Aldatılıyormuşum...

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Hayatımdaki insanın, bir kadın arkadaşından nedense rahatsız olup iletişimini bitirmesini istemiştim. O da tamam canim deyip instagramdan falan silmişti

Neyse dün akşam telefonuma bir mesaj geldi, o kadından. Çok fazla detaya girmek istemiyorum ama sevgilimle bizden bile önce 2 yıldır flört ettiklerini söyledi.
Kız bir süre önce onun telefonunda benim mesajımı görmüş, sormuş. Uzakta oturuyorum hiç görüşmedik silerim demiş. Daha sonra hayatımdaki insan Covid olduğunda kız Meredith'ten bulaşmıştır demiş o da başlayacağım Meredith'e diye yazmış.
Sonra kadın mevzuyu anlayınca kurtulamıyorum Meredith'ten falan demiş ama her ayrıldığımda kapımda biten, anneme yazan oydu. Kız niye beni instagramdan sildin hangi kız saldırdı demiş, o da kimse seni sildiremez ben istersem silerim :) demiş.

Sanirim aldatma eyleminden çok hakkımda dedikleri yaraladı beni.
Bu adamın beni sevdiğine inanıyordum yaptıklarıyla.

Covidken geldi yanımda oldu, annemle tanıştı, ayrıldım izin vermedi kapıma dayandı vs.

Üzüldüm, bu üzüntüyü nasıl atlatacagimi bilmiyorum açıkçası.

Yanlış hatırlamıyorsam taksici beydi dimi? Evlenme teklifi etmişti kararsızdınız , sizi annenize şikayet ediyordu falan. Sağlıklı bir ilişkiniz de yoktu hani. İş resmiyete dökülmeden size bakış açısını öğrenmeniz çok iyi olmuş malum boşanabilmekte zahmetli bir süreç. Yalnız içinize sinmeyen , olduramadığınız şeyler vardı insan bir şekilde hissediyor biliyor da herhalde bilmek istemiyor. Geçmiş olsun.

Çok üzgünüm. Yemek bile yemedim dün, bugun işe gitmedim. Nasıl atlatacagim bunu?

Diger konularinizi da biliyorum bile bile ladesti sizinki, bu kadar olmayacak bir iliskiyi oldurmaya calistiginizi soylemisti herkes size.

Benim size tavsiyem bir sure duygusal iliskilere ara verin, zaten cok gencsiniz. Kendinizle kalin, kendinizi taniyin, ne istediginizden emin olup ayaklariniz yere saglam basarak bir iliskiye baslayin.

Hak ettiginiz degeri gorebileceginiz kisiler secmiyorsunuz, sizi dibe cekecek kisiler seciyorsunuz. Bunun nedenini sorgulayin derim ben.

Şey mi bu, bak siz bana dün böyle böyle dediniz ama ben haklı çıktım konusu.

Tamam ego tatmini ok
Bi de zahmet olmaz üzüntümü atlatma yolu falan da yazsanız

En azından gerçeği öğrendiniz

Size tavsiyem bir uzmana görüşmeniz. Sağlıksız bir şekilde atlatmaya çalışırsanız durumu geri döndüğünde, ki dönecektir, tekrar kabul edersiniz o adamı hayatınıza. Çünkü kadınlar erkeklerden önce pişmanlık yaşar erkekler yaşayana kadar bir zaman geçer. Aklınızdan şunu da hiç çıkarmayın bir kere yapan bir daha yapar.

Yani sövme konusundaki bütün yeteneklerimi icra ettim. Dönmeye yüzü olmaz. Kaldı ki asla asla asla. Beni aldatan biriyle yapamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…