- 1 Haziran 2012
- 6.527
- 21.480
- Konu Sahibi GokcenKatun
- #2.101
Benim ablam 40 yaşında evlendi. Evlendiğinde bakireydi. Benimde 1 sene hiç yapmadığım olmuştur. Niye sizin gibi dürtüleri olmayanları sağlıksız olarak nitelendiriyorsunuz. Güya burası kadınlar klübü ama siz kadına şiddet uygulayan zihniyetsiniz ve ben bundan çok tiksindim. Önce saygı duymayı öğrenin. Sizin için cinsellik giriş çıkış olabilir ama benim için duygusal ve özel bir şey. Demek ki 1 sene boyunca bunu paylaşmaya değer gördüğüm kimse olmamış. Üslubunuza dükkan edin.
İnsanları genellemeyin o zaman siz de.Çevreme bakıp ''hmm demek ki böyle'' diye genelleme yapmamalısınız.
Cinsellik insanın bilinçaltında bir şekilde kendini gösterir.Kimse zaten sevişmediği için ölmüyor,erkekler de öyle,dünyada inanmayacaksınız ama gerçekten de yıllarca hiç sevişmeyen bir sürü erkek var.Hiçbiri ölmüyor.En fazla cinselliği olduğundan bir tık fazla düşünürsünüz,çünkü vücudunuz ihtiyaç sinyallerini verir.Sizin onu düşünmemeye çalışmanız orada olmadığı anlamına gelmiyor yani.Ha cinselliği pek sevmiyorum diyorsanız o başka.