Aldatılıyormuşum...

valla biz burda ne yazarsak yazalım,siz affedecek gibi duruyorsunuz.lütfen affetmeyin ,kendine olan saygınızı yitirmeyin ,ğüçlü olun ,giyinin süslenin gezin ben öyle yapmıstım:) hatta biriyle de görüşebilirsiniz kafa dağıtın,arkadaş olarakta olabilir ,hemen aşık olmayın takılın işte:)

Meredith, öyle yakın bir arkadaşın olmasam bile reelde tanıyor olsam sizi, emin olun hasta olduğunuzda ilgilenirdim. Azıcık insan olan bunu yapar. Bunu her yaptığım kişiye aşık olabilir miyim sizce?
Küçük seylere büyük anlamlar yüklüyorsunuz. Sorununuz bu sizin.
Esaslı bir aşk yaşamadığınızdan herhalde en ufak ilgiyi aşk sanıyorsunuz. Ama değil.
Adam cici gorunmek istemiş hastayken ilgilenmiş. Sonra da ayrılınca ego yapmış gitmenize izin vermemiş. Bütün aldatan partnerler aynı davranış kalıplarını tekrar ederler zaten. Bakın aşağıya maddeliyorum.
*Karşı tarafa sizi sorunlu göstermek.
*Ayrılınca önce daha da sıkı sarılmak, itiraz etmek, kapıya dayanmak.
*İlgi bombardımanıyla geri döndüremeyince çirkinleşmek. Ki annenize söyledikleri iyi bir örnek.
*En sonuncu hamlesi evlilik teklifi idi. Erkekler bunu müthiş bir ödül gibi kullanabiliyorlar. Bu iş buradan dönmez dedikleri anda çevirebilecek tek hamle bu oluyor.
Yani adam başından beri klasik bir sadakatsiz. Romeo falan değil. Artık anlasanız mı?

Meredith, öyle yakın bir arkadaşın olmasam bile reelde tanıyor olsam sizi, emin olun hasta olduğunuzda ilgilenirdim. Azıcık insan olan bunu yapar. Bunu her yaptığım kişiye aşık olabilir miyim sizce?
Esaslı bir aşk yaşamadığınızdan herhalde en ufak ilgiyi aşk sanıyorsunuz. Ama değil.
Adam cici gorunmek istemiş hastayken ilgilenmiş. Sonra da ayrılınca ego yapmış gitmenize izin vermemiş. Bütün aldatan partnerler aynı davranış kalıplarını tekrar ederler zaten. Bakın aşağıya maddeliyorum.
*İlgi bombardımanıyla geri döndüremeyince çirkinleşmek. Ki annenize söyledikleri iyi bir örnek.
*En sonuncu hamlesi evlilik teklifi idi. Erkekler bunu müthiş bir ödül gibi kullanabiliyorlar. Bu iş buradan dönmez dedikleri anda çevirebilecek tek hamle bu oluyor.
Yani adam başından beri klasik bir sadakatsiz. Romeo falan değil. Artık anlasanız mı artık?
Bak şu evlilik teklifini vicdan yaptığı için yapan da var. Suç kadınlarda, evliliği bu kadar büyük bir sey olarak görürsek adamlar da bize ya ödül verir ya da vicdan rahatlatır. Burda bile sevgilisi evlenmek istemeyen kadınlara , seni evlenecek kadar sevmiyor mesajları yağıyor ya sayfa sayfa. Halbuki akli başında ortalama bir erkek çok sevdiginde değil hazır olduğunda evleniyor. Yemegim yapılsın donum yıkansın diye evlenen var.

Bak şu evlilik teklifini vicdan yaptığı için yapan da var. Suç kadınlarda, evliliği bu kadar büyük bir sey olarak görürsek adamlar da bize ya ödül verir ya da vicdan rahatlatır. Burda bile sevgilisi evlenmek istemeyen kadınlara , seni evlenecek kadar sevmiyor mesajları yağıyor ya sayfa sayfa. Halbuki akli başında ortalama bir erkek çok sevdiginde değil hazır olduğunda evleniyor. Yemegim yapılsın donum yıkansın diye evlenen var.
Romantik filmlerde olur ya. Adam hiyarın tekidir. Kızı üzer, canına okur. Tam ayrılırlar, kız kurtuldu deriz. O sırada evlilik teklifi gelir ve hop barışırlar. Maziyi sıfırlayan bir şey gibi muamele ediliyor evliliğe. Ama temizlediği bir şey yok, halının altına süpürüyor o kadar.

Yani adam başından beri klasik bir sadakatsiz. Romeo falan değil. Artık anlasanız mı?
Peki kolay atlatmam için neler önerirsin? Spora abanmayı, işte mesaiye kalmayı düşünüyorum surekli. Erkeklerden bir soğuma geldi. Bir süre kimseyle görüşmek istemiyorum.

Romantik filmlerde olur ya. Adam hiyarın tekidir. Kızı üzer, canına okur. Tam ayrılırlar, kız kurtuldu deriz. O sırada evlilik teklifi gelir ve hop barışırlar. Maziyi sıfırlayan bir şey gibi muamele ediliyor evliliğe. Ama temizlediği bir şey yok, halının altına süpürüyor o kadar.
Yahu bu herifle evlense bile yurumeyecek bı evlilik zaten, mayalari farklı. Biri atsa öteki ördek.

Üzüldüm. şimdi çok zor geliyor ama geçecek
Keşke işe gitseydiniz bu arada böyle dönemlerde insan ne kadar başka şeyle oyalanırsa o kadar daha az düşünüyor. haftasonu plan program yapın günleriniz dolu geçsin ki çok düşünecek vaktiniz kalmasın.

Peki kolay atlatmam için neler önerirsin? Spora abanmayı, işte mesaiye kalmayı düşünüyorum surekli. Erkeklerden bir soğuma geldi. Bir süre kimseyle görüşmek istemiyorum.
Valla bilemem, ben aşk acısı çekebilen biri değilim. O akşam ağlar, ertesi gün en kalın makyajımı yapar evden öyle çıkarım. Kimseye düştüğümü göstermeyi sevmem.
Size de tek önerebilecegim evet bir süre erkeklerden uzak durun. Ne bileyim herhangi bir erkekten gelen ufak bir jesti büyütmeyin. Bazı şeylere teşekkür edip geçmeyi bilin. Fazla minnettar kalmak karşı tarafın gözünde sizi düşürür.
Ve lütfen bir daha kavga etmek hesap sormak için bile olsa bu adamla işletime geçmeyin. Belli manipülasyona açıksınız. Bu tür adamlar kavgayı bile açık kapı olarak görüp sızmaya çalışırlar. Ve sonunda kanan siz olursunuz.

Köprüden önce son çıkış. Her şeyi gördükten tükettikten sonra evlenmeseler ayrılacaklar zaten.

Bak adam bana uygun değildi, herkes olmaz dedi tamam.
Ama davranışları seven bir insanın davranışları gibiydi. Çoğu kişi de sanirim buna hemfikirdi. Kaç kişi beni aldatıyor olduğunu düşünürdük ki?
Neyse zaten konu şu ben bu üzüntüyü nasıl atlatırım?
her gün ağlayacaksın hem de gözlerinden yaşlar boşalırcasına ,dua ederken ,duşta uyurken yanlız olduğun her an çok çok ağla ..ağlamaktan yorulduğunda bitmiş olacak

X