- 23 Eylül 2019
- 563
- 1.739
-
- Konu Sahibi GokcenKatun
Ben karşıma alır sorardım biliyor musunuz size hitap şeklinden bile şüphe ediyorsunuz sorunuz karşısında da muhakkak tepkilerinden anlarsınız kendi kendinizi yiyeceğinize sorun en güzeli inş düşündüğünüz gibi değildirBu da ihtimallerin arasında olabilir, gerçekten bilmiyorum. Bazı üyeler eve kamera falan yerleştir diyor, ama hiç bir şey yapmadığı ortaya çıkarsa bu sefer ondan şüphelendiğim için suçlu ben olacam..
Çok karma karışık bir durumdayım.
Yakin bekar arkadaslarinin sosyal medyasini stalkladiniz mi hic neler yapiyorlar hic baktiniz mi. Belki oralardan da bir ipucu bulabilirsiniz sevgili durumlari varsa tabi rehberin de kimseyi bulamadim demissiniz iyice kontrol ettiniz mi esimin rehberinde bayan personellerde olur . esiniz bu sekilde kaydetmis olabilir arkadasi gibi ne demek istedigimi anladiniz umarim. Bu arada erkekler kendi aralarinda dedikodu yapmayida severler is yerinde muhakkak esinizin de dedikodusu yapiliyordur bilen birileri muhakkak vardir diye dusunuyorum.Kamera dan bahsetmisler bilmiyorum soyleyen birisi oldumu gozumden kacmis olabilir. Ama bence arabayada bir ses kayit cihazi yerlestirin esinizide bu durumdan suphe ettirmeyin eger izninizi uzattirsaniz bir seylerden suphelenir ve asla acik vermez. Karistirdigi haltlara 1 kac ay ara verebilir sizde bu durumda yok yere suphelendim dersiniz. Asla hissetirmeden bu isi cozmelisiniz apartman gorevlisi ile oyle konusun ki gidip esinize yetistirmesin meslegi geregi benim esim apartman gorevlisi ile pek hasir nesir gorevli esimi surekli arar. Sizin esinizde siz yokken gorevli ile hasir nesir olmus olabilir hatta hic bir goruntu kaydi bile bulamaya bilirsiniz.
Allah yardımcıniz olsun. Keşke elimizden daha fazlası gelse. Lütfen iyi bir konuşma yapın eşinizin öğrenmemesi lazim..Evin içinde deli gibi ordan oraya gidiyorum. Sürekli ne yapmam gerektiğini düşünüyorum. Gerçekten çok zor bir durum Allah düşmanımın başına vermesin. İnsan gerçekten bu durumdayken sağlıklı düşünmesi çok zor. O yüzden sizin yorumlarınız/fikirleriniz çok önemli benim için. 1 arkadaş hariç tanıdıklarıma da anlatamadım ortada tam bir delil yokken.
birazdan eşim işten gelmeden apartman görevlisine gideceğim kamera kayıt için. Şuanlık yapabileceğim tek şey bu
Belki arkadaşımın evi diye getirmiştir ihtimali geldi aklıma.Eşiniz sevişmek üzere eve getirdiği kadını neden misafir yatağında yatırsın ki? Mantıklı değil bu kısım...
Bence de apartman kayıtlarını incelemeniz mantıklı.eşinizin mesajlaştığı günde olan kayıtlara bakmanız daha kolay olur galibaEvin içinde deli gibi ordan oraya gidiyorum. Sürekli ne yapmam gerektiğini düşünüyorum. Gerçekten çok zor bir durum Allah düşmanımın başına vermesin. İnsan gerçekten bu durumdayken sağlıklı düşünmesi çok zor. O yüzden sizin yorumlarınız/fikirleriniz çok önemli benim için. 1 arkadaş hariç tanıdıklarıma da anlatamadım ortada tam bir delil yokken.
birazdan eşim işten gelmeden apartman görevlisine gideceğim kamera kayıt için. Şuanlık yapabileceğim tek şey bu
Konuyu buraya bırakabilir misinizBurada bi üyemiz vardı, böyle bi olay başına gelmişti. Önce şüphelenmişti sonra herşey ortaya dökülmüştü. ( Bilenler bilir matruj hanımın konusu idi) ah öyle üzüldüm ki girip girip konuyu okuyorum. İnşallah asla yapmamıştır. Herşey aldattığını işaret ediyor ama inşallah hepimiz yanılırızkonunuzdan çok etkilendim inşallah herşey gönlünüzce olur kardeşim
Cok haklisiniz dediklerinize harfiyen katiliyorumama ben eve ya da arabaya yerlestirilecek kayit cihazini anliycagini pek dusunmuyorum sayet titiz birisi degilse tabi bilemem benin evdeki okuz corabinin esini bile bulamaz ki ses kaydediciyi bulsun milyon tane yer var bulamayicagi evde ve arabada. Ama sayet es kisisi esinin anladigini anlarsa her kaniti yok eder bir daha da acik vermez burda ki olay asla esin anlamamasi eger takip edildigini gozun onda oldugunu anlarsa yaptigi hersey bir kac ay durur ve sanki hic yasanmamis gibi yapar vicdansiz ahlaksiz sinsi sey. Konu sahibide ben sadece kafamda paronayaklastirmisim benim husnu kuruntum der ve isine doner bence.Yıllardır siteyi takip ediyorum ilk kez kendimi bir konunun içinde gibi hissettim ve hesap açtım. Kamera kayıtlarına bakacağınızı söylemiştiniz bu saate kadar muhtemelen bakmışsınızdır, kamera kayıtlarının kopyasını kendinize isteyin yoksa eşiniz delil olarak kullanılabilecek dosyaları yok edecektir. Arabasına ses kaydedici cihaz yerleştirin demiş bir kullanıcı (kafanıza yattıysa torpidonun altı veya koltukların altı olabilir) , mantıklı ama mesleğinden dolayı anlayabilir diye tedirgin oldum ben açıkçası. Eğer elinizde delil olmadan anlaşılırsa suçlu siz olabilirsiniz olay tersine döner. Kesssssinlikle dedektif tutmalısınız, başka şehirlerden de tutabilirsiniz şehrinizde bulamazsanız ücrette anlaşırsanız her şekilde yardımcı olurlar. Eve kamera koyma konusu da mesleğinden dolayı tehlikeli anlama olasılığı yüksek, ses kayıt cihazı düşünülebilir fakat birinin sesini bilgisi dışında kaydetmek suç diye biliyorum araştırmanızı öneririm. Whatsapp mesajlaşmalarının ssini kendi telefonunuza atın, daha üstün bir delil bulununca kullanabilirsiniz davada. Çevrenizden kimseye anlatmayın konuyu, biliyorum çok zor ama eşiniz olucak insan müsveddesine belli etmemeye çalışın. Avukatla da şimdiden görüşmeye başlayabilirsiniz, en azından konuyla ilgili bilgi verir yol gösterir. Umarım en kısa zamanda olay netleşir ve kurtulursunuz.