- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.093
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
yok sagol. o kadar vakit ayirmiyorum sadece disaridan nasil gorundugunu soyledim.Inanmadiysan sana da kadının attığı mesajları falan atabilirim yani.
Mesaj atamıyorum ki sanaBen de bakçam
Libidom sizlere ömürÜzülme be, birini bulur sevişirsin geçer gider.
Bak şu evlilik teklifini vicdan yaptığı için yapan da var. Suç kadınlarda, evliliği bu kadar büyük bir sey olarak görürsek adamlar da bize ya ödül verir ya da vicdan rahatlatır. Burda bile sevgilisi evlenmek istemeyen kadınlara , seni evlenecek kadar sevmiyor mesajları yağıyor ya sayfa sayfa. Halbuki akli başında ortalama bir erkek çok sevdiginde değil hazır olduğunda evleniyor. Yemegim yapılsın donum yıkansın diye evlenen var.Meredith, öyle yakın bir arkadaşın olmasam bile reelde tanıyor olsam sizi, emin olun hasta olduğunuzda ilgilenirdim. Azıcık insan olan bunu yapar. Bunu her yaptığım kişiye aşık olabilir miyim sizce?
Küçük seylere büyük anlamlar yüklüyorsunuz. Sorununuz bu sizin.
Esaslı bir aşk yaşamadığınızdan herhalde en ufak ilgiyi aşk sanıyorsunuz. Ama değil.
Adam cici gorunmek istemiş hastayken ilgilenmiş. Sonra da ayrılınca ego yapmış gitmenize izin vermemiş. Bütün aldatan partnerler aynı davranış kalıplarını tekrar ederler zaten. Bakın aşağıya maddeliyorum.
*Karşı tarafa sizi sorunlu göstermek.
*Ayrılınca önce daha da sıkı sarılmak, itiraz etmek, kapıya dayanmak.
*İlgi bombardımanıyla geri döndüremeyince çirkinleşmek. Ki annenize söyledikleri iyi bir örnek.
*En sonuncu hamlesi evlilik teklifi idi. Erkekler bunu müthiş bir ödül gibi kullanabiliyorlar. Bu iş buradan dönmez dedikleri anda çevirebilecek tek hamle bu oluyor.
Yani adam başından beri klasik bir sadakatsiz. Romeo falan değil. Artık anlasanız mı artık?
gelir gelir o adamla olmazdı zaten havalarda düzeldi bi tatil gezme dolaşma iyi gelir.Libidom sizlere ömür
Romantik filmlerde olur ya. Adam hiyarın tekidir. Kızı üzer, canına okur. Tam ayrılırlar, kız kurtuldu deriz. O sırada evlilik teklifi gelir ve hop barışırlar. Maziyi sıfırlayan bir şey gibi muamele ediliyor evliliğe. Ama temizlediği bir şey yok, halının altına süpürüyor o kadar.Bak şu evlilik teklifini vicdan yaptığı için yapan da var. Suç kadınlarda, evliliği bu kadar büyük bir sey olarak görürsek adamlar da bize ya ödül verir ya da vicdan rahatlatır. Burda bile sevgilisi evlenmek istemeyen kadınlara , seni evlenecek kadar sevmiyor mesajları yağıyor ya sayfa sayfa. Halbuki akli başında ortalama bir erkek çok sevdiginde değil hazır olduğunda evleniyor. Yemegim yapılsın donum yıkansın diye evlenen var.
Peki kolay atlatmam için neler önerirsin? Spora abanmayı, işte mesaiye kalmayı düşünüyorum surekli. Erkeklerden bir soğuma geldi. Bir süre kimseyle görüşmek istemiyorum.Meredith, öyle yakın bir arkadaşın olmasam bile reelde tanıyor olsam sizi, emin olun hasta olduğunuzda ilgilenirdim. Azıcık insan olan bunu yapar. Bunu her yaptığım kişiye aşık olabilir miyim sizce?
Küçük seylere büyük anlamlar yüklüyorsunuz. Sorununuz bu sizin.
Esaslı bir aşk yaşamadığınızdan herhalde en ufak ilgiyi aşk sanıyorsunuz. Ama değil.
Adam cici gorunmek istemiş hastayken ilgilenmiş. Sonra da ayrılınca ego yapmış gitmenize izin vermemiş. Bütün aldatan partnerler aynı davranış kalıplarını tekrar ederler zaten. Bakın aşağıya maddeliyorum.
*Karşı tarafa sizi sorunlu göstermek.
*Ayrılınca önce daha da sıkı sarılmak, itiraz etmek, kapıya dayanmak.
*İlgi bombardımanıyla geri döndüremeyince çirkinleşmek. Ki annenize söyledikleri iyi bir örnek.
*En sonuncu hamlesi evlilik teklifi idi. Erkekler bunu müthiş bir ödül gibi kullanabiliyorlar. Bu iş buradan dönmez dedikleri anda çevirebilecek tek hamle bu oluyor.
Yani adam başından beri klasik bir sadakatsiz. Romeo falan değil. Artık anlasanız mı?
Yahu bu herifle evlense bile yurumeyecek bı evlilik zaten, mayalari farklı. Biri atsa öteki ördek.Romantik filmlerde olur ya. Adam hiyarın tekidir. Kızı üzer, canına okur. Tam ayrılırlar, kız kurtuldu deriz. O sırada evlilik teklifi gelir ve hop barışırlar. Maziyi sıfırlayan bir şey gibi muamele ediliyor evliliğe. Ama temizlediği bir şey yok, halının altına süpürüyor o kadar.
Ay naparsan yap o acıyı yaşanan lazım, başka türlü gecmiyo. Zaman lazım unutmak için.Peki kolay atlatmam için neler önerirsin? Spora abanmayı, işte mesaiye kalmayı düşünüyorum surekli. Erkeklerden bir soğuma geldi. Bir süre kimseyle görüşmek istemiyorum.
kolaylıkla atlatmak diye bir şey yok. Üzülünecekse üzülünecek ki gayet normal şu durumda. Zamanla geçecek siz yeter ki üzgünüm diye bu insanın geri gelmesine izin vermeyin...Hissetmisim demek ki.
Tama isabet olmuş da, ben bu durumu nasıl kolaylıkla atlatacağım?
Valla bilemem, ben aşk acısı çekebilen biri değilim. O akşam ağlar, ertesi gün en kalın makyajımı yapar evden öyle çıkarım. Kimseye düştüğümü göstermeyi sevmem.Peki kolay atlatmam için neler önerirsin? Spora abanmayı, işte mesaiye kalmayı düşünüyorum surekli. Erkeklerden bir soğuma geldi. Bir süre kimseyle görüşmek istemiyorum.
Ya zaten orası kesin acces. Baştan beri olmaz dendi zaten.Yahu bu herifle evlense bile yurumeyecek bı evlilik zaten, mayalari farklı. Biri atsa öteki ördek.
Köprüden önce son çıkış. Her şeyi gördükten tükettikten sonra evlenmeseler ayrılacaklar zaten.Romantik filmlerde olur ya. Adam hiyarın tekidir. Kızı üzer, canına okur. Tam ayrılırlar, kız kurtuldu deriz. O sırada evlilik teklifi gelir ve hop barışırlar. Maziyi sıfırlayan bir şey gibi muamele ediliyor evliliğe. Ama temizlediği bir şey yok, halının altına süpürüyor o kadar.
her gün ağlayacaksın hem de gözlerinden yaşlar boşalırcasına ,dua ederken ,duşta uyurken yanlız olduğun her an çok çok ağla ..ağlamaktan yorulduğunda bitmiş olacakBak adam bana uygun değildi, herkes olmaz dedi tamam.
Ama davranışları seven bir insanın davranışları gibiydi. Çoğu kişi de sanirim buna hemfikirdi. Kaç kişi beni aldatıyor olduğunu düşünürdük ki?
Neyse zaten konu şu ben bu üzüntüyü nasıl atlatırım?
Bence de öyle. Yapilmadik bir o kalmış, sihirli değnek muamelesi yapılıyor o yüzden evliliğe. Ama evlilik tek başına asla mükemmel bir ilişki doğurmaz.Köprüden önce son çıkış. Her şeyi gördükten tükettikten sonra evlenmeseler ayrılacaklar zaten.