- 14 Ağustos 2018
- 19.269
- 72.213
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Hiç şaşırmadım desemHayatımdaki insanın, bir kadın arkadaşından nedense rahatsız olup iletişimini bitirmesini istemiştim. O da tamam canim deyip instagramdan falan silmişti
Neyse dün akşam telefonuma bir mesaj geldi, o kadından. Çok fazla detaya girmek istemiyorum ama sevgilimle bizden bile önce 2 yıldır flört ettiklerini söyledi.
Kız bir süre önce onun telefonunda benim mesajımı görmüş, sormuş. Uzakta oturuyorum hiç görüşmedik silerim demiş. Daha sonra hayatımdaki insan Covid olduğunda kız Meredith'ten bulaşmıştır demiş o da başlayacağım Meredith'e diye yazmış.
Sonra kadın mevzuyu anlayınca kurtulamıyorum Meredith'ten falan demiş ama her ayrıldığımda kapımda biten, anneme yazan oydu. Kız niye beni instagramdan sildin hangi kız saldırdı demiş, o da kimse seni sildiremez ben istersem silerim :) demiş.
Sanirim aldatma eyleminden çok hakkımda dedikleri yaraladı beni.
Bu adamın beni sevdiğine inanıyordum yaptıklarıyla.
Covidken geldi yanımda oldu, annemle tanıştı, ayrıldım izin vermedi kapıma dayandı vs.
Üzüldüm, bu üzüntüyü nasıl atlatacagimi bilmiyorum açıkçası.
Bak adam bana uygun değildi, herkes olmaz dedi tamam.Hiç şaşırmadım desemKonu açıyosun aklın yolu bir yorumlar yapıyoruz herkesi tersliyosun. Olucağı da bundan farklı değildi zaten. Bu adamdan ne bekliyodun gerçekten insan sana hayret ediyo . inşallah aklın başına gelicek başına iş açmadan
Davranışları da size körkütük aşık insan davranışları değildi. Olması gereken davranışlardı ama sizin bu konuda şemanız o kadar boş ki adamı kafanızda muhteşem bir yere koyuyordunuz.Bak adam bana uygun değildi, herkes olmaz dedi tamam.
Ama davranışları seven bir insanın davranışları gibiydi. Çoğu kişi de sanirim buna hemfikirdi. Kaç kişi beni aldatıyor olduğunu düşünürdük ki?
Neyse zaten konu şu ben bu üzüntüyü nasıl atlatırım?
Davranışları seven bir insan davranışları değildi ki. Sen seven insan görmemişsin. Bu adamın elle tutulur yanı yoktu.Bak adam bana uygun değildi, herkes olmaz dedi tamam.
Ama davranışları seven bir insanın davranışları gibiydi. Çoğu kişi de sanirim buna hemfikirdi. Kaç kişi beni aldatıyor olduğunu düşünürdük ki?
Neyse zaten konu şu ben bu üzüntüyü nasıl atlatırım?
Yapmayın zaten hayatınıza bakın.Yani sövme konusundaki bütün yeteneklerimi icra ettim. Dönmeye yüzü olmaz. Kaldı ki asla asla asla. Beni aldatan biriyle yapamam.
Katipsondanbiriye mesajları ss attim çok istiyorsan sana da atarım.Diger konu yeterince ilgi cekmeyince bir ust modeli açılmış gibi duruyor
neyse en azından artık evlenmezsin zaten olmayacak bişeydi ama aldatması kötü olmuş tabiHayatımdaki insanın, bir kadın arkadaşından nedense rahatsız olup iletişimini bitirmesini istemiştim. O da tamam canim deyip instagramdan falan silmişti
Neyse dün akşam telefonuma bir mesaj geldi, o kadından. Çok fazla detaya girmek istemiyorum ama sevgilimle bizden bile önce 2 yıldır flört ettiklerini söyledi.
Kız bir süre önce onun telefonunda benim mesajımı görmüş, sormuş. Uzakta oturuyorum hiç görüşmedik silerim demiş. Daha sonra hayatımdaki insan Covid olduğunda kız Meredith'ten bulaşmıştır demiş o da başlayacağım Meredith'e diye yazmış.
Sonra kadın mevzuyu anlayınca kurtulamıyorum Meredith'ten falan demiş ama her ayrıldığımda kapımda biten, anneme yazan oydu. Kız niye beni instagramdan sildin hangi kız saldırdı demiş, o da kimse seni sildiremez ben istersem silerim :) demiş.
Sanirim aldatma eyleminden çok hakkımda dedikleri yaraladı beni.
Bu adamın beni sevdiğine inanıyordum yaptıklarıyla.
Covidken geldi yanımda oldu, annemle tanıştı, ayrıldım izin vermedi kapıma dayandı vs.
Üzüldüm, bu üzüntüyü nasıl atlatacagimi bilmiyorum açıkçası.
Daha önce ciddimsi bir ilişki değildi ve bu adam gibi beni sevdiğini düşünmüyordum.Olaylar jet hızıyla ilerlemiş neyse ki hemen ogrenmissin aldattığını. Daha önce de başına geldi ilkini atlatan bunu da atlatır mi diyelim ne diyelim
Yani 3 çocuğumla ortada kalmadım ya. Geçecek belki seneye hatırlamayacagim bile diye düşünüyorum mantıklı düşünebildiğim anlarda.En iyi terapi bir işle meşgul olmak ve ruhuna iyi gelen müzik dinlemek böyle ,böyle atlatılır seni öldürmeyecek dert seni güçlendirir ,hayattan herkes darbesini alıyor ama farklı şekilde
Bana da atKatipsondanbiriye mesajları ss attim çok istiyorsan sana da atarım.
Inanmadiysan sana da kadının attığı mesajları falan atabilirim yani.hep ayni sey olmuyor mu, bir konu aciyorsun sonra haksiz bulununca kendinin hakli oldugunu gosteren bir konu daha aciyorsun. babanla ilgili olanda da ayniydi.
adamin romeo olmadigini binlerce kez yazdi insanlar inanmadin. nasil atlatacagim sorusu da samimi degil cunku herkese gore degisir. ben tatile cikarim sen fuckbuddy bulursun digeri arkadaslariyla takilir vs.