Aldatılıyormuşum...

Uzun zaman gözünün içine baka baka aldatmış, hala öpme bisey yapma peşinde.
Yav Katip bir de üstten üstten seni seçtim demesi yok mu? Neyi seçiyor? O kızı bıraktım sana geldim mi diyor?
Yoksa Meredith'in karşılık verdiği ihanet mevzunu mu sineye çektim diyor?
Gerçi her iki türlüsü de beter.
Ne bileyim ya, insan şu durumda seni seçtim, öpeyim falan demez. Bir hataydı der, özür dilerim der, bir daha asla der. Ama bunu demez.

Öperim sarılırım diyor, sinekten yağ çıkarmanın pesinde hala bi de ahahah

biri bana bu cumleleri kurabilse kahrimdan ölürdüm herhalde veya utancimdan. seni seciyormus ne ya cidden.

Ah ah böyle demeyeydin iyiydi. Anılarım canlandı Sağ eliyle elimi tutarken sol eliyle vites atar, dimdik yokuşları bile kaydirmadan çıkardı rahmetli
Ayh ölüyorum öksürmekten gülünce daha beter oluyor. Bırak o anıları, feriştah fantezileri gibi

Herifin bi kavga sonrası seks fantezisi vardi ama Duygusal zekası eksi bilmemkaçlarda olduğundan konuşarak değil de başka açılardan çözmeye, çalışıyor galiba
Bu kavga değil ama, kavga bu olay için çok hafif kalır.
Ya bir de o aldatmış, sen tuttun ben de seni aldattım iması yaptın. Şu durumda da barışma umması iğrenç, kusura bakma da.

Bu kavga değil ama, kavga bu olay için çok hafif kalır.
Ya bir de o aldatmış, sen tuttun ben de seni aldattım iması yaptın. Şu durumda da barışma umması iğrenç, kusura bakma da.
Umurumda bile değil ki. Hayatıma asla almayacağım onu. Özledim, hala hislerim var mi var, bin kere falan ağladım bugun ama olsun.

Yeni erkek arkadaslar edinin. Sevgili olun demiyorum zaten hazir degilsiniz ama yeni bir arkadaslik sizin kafanizi mesgul edecektir. Hem de baskasindan ilgi gorunce eski sevgilinin eksikligi daha az hissediliyor. Ben "how to make people like you in 90 seconds or less" kitabini okumustum, o da beni rahatlatmisti. Bol bol komedi izlemistim ama bu bende birlikte izlesek simdi ne guzel eglenirdik gibi bir his olustirdu. O yuzden pek tavsiye etmiyorum. Psikolog da iyi gelmisti. Simdi olsa direkt hafif bir antidepresana baslarim muhtemelen ama size onermiyorum tabi doktor degilim sonucta. Sakin cok icki icmeyin, icip icip adama yazarsiniz. Telefonu uzak bir yere koyun ve unutun. Yazacaginiz hic bir sey acinizi azaltmayacak. Eger yazarsaniz bu olay aklinizda daha cok yer edecek hem de gururunuz zedelenecek.

resmen seninle dalga geçiyorlar ,hoparlör açık hepsi arkadan kıkırdıyordur hatta bak nasıl kandırcaz diye Alay ediyorlardır net

İnsan neleri neleri atlatmıyor ki, işte böyle denginiz olmayan herifleri hayatınıza alırsanız eşekken kendilerini yarış atı sanmaya başlıyorlar. Neden bilmem kesinlikle bir aldatma da oluyor. Sizin açınızdan sevindim, kendinize yazık ederdiniz. Acınızı yaşayın, üzülün, ağlayın;ama bu salak herifi bir daha kapınızdan bile geçirmeyin.

Üzgünlüge kapılmayın mantikli düşünebildiğim anlarda iyi oldu aslında yoksa bu ilişkiyi bitireceğim yoktu diye diyorum.
Zaten gördünüz mü bilmem bayagi egosuna zarar verecek bir hamle yapıp gittim.

Bi kız silinip tekrar ekleniyorsa orada kolay kolay normal bi arkadaşlık olmuyor acı tecrübelerim bana bunu gösterdi. Hiç olmazsa gerçek yüzünü gördünüz. Evlenseniz bile mutlu olamayacaktınız bile bile lades diyecektiniz. Sevmek hele sevilmek çok güzel duygular ama her şey öyle filmlerdeki gibi sadece sevgiyle aşılamıyor bazı şeylerin denk olması gerekiyor (amacım kimseyi küçümsemek değil asla) . Siz ayrı dünyaların insanıydınız. Bu yaptığı karaktersizliğin bi benzeri başıma geldi, insan o an atlatamayacağını düşünüyor çok üzülüyor ama zamanla geçiyor atlatılıyor. Size düşen size ve annenize ulaşmasını her türlü engellemek ve pişmanlık sözlerine boş vaatlerine aşkından ölürüm temalı mesajları vs. asla kanmayıp önünüze bakmak. Yanlış hatırlamıyorsam sizin kariyer hedefleriniz bile farklıydı ama bu kişiden dolayı biraz kararsızdınız. Şimdi artık tamamen hedeflerinize odaklanabilirsiniz hem daha çabuk toparlarsınız sizi motive eder :)

Öncelikle güzel yorumun için çok teşekkür ederim. En son egosunu öyle sarsacak bir şey yaptım ki geri dönmeye çalışacağını sanmam.

En son egosunu öyle sarsacak bir şey yaptım ki geri dönmeye çalışacağını sanmam.
Siz o şeyi gündüzden yazdiniz,hatta saat 18'de cümle olarak da eklediniz.
eski flörtlerimle olan rahatsız olacağı birkac konuşmayı ss attım. Sen beni aldattığını sanarken boynuzların evine sigmiyordu dedim.
Ama buna rağmen akşam 10'da arkadasini aratti ve şöyle şeyler söyledi
Arkadaşı şey diyo XXX çok üzgün, üzüntüden konuşamıyor. Seni çok seviyormuş. Seni seciyormus. Yanına gelmek istiyormuş ama gelirse öpmeden sarılmadan duramazmış
Yani adamin geri dönmeyeceğini sanmak doğru değil çünkü o lafin üstüne dönmüş bile. Yine döner, bu sefer kendi arar,iş yerine gelir, jest yapar falan. Kandırmaya çalışır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…