- 30 Mart 2018
- 2.910
- 6.749
- 158
- Konu Sahibi Aysetumblr38
-
Yemin eerken ayağını da kaldırdı mi ?Büyük yeminler edince bir an durakladim düşündüm oyle birşey olsa böyle yeminler etmezdi diye. Allah'tan korkusu vardır heralde
Allah'tan affetmiyormuşsunuzAsla normalleşmesine izin vermedim hep uyardım birdaha olursa affetmem diye.
Peki bütün evli erkekler böyle midir ?
Ben gerçekten duzelecegine inanmak istedim asla kabul ettiğim birşey değil. Kovduğu zaman hep geri yalvardı beni ikna etti düzeleceğini söyledi
Asla normalleşmesine izin vermedim hep uyardım birdaha olursa affetmem diye.
Kendisi de aynı şeyleri yaşatıp, onun da aynı şeyleri hissetmesini istiyormuş ya, o konuda yardım/fikir bekliyor olabilir.Tam olarak bizden istediğiniz ne? Madem hiçbir şekilde ayrılmak aklınıza gelmiyor bizden ne gibi dahiyane fikirler vermemizi istiyorsunuz.
Boşanır mı sence Burhan,sadece bizi delirtmek istiyor verdiği cevaplarlaOnu bunu boşver de ne zaman boşanıyorsun?
Acuk saf galibaYemin edince ne oluyor sanıyorsunuz? Yalan söylüyorsam annem babam ölsün deyince gerçekten ölüyor mu sanki bu insanlar nskdkdk hala aldatılıyor muyum diye sorabiliyorsunuz hayret ya.
Seni kınıyorum erkektir, yapar. Elinin kiri. Hepiniz tutturmuşsunuz boşan boşan. Niye boşansın yahu, koca kolay mı bulunuyor. Üstelik altından. O kadar emek ne olacak seneler falan filan.Boşanır mı sence Burhan,sadece bizi delirtmek istiyor verdiği cevaplarla.
Size aldatmayan erkek yok diyor, sonra da yeminler ediyor aldatmıyorum diye, öyle mi? Sizde sen erkek değil misin, beni nasıl aldatmazsın demiyorsunuz, çok ilginç. O ışık vardı oysaki sizde...Bana aldatmayan erkek yok diyor hep
Buyuk yemin etmis ama baba falan demisŞu zihniyetteki bir kocanın yeminlerine inanmak peki?
Buna katılmıyorum IQ ortalaması 110larda çıkarAcuk saf galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?