- Konu Sahibi GokcenKatun
Hep iyi düşündüğüm için suistimal ederler geneldeHemde nasil insanlar çok fena çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep iyi düşündüğüm için suistimal ederler geneldeHemde nasil insanlar çok fena çok
Kola lekesini az cok biliyorum kahverengimsi bir renk birakiyor, konu sahibi sari olarak tanimlamis lekeyiKocanda bi haller var, yok demek için saf olmak gerekir.
Ben olsam sırf merakımdan yatağın ufak bir bölümüne kola dökerim, acaba kola lekesi mi yoksa başka bir leke mi diye..
Sperm ya da kadından gelen akıntı olabilir o zaman.Kola lekesini az cok biliyorum kahverengimsi bir renk birakiyor, konu sahibi sari olarak tanimlamis lekeyi
Whatsaptaki arşiv kısmına baktınız mı?
Arkadaşıyla olan konuşma çok bariz üzgünüm. Basbaya aldatmış muhtemelen tek günlük ilişki. Duygusal bir ilişki ya da sürekli görüştüğü bir sevgilisi olsa bu muhabbet olmaz. Bakışlarından anladım, yapıştırdın mı, gizli görev falan başka bir anlamı olamaz bunun.
Ben de diyorum bir şey vardı neydi, harikasınız arkadaşlar. Kesin silinmiş fotoğraf vardir. Sent klasöründen erişebilirsiniz konu sahibi lütfen buna bakın.Aynı zamanda telefonu andriod ise dosya yöneticisinden depolama alanına girip whatsapp klasöründen mediayi seçip whatsapp image kısmına gidersiniz sent klasörü var. Konuşmalar silinse dahi cihazdan gönderilen fotoğraflar duruyor orada. Belki yardımcı olur size
Isterseniz atın buraya fotoğrafı
Telefonu android değil maalesef. İphone için önerilleniriz var mı?Ben de diyorum bir şey vardı neydi, harikasınız arkadaşlar. Kesin silinmiş fotoğraf vardir. Sent klasöründen erişebilirsiniz konu sahibi lütfen buna bakın.
iCloud şifresini biliyor olmanız lazımTelefonu android değil maalesef. İphone için önerilleniriz var mı?
Hayır neden iğrençlik olsun. Daha net cevaplar alırsınız benceTelefonda çok iyi gözükmüyor ama uzaktan bakınca net anlaşılıyor. Buraya atsam iğrençlik yapmam değil mi? Belki bazılarınız iğrenebilir...
Hayır neden iğrençlik olsun. Daha net cevaplar alırsınız bence