- 19 Mayıs 2020
- 46.463
- 207.915
-
- Konu Sahibi GokcenKatun
- #2.281
Adamın donuna kadar alınacak olması da bu aşka dahil mi?Bir de şey var adam ne demiş olursa olsun o kadın olsun ben onu seviyorum diyip camurlasabilir. Bu tarz ilişkiyi kabul etmesi zaten bu ihtimali kuvvetlendiriyor. Şikayetinizi yapın gerisini o düşünsün. Zaten bu konuşmalar dava dosyasında olmayacak mı? Tam bilgim olmadığı için kestiremiyorum ama oradan bile öğrenir G GokcenKatun
Eşi yeni öğrenmis. Dün öğrenmiş.Ben her sayfayı okumadım ama benim anladığım çekişmeli. Kocası boşanmak istemiyormuş çünkü, anlaşmalı olduğunu düşünmüyorum o yüzden.
Öğrenmiyorlar tek anlatmak istediğim bu işte.Eşleri uzakta olan kadınlar da yaşayabiliyor mu bu tek gecelik birşeyi... 5 ve sonrası aylar için mi normal karşılıyoruz? Mesela 2 ay yeterli mi?
Erkek milleti rahat durmayı öğrensin bi zahmet.
O zaman işler değişirAdamın donununa kadar alınacak olması da bu aşka dahil mi?
Aldattığına değil yakalandigina pişmandir.dayanamayacağım vallahi banlanmayı göze alıyorum ve diyorum ki siktirsin pişmanmış. aşağılık herif.
Cevap yazdıktan sonra bayağı okudum üzüldüm gerçekten ve bu tür olaylar çok oluyor bizimde burada oldu iki polisin ilişkisi ikisi de meslekten uzaklaştırıldı. Erkeklerin yapıp gerçekler ortaya çıkınca da seni seviyorum demesi ayrı bir olay.olaylar bayaa gelıstı tomurcuk, ozetle evet gercekten aldatıyor. 3 hafta sonrasına bosanma gunu aldılar
konuyu ilk günden beri takip ediyorum ve hayran kaldım sabrınıza öncelikle. umarım hızla iyileşirsiniz. mesajları saklayın mutlaka ama kadına göstermek için değil. Dava sırasında yok öyle birşey deyip çamura yatabilir. bunların hepsi itiraf olarak geçer dosyalara inkar edemez. hiç bir aramayı kaydı mesajı silmeyin herşeyi yedekleyin.Nasıl bilmesini sağlarım? Yani kadınla pek muhattap olmak istemiyorum davaya zarar verebilir diye..
Acaba onlar da mi hakim ile konustu...Anlaşmalı boşanma öyle zaten, en fazla 2 3 hafta içinde oluyor. Bu anlaşmalı değil ama çekişmeli boşanma davası. 3 hafta sonra duruşma olması imkansız!
Boşanma davası karşılıklı anlaşmalı olmadığıEşi yeni öğrenmis. Dün öğrenmiş.
Boşanma davası karşılıklı anlaşmalı olmadığı takdirde, çekişmeli dava olur ve çekişmeli boşanma davasında 3 hafta sonra duruşma olması mümkün değildir. Konu sahibi yazmıyor ki buna hiç cevap.Eşi yeni öğrenmis. Dün öğrenmiş.
Off tam bir profesyonel yalanci...Annem bırak gelsin diyor yüz yüze konuşun. Çağırıcam gelsin. Zaten sürekli aramaktan telefonumun şarjını bitiriyor
Demin hüngür hüngür ağlamasına şahit oldum
Bana bir de sen iste işimi bırakır yurtdışına yanına da gelirim diyor.. hiç güleceğim yoktu
Mümkün değil, karşılıklı cevap dilekçeleri hakları var savunma için süreler var.Acaba onlar da mi hakim ile konustu...
Hımmm hiç bilmiyordum.. Anladım. Teşekkür ederimMümkün değil, karşılıklı cevap dilekçeleri hakları var savunma için süreler var.
Önce bizim öğrenmemiz lazım. Erkektir yapar, yok bir nefsi var sahip olamaz, saçmalıklarına hayır dememiz lazım.Öğrenmiyorlar tek anlatmak istediğim bu işte.
Çekişmeli olunca daha mi geç tarihe verilirMümkün değil, karşılıklı cevap dilekçeleri hakları var savunma için süreler var.
Daha neler neler söyleyecek. İnkar, sizi suçlama, özür dileme, evliliği kurtarmak için fedakarlık yapmak istemesi, en son da çirkinleşmeler. Sırayla bunlar oluyor.Annem bırak gelsin diyor yüz yüze konuşun. Çağırıcam gelsin. Zaten sürekli aramaktan telefonumun şarjını bitiriyor
Demin hüngür hüngür ağlamasına şahit oldum
Bana bir de sen iste işimi bırakır yurtdışına yanına da gelirim diyor.. hiç güleceğim yoktu
Şuan onu düşünmeyin. Büyük ihtimalle eş kişisi size ayrı ona ayrı yalanlar söylüyor.Nasıl bilmesini sağlarım? Yani kadınla pek muhattap olmak istemiyorum davaya zarar verebilir diye..
Yapıştırma olayı nedir?Aldattığına değil yakalandigina pişmandir.
Bu arada , okuduğum yüze yakın sayfada bazi arkadaşlar gokçen'i elestirmisti, kocasını birakip yurtdışına iş için gitti diye.
Bu konuyu okuyan tüm kadınlara ders olsun; bir erkegin gönlünü hoş tutmak için okulunuz, güzel mesleğiniz, işiniz gibi konularda kendinizden ödün vermemek lazım.
Bunca ekonomik özgürlüğü olmasaydı, aşkı , erkeğini hoş etmek için kocasının çalıştığı, kimi kimsesi olmadığı küçücük şehirde dört duvar arasinda kalsaydı bunca cesur olabilir miydi?
Ve son olarak; şu yapistirdi mesajını ne olur o kadına gönder. Gerizekalı, kendisini Romeo Juliyet hikayesinde sanıyor. Görsün, adamın gozundeki değerini (belki de yapıştirdigi başka bir kadındır).
İnan ne meslekten kovulma,ne aileye rezil olma... Hiçbiri sevdiği ve kendince büyük aşk yaşadığını düşündüğü adam tarafından peçete muamelesi görmesinden daha incitici olamaz
çok haklısınız vallahi..Aldatmanın ne cinsiyeti olur ne de bahaneleri...Önce bizim öğrenmemiz lazım. Erkektir yapar, yok bir nefsi var sahip olamaz, saçmalıklarına hayır dememiz lazım.
Tir şoförleri, pilotlar, askerler vs.var. Sizin yazdıklarınız bir çok insanı cok yaralıyor. Günümüz koşullarında ekmek parası kazanmak için uzak kalinabiliyor. Erkekler adam olmayı öğrensin mecbur öğrenecekler.
Evet birkaç ay sonraya verilir.Çekişmeli olunca daha mi geç tarihe verilir
Peki aldatma,yada konu sahibinin yurt dışında çalışması süreci hızlandırmaya sebep olabilir mi kusura bakmayın bilmediğim için soruyorumEvet birkaç ay sonraya verilir.