkadaşından nedense rahatsız olup iletişimini bitirmesini istemiştim. O da tamam canim deyip instagramdan falan silmişti
Ona şey de dedim bana ben başkalarıyla görüşüyorum deseydin bu kadar olay çıkmazdı, seninle görüşüp görüşmemek benim kararım olurdu en azından kandırılmış olmazdım. Ki bu kadınla ilgili çok kez sordum, hep arkadaşım dedi.Sizde sızlanıyordunuz bakın fazlamı tepki verdim diye dün.Çıkmış foyası ortaya yaa niye bu erkekler böyle yapar anlamıyorum(bazıları)Ne güzel seni seven bi kadın var işte Allahta belanımı arıyosun be herif.
Güzel mesajınız gulümsetti :) Max 2 yıl sonra diye umuyorum.Sen ne zaman yurtdışına gidiyorsun?Belki kismetin orada seni bekliyordur.
O değil de yüzük noldu yüzük??? Sat bence yüzüğüHayatımdaki insanın, bir kadın arkadaşından nedense rahatsız olup iletişimini bitirmesini istemiştim. O da tamam canim deyip instagramdan falan silmişti
Aman onun parasından hayır mı gelirO değil de yüzük noldu yüzük??? Sat bence yüzüğü
Hayrından değil be gıcıklık olsun bağış falan yaparsınAman onun parasından hayır mı gelir
O yüzüğün gerçek olduğu şüpheliHayrından değil be gıcıklık olsun bağış falan yaparsın
Yoo gerek yok teşekkürler. Diger konularda bu adamin tekin olmadigini hepimiz farkli bir uslupla dile getirmiştik. Aradan biraz zaman gectikten sonra muhtemelen bu tiple nasil takildim, bunun için mi üzüldüm diyeceksinizKatipsondanbiriye mesajları ss attim çok istiyorsan sana da atarım.