- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.679
- Konu Sahibi Meredith Grey
Aldatma değil yalnız bu. Dolandırmış bildiğin. Hiçbir zaman sevgili olmamışsınız ki. Adam yalanlar söyleyip birden fazla kişiyi idare etmiş. Rezalet bir durum. Umarım gerçek değildir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef gerçek. Şu an kalbime öküz oturmuş gibi, midem bulanıyor.Aldatma değil yalnız bu. Dolandırmış bildiğin. Hiçbir zaman sevgili olmamışsınız ki. Adam yalanlar söyleyip birden fazla kişiyi idare etmiş. Rezalet bir durum. Umarım gerçek değildir.
geçecek Meredith üzülmeMaalesef gerçek. Şu an kalbime öküz oturmuş gibi, midem bulanıyor.
:d Odun kıran adam mı bu? Eeee o kadar söyledik size umursamadınız. Ne bekliyordunuz ki bu barzodan?Hayatımdaki insanın, bir kadın arkadaşından nedense rahatsız olup iletişimini bitirmesini istemiştim. O da tamam canim deyip instagramdan falan silmişti
Neyse dün akşam telefonuma bir mesaj geldi, o kadından. Çok fazla detaya girmek istemiyorum ama sevgilimle bizden bile önce 2 yıldır flört ettiklerini söyledi.
Kız bir süre önce onun telefonunda benim mesajımı görmüş, sormuş. Uzakta oturuyorum hiç görüşmedik silerim demiş. Daha sonra hayatımdaki insan Covid olduğunda kız Meredith'ten bulaşmıştır demiş o da başlayacağım Meredith'e diye yazmış.
Sonra kadın mevzuyu anlayınca kurtulamıyorum Meredith'ten falan demiş ama her ayrıldığımda kapımda biten, anneme yazan oydu. Kız niye beni instagramdan sildin hangi kız saldırdı demiş, o da kimse seni sildiremez ben istersem silerim :) demiş.
Sanirim aldatma eyleminden çok hakkımda dedikleri yaraladı beni.
Bu adamın beni sevdiğine inanıyordum yaptıklarıyla.
Covidken geldi yanımda oldu, annemle tanıştı, ayrıldım izin vermedi kapıma dayandı vs.
Üzüldüm, bu üzüntüyü nasıl atlatacagimi bilmiyorum açıkçası.
Ciddi mi ya? Ortada bir eylem olunca insan tam tersi düşünüyor.Ayrılınca kapıya dayananlar, ayrılınca salya sümük ağlayanlar hiç şaşmaz değer bilmezler. Nedir psikolojik yorumu acaba?
Aşk olsun her barzo aldatıyor mu:d Odun kıran adam mı bu? Eeee o kadar söyledik size umursamadınız. Ne bekliyordunuz ki bu barzodan?
Çünkü yüzsüzlük kanlarına işlemiş bu tiplerin, nasılsa ayrılınca yalvaryakar döndürürüm diye düşünüp her türlü pisliğin telafisi olacağını düşünüyorlarAyrılınca kapıya dayananlar, ayrılınca salya sümük ağlayanlar hiç şaşmaz değer bilmezler. Nedir psikolojik yorumu acaba?
Bu zihniyetteki barzolar evet. Kına yakın, boşverin ne üzülmesi yahu? Annenizden engelleyin, kendi hesaplarınızdan engelleyin, hayatınıza bakın. Muhtemelen yalvaracak falan siz de yine beni seviyor diye düşünmezsiniz, umarım.Aşk olsun her barzo aldatıyor mu
Bütün sövme yeteneğimi kullandım. Hayatımda etmediğim hakaretleri ettim. Değer miydi onun için? Hayır ama rahatladım. Neyse bu kadar küfür kıyamete geri yazmaz zaten.Bu zihniyetteki barzolar evet. Kına yakın, boşverin ne üzülmesi yahu? Annenizden engelleyin, kendi hesaplarınızdan engelleyin, hayatınıza bakın. Muhtemelen yalvaracak falan siz de yine beni seviyor diye düşünmezsiniz, umarım.
E o an için siz daha kıymetliydiniz. İşiniz var anneniz iyi vs vs. Şimdi olay patladı :d geri yazmaz demeyin yazar yazaaar. Engellemezsiniz her yerden daha da yüz bulur. Bundan sonra ufacık bir konuşmada dahi bilin ki her şeyi bile bile okey demiş olacaksınız. Alın size bir ders işte.Bütün sövme yeteneğimi kullandım. Hayatımda etmediğim hakaretleri ettim. Değer miydi onun için? Hayır ama rahatladım. Neyse bu kadar küfür kıyamete geri yazmaz zaten.
İnsan yine de aldatıldığı, kandirildigi için yüreğine öküz oturmuş gibi hissetmiyor değil.
Düşünsene daha birkaç gün önce onunla sohbet ede ede yemek yiyip, tv karşısında koltukta kafamı onun koluna yaslayıp uyukluyordum, sabah yanımda uyandigimda uyansın diye saçlarından öpüp sırtını falan seviyordum. Bu anların sahici olduğunu düşünmüştüm. Büyük hayalkirikligi yaşadım.
Madem hayatinda başka biri vardı neden tirasini falan olup annemle tanışmaya geldi ki?
Engelledim hatta erkeklik gururuna zarar verecek bir şey yaptım ki istese de iletişim kuramasın benimle.E o an için siz daha kıymetliydiniz. İşiniz var anneniz iyi vs vs. Şimdi olay patladı :d geri yazmaz demeyin yazar yazaaar. Engellemezsiniz her yerden daha da yüz bulur. Bundan sonra ufacık bir konuşmada dahi bilin ki her şeyi bile bile okey demiş olacaksınız. Alın size bir ders işte.
Haklısınız. Neden insan neden soruları içinde boğuluyor. Neden beni sevmedi, o kızda olup da bende olmayan şey ne gibi saçma sorular.Ruh hastası birinden kurtulmuşsunuz mübarek ay verilmiş sadakanız varmış
Bu kadar rahat yalan söylemek her konuda bunu yapacağını gösterir
O kızı da sevmiyor ki sevse siz olmazdınız ruh sağlığı bozuk bi insanın ne yapacağını kendisi bile kestiremezHaklısınız. Neden insan neden soruları içinde boğuluyor. Neden beni sevmedi, o kızda olup da bende olmayan şey ne gibi saçma sorular.
Sanki değerimi evrim geçirmemiş bir hödük belirleyecekmiş gibi.
Biliyor musun sen hep haklıydın.işe gitmemekle hata yapmışsın, işe ara verme git. böyle dönemlerde rutine devam etmek çok önemli. rutin işlerini asla aksatma. iş, arkadaş buluşmaları, sorumluluklar vs. sana yaşadığım iki ayrılık acısı dönemini kısaca anlatayım, aralarında bir fark var:
1) bundan 3 sene önce eski iş yerimden ayrıldığımda oradaki aşkım da bitmek zorunda kalmıştı. çok yoğun hisler besliyordum, onu her gün görmeye çok alışmıştım. 2-3 hafta içinde başka bir işe başladım, evet üzüntüm yine devam ediyordu ama yeni iş, yeni ortam, yeni insanlar, kendimi kanıtlama ve gösterme çabası, yeni iş yerine adapte olma falan derken abartmıyorum ama 1 ay içinde falan hiçbir şey olmamış gibi tüm moralimi, keyfimi, her şeyimi toparlayıp atlattım. asla değersizlik de hissetmedim. zihnim de meşguldü, neden, niçin sorularını pek sormadım. üzülmedim mi tabii üzüldüm ama uzamadı o ruh hali.
2) bundan birkaç ay önce bir ayrılık yaşadım, açıkçası duygularım üstte verdiğim örnekteki kadar yoğun değildi. fakat evden çalışıyorum ve evden çalışıyor olmak bu dönemde beni inanılmaz aşağı çekti. ofisimiz bana uzak olduğu ve tüm ekip evden çalıştığı için kafamı dağıtabilecek bir iş ortamım yoktu, günlük rutinim de. sabah kalkıyorum, pc başına geçiyorum tüm gün evde yalnızım. ne dedikodu yapacak bir iş arkadaşı var, ne bir müşteri toplantısı... hiçbir şey yok sadece iş ve ben varım. şansıma çok da yoğun değildi o dönem işler. üzüntü sürecim o kadar uzadı ve kendimi öyle depresif hissettim ki anlatamam. o dönem bu işten ayrılıp normal ofiste çalışan bir yere mi girsem diye düşündüm hatta. o yüzden diyorum ki evde durma, evde kalma, dışarı çık, rutine devam et. sonuçta insan kalkıyor, giyiniyor süsleniyor ofise gidiyor. arkadaşlarla laflıyor, kahve içiyor, öğle yemeğine çıkıyor, gelen giden oluyor ister istemez her gün bir sürü insana karşı iyi ve güçlü gözükmek zorunda kalıyorsun. öyle öyle derken kendi acın hafifliyor.
Ben bir gün kızlı erkekli bir kutlamaya gitmiştim. Gece yarısı bana gelmeye kalktı. Disaridaydım ben de canım vs deyip birkac fotoğraf atmistim.O kızı da sevmiyor ki sevse siz olmazdınız ruh sağlığı bozuk bi insanın ne yapacağını kendisi bile kestiremez
Bu adamın yaptığından kendinizi sorumlu tutmayın “ neden “ sorusu için fazla sağlıksız bi insan bu
Hep takıntılı olduğum bir nokta var söyleyerek sizleri bıktırdim biliyorum :/taksiciye güvenmediğimi bir önceki konuda yazmıştım