- 19 Aralık 2016
- 177
- 277
- Konu Sahibi GokcenKatun
- #1.221
Yarın ola hayrola bakalım neler olacak neler yazacak yarın akşama anca gelir G GokcenKatun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orda da Kadın aldatıldığını yakalamıştı . Baya sayfalarca konuşulmuştu .. bulabilirsem gönderirim.O nasıldı ki
Benim dikkatimi ceken sey Delilleri çok çabuk buldu. Video kaydı mesela eşiyle kadının apartman görüntüsü 1 aylık kayıt içinde onu bulmak uzun sürer. Adamın e devletine bile şıp diye girdi. Telefonu buldu hemen çantada ve şifre yok telefonda mümkün değil bence. Bende bazen eşimin telini falan karıştırırim şifreleri falan bulamam hiç. Kitlenir kalır hemen. Ama konu sahibi herşeyi tereyağından kıl çeker gibi buluyor. Son mesajda adam görüşmeyelim diye başlıyor mesaja sonra 1. Den ara diye dönüyor muhabbet. Ne bilim kurguda olabilir ama isterim kurgu olsun hiç bir kadın yaşamasın böyle bir olay
allah allah ya yardımcı olmak için hesap açtım tekrar suçlu ilan edilicem konunun başına kadar giderseniz görürsünüz yardımcı olmak için yorumlarda bulunduğumuÇok ilginç ya
Tuhaf bence konu sahibi dikkat etsin. Bi işkillendim ben
Bütün kamera kayıtlarını izlemediki konu sahıbı...Sadece esıyle o kadının konustugu bır günkü o gun bırlıkte olduklarını dusundugu saat ıcın baktı..Bu olay ıyıce didiklense altından neler cıkar..Çünkü konu sahıbı cok uzun zaman yurt dısında,resmen bekar evı olarak kullanmıslar evıBöyle olduğunu sanmıyorum. Eğer iki çift de aynı anda evde olsalardı, bu kadın kendini bu kadar özel sanmazdı. Düşünsene iki evli herif birinin evinde toplaşıp sevgilileri ile.
Kameradan görürdü diye düşünüyorüm ben öyle toplu birşey olduğunu sanmıyorum tövbe estağfurullah
Ama konu sahibi özel watsap konuşmasını foto olarak paylaştı diye banlandı, arkadaşlar mune’yi etiketledi deşifre olmasın diye. Tabi sizin fikrinize de saygım var ama ben çok inandım. Burada kaç kişi ağladı, senaryoysa iyi keklendik ki ben yalan sanmıyorum ama herkese saygı duyuyorumHerşey olabilir tabi ki de konu sahibi banlanmış. Şimdi burdan gerçekten düşündüklerimi yazsam arkasından konuşuyormuşum gibi hissederim. Eğer geri dönerse söyleriz
Yok ya senaryo degildir....daha nelerAma konu sahibi özel watsap konuşmasını foto olarak paylaştı diye banlandı, arkadaşlar mune’yi etiketledi deşifre olmasın diye. Tabi sizin fikrinize de saygım var ama ben çok inandım. Burada kaç kişi ağladı, senaryoysa iyi keklendik ki ben yalan sanmıyorum ama herkese saygı duyuyorum
Valla bilmiyorum canım bu kafaları bılmedıgım ıcın suan sadece farazı konusuyoruz..Ama bu evden cok fazla istifade edilmiş kadının yoklugunda..Sadece kocası degıl o yapıstırdın mı dıye pıslıgın de kesınlıkle bu evı kullandıgını düşünüyorum..Sonucta ona guzellık yapıp kız arkadas buluyorsa normaldırNormal insan değiller de, kadın tam nasıl desem aklı bir karış havada ergen kız gibi. Kendisini özel sanıyor, adam karısını boşayıp bunu alacak sanıyor. Afedersin eskort gibi herifin arkadaşı ve onun sevgilisi ile aynı evde aynı anda olur mu, bunu sorgulardı bu kadın bence.
Konu 3 gündür konuşuluyor. WhatsApp konuşması ayarlamak çok da zor değil sanki. Keklendikse de macera oldu bize. Beyin jimnastiği yapmış olduk. Hem yazanlar, hem de okuyanlar için. Ayrıca Allah korusun böyle şeyler yaşarsak ne yapmamız gerektiğini, delilleri nasıl toplamamız gerektiğini (sağolsun) bu konuya yazan üyelerden öğrenmiş olduk.Ama konu sahibi özel watsap konuşmasını foto olarak paylaştı diye banlandı, arkadaşlar mune’yi etiketledi deşifre olmasın diye. Tabi sizin fikrinize de saygım var ama ben çok inandım. Burada kaç kişi ağladı, senaryoysa iyi keklendik ki ben yalan sanmıyorum ama herkese saygı duyuyorum
Bence de değildir. Birkaç arkadaş şüphelerini dile getirdi, kurgu olabilir mi diye ama ben de asla kurgu olduğuna inanmıyorum. Watsap mesajı falan çok açıktı bence, saati falan.Yok ya senaryo degildir....daha neler
Valla o resmi göremedm ama sanmam ya niye uydursun eline ne gececek. Hem bu hayatta neler oluyo bumu olmicakBence de değildir. Birkaç arkadaş şüphelerini dile getirdi, kurgu olabilir mi diye ama ben de asla kurgu olduğuna inanmıyorum. Watsap mesajı falan çok açıktı bence, saati falan.
Pislik herif, evi şey evine çevirmiş resmen.Valla bilmiyorum canım bu kafaları bılmedıgım ıcın suan sadece farazı konusuyoruz..Ama bu evden cok fazla istifade edilmiş kadının yoklugunda..Sadece kocası degıl o yapıstırdın mı dıye pıslıgın de kesınlıkle bu evı kullandıgını düşünüyorum..Sonucta ona guzellık yapıp kız arkadas buluyorsa normaldır
Bence o kızlar grup iş arkadaşları çıkacakPislik herif, evi şey evine çevirmiş resmen.
konuyu en başından beri sayfa sayfa takip ettim,etmekteyim. yani açıkçası ya gerçekse konu sahibini üzmüş olurum diye ve böyle hassas bir konuda tepki çekmemek için yorum yazmamıştım ama birkaç gündür aklımda bu konu ve şimdi yorum yapacağım artık yeter diye son sayfaya geldim ve sizin yorumunuzu gördüm... yani huzursuzluğum iyice arttı...Benim dikkatimi ceken sey Delilleri çok çabuk buldu. Video kaydı mesela eşiyle kadının apartman görüntüsü 1 aylık kayıt içinde onu bulmak uzun sürer. Adamın e devletine bile şıp diye girdi. Telefonu buldu hemen çantada ve şifre yok telefonda mümkün değil bence. Bende bazen eşimin telini falan karıştırırim şifreleri falan bulamam hiç. Kitlenir kalır hemen. Ama konu sahibi herşeyi tereyağından kıl çeker gibi buluyor. Son mesajda adam görüşmeyelim diye başlıyor mesaja sonra 1. Den ara diye dönüyor muhabbet. Ne bilim kurguda olabilir ama isterim kurgu olsun hiç bir kadın yaşamasın böyle bir olay
Özellikle memurlar arasında çok farklı hayatlar belirmeye başladı.bizzat yaşayan bilir hanımlar.bu kişiler evli çocuklular maalesef eşlerinden istemedikleri duygusal hazları dışarda en yakın kişilerden istemeye başlıyorlarBence o kızlar grup iş arkadaşları çıkacak