Aldatılıyormuşum...

Aldatma değil yalnız bu. Dolandırmış bildiğin. Hiçbir zaman sevgili olmamışsınız ki. Adam yalanlar söyleyip birden fazla kişiyi idare etmiş. Rezalet bir durum. Umarım gerçek değildir.

Aldatma değil yalnız bu. Dolandırmış bildiğin. Hiçbir zaman sevgili olmamışsınız ki. Adam yalanlar söyleyip birden fazla kişiyi idare etmiş. Rezalet bir durum. Umarım gerçek değildir.
Maalesef gerçek. Şu an kalbime öküz oturmuş gibi, midem bulanıyor.

:d Odun kıran adam mı bu? Eeee o kadar söyledik size umursamadınız. Ne bekliyordunuz ki bu barzodan?

Ayrılınca kapıya dayananlar, ayrılınca salya sümük ağlayanlar hiç şaşmaz değer bilmezler. Nedir psikolojik yorumu acaba?
Çünkü yüzsüzlük kanlarına işlemiş bu tiplerin, nasılsa ayrılınca yalvaryakar döndürürüm diye düşünüp her türlü pisliğin telafisi olacağını düşünüyorlar

Bütün sövme yeteneğimi kullandım. Hayatımda etmediğim hakaretleri ettim. Değer miydi onun için? Hayır ama rahatladım. Neyse bu kadar küfür kıyamete geri yazmaz zaten.

İnsan yine de aldatıldığı, kandirildigi için yüreğine öküz oturmuş gibi hissetmiyor değil.
Düşünsene daha birkaç gün önce onunla sohbet ede ede yemek yiyip, tv karşısında koltukta kafamı onun koluna yaslayıp uyukluyordum, sabah yanımda uyandigimda uyansın diye saçlarından öpüp sırtını falan seviyordum. Bu anların sahici olduğunu düşünmüştüm. Büyük hayalkirikligi yaşadım.

Madem hayatinda başka biri vardı neden tirasini falan olup annemle tanışmaya geldi ki?

E o an için siz daha kıymetliydiniz. İşiniz var anneniz iyi vs vs. Şimdi olay patladı :d geri yazmaz demeyin yazar yazaaar. Engellemezsiniz her yerden daha da yüz bulur. Bundan sonra ufacık bir konuşmada dahi bilin ki her şeyi bile bile okey demiş olacaksınız. Alın size bir ders işte.

Engelledim hatta erkeklik gururuna zarar verecek bir şey yaptım ki istese de iletişim kuramasın benimle.

Ruh hastası birinden kurtulmuşsunuz mübarek ay verilmiş sadakanız varmış

Bu kadar rahat yalan söylemek her konuda bunu yapacağını gösterir
Haklısınız. Neden insan neden soruları içinde boğuluyor. Neden beni sevmedi, o kızda olup da bende olmayan şey ne gibi saçma sorular.
Sanki değerimi evrim geçirmemiş bir hödük belirleyecekmiş gibi.

Haklısınız. Neden insan neden soruları içinde boğuluyor. Neden beni sevmedi, o kızda olup da bende olmayan şey ne gibi saçma sorular.
Sanki değerimi evrim geçirmemiş bir hödük belirleyecekmiş gibi.
O kızı da sevmiyor ki sevse siz olmazdınız ruh sağlığı bozuk bi insanın ne yapacağını kendisi bile kestiremez

Bu adamın yaptığından kendinizi sorumlu tutmayın “ neden “ sorusu için fazla sağlıksız bi insan bu

Biliyor musun sen hep haklıydın.
Daha önceki konularımda dediğin gibi; (belki bana karşı hisleri vardi belki yoktu bilemiyorum) paran var, evin var, bakımlısın. Çevresine hava atacak birisi gibi görüyor seni gibi bir şey demistin sanirim.
Bu kadını mesela iş arkadaşlarıyla falan tanistirmamis mesela. Beni mahallelerindeki bakkala bile göstermişti bildiğiniz.

Ben bir gün kızlı erkekli bir kutlamaya gitmiştim. Gece yarısı bana gelmeye kalktı. Disaridaydım ben de canım vs deyip birkac fotoğraf atmistim.
Sinirlenip bana gelen yoldan dönüp gece yarısı bu kızın kapısına dayanmış.

taksiciye güvenmediğimi bir önceki konuda yazmıştım
Hep takıntılı olduğum bir nokta var söyleyerek sizleri bıktırdim biliyorum :/
Gecenin bir yarısı yanınizda horul horul uyuyan bir insanın saçını okşuyorsanız birtakim hislerinizi vardır gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…