• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım

Cocugun icin bu evliligi devam ettireceksen bundan sonra alditilmalara da göz yumacaksin, sikayet etmeyeceksin.
Kime sorarsan sor %99 bosan der. Cocugun boyle daha cok etkilenecek emin ol. Cunku sen hep mutsuz ve tedirgin olacaksin. Bu da cocuklara yansiyacak malesef

Gene Katılıyorum.

Düzgün bir baba boşanınca sorumluluklarını ihmal etmez. Ediyorsa zaten annesi ile evliyken de ediyordur.

Bir de tabi babaya kendi kişisel hırsı için çocuğu göstermiyen, doldurmaya çalışan, çocuğu bir silah gibi gören anneler var. Sonra da çocuğumla babası ilgilenmiyor...

Aklı başında bir kadın bunu yapmaz, bir erkek eş olarak iyi olmayabilir ama süper bir babadır,benim babam böyleydi mesela, eşim onun gibi koca olsun istemem ama onun gibi baba olsun isterim mesela, süper babaydı benim babam 10 numaraydı

iyi buda senin bakis acin , 1 cocukla 2 cocuk bile bakis acini degistirir yok ben boyleyim degismemi kabul etmiyorum , 2.olsun o zaman goruselim:))) terazinin bi tarafina bu sozleri koyucaksin hep aklinda olucak beni baskasina tercih edebilecekmis , affedersem en ufak boslamada baska birinden hoslanabilirmis, vs...diger tarafinada cocuklarini koyacaksin 2 ufak cocugun babalarindan uzak baba sevgisinden uzak buyutulmesi , baska bi adama baba diyebilecekleri baska bi adamin onlara ne kdr iyi babalik yapabilecekleri.... benim terazim cocugun tarafinda agir basar o yuzdende bosanmam

Arkadaşım kadın isterse boşanmaz affeder. Mücadele etmek ister bununla. Adamın karakteri düzgündür. Bir hata olmuştur. Bir daha tekrarlanmicağına emin olursun. İyi bir insandır. Gerçekten o güne kadar bana bir kötülğü olmamıştır çocuklarına iyi bir babadır. Boşanmayı tercih etmem orası bambaşka bir boyutu. Ama hayırsız bir adam sürekli evde didiştiğim çocuklrının rızkını elin karılarına yediren adamın da çocuklarıma babalık yapmasına izin vermem. 5 çocuğum olsa boşanırım. Çocuklu diye adamın ağız kokusunu çekemem.

TIKANDIM.

İkiside piskin.. ben olsam adamı kapıya koyar kadının kocasına da durumu bildirir üstüne de o yellozu yolardım.. yuva yıkmanın bi cezası olmalı. Elaleme rezil olsun müdürde öğrensin ne mal olduğunu çalışanda... alnının akıyla büyüt çocuklarını...

Gidip kadını tehdit etmekte ayrı güzelmiş,kocana söylerim ne demek, ha ben kocamın ihanetini yutacam ama senin kocan daha gururludur seni iyice bir dövsün ya da benim yapamadığımı yapsın boşasın mı? Bu mu? Ayıp yahu sanki kadın tek başına yaptı bunu,ikisinin de k.çı başı oynamış ki birbirini bulmuşlar
Tabiki de ikisinin de kıçı başı oynamış. Ikisi de suçlu. Ne yapsaydın hala aynı iş yerinde karşılaşmalarına. Onun hayatının hiç değişmeden devam etmesine göz mü yumsaydım. Direk kocasına söylemediğime şükretsin. Şerefsiz adama gelince onun cezası tabiki de verilecek ama nasıl olacağına karar veremedim. Sebebi de sadece otizimli

Arkadaşım kadın isterse boşanmaz affeder. Mücadele etmek ister bununla. Adamın karakteri düzgündür. Bir hata olmuştur. Bir daha tekrarlanmicağına emin olursun. İyi bir insandır. Gerçekten o güne kadar bana bir kötülğü olmamıştır çocuklarına iyi bir babadır. Boşanmayı tercih etmem orası bambaşka bir boyutu. Ama hayırsız bir adam sürekli evde didiştiğim çocuklrının rızkını elin karılarına yediren adamın da çocuklarıma babalık yapmasına izin vermem. 5 çocuğum olsa boşanırım. Çocuklu diye adamın ağız kokusunu çekemem.
tmm iste benim kocam ilk şıktaki gibi oldugundan bosanmam , tek basima iki cocuguma yetersiz hissederken kendimi bide onlari babadan ayri buyutemem tek cocuk olsa onun bu eksikligini kapatirdim belki hem annesi hem babasi olurdum , msj sahibinin otizmli cocugu var daha fazla ozel ilgi alaka gerektiriyor , benim kızim 3,5 yasinda aksama kdr babam ne zaman gelecek işten diye sorar zil calinca kapiya kosarlar babacim diye sabah 7 de kalkar babam ise gitmeden opeyim diye ben cocugumu nasil mahrum edebilirim bu duygudan

Ben duyup , gördüklerinizden sonra sizin bu evliliği asla normal bi evlilik gibi sürdürebileceğinize inanmıyorum.Kağıt üzerinde evli, aynı evde yaşayan anne ve baba olacaksınız.Kızınız için uygundur fakat size mutluluk , huzur , güven, sevgi vaadetmiyor.Bunu kabullenerek affedecekseniz affedin.Elin kadınına hayran bir adama karılık yapmak kolay değil.

Ve sen bu sahis ile halen evli kaldin? Üstünede 1 degil, 2 cocuk yaptin ha? Valla bunlari hakettin demek biraz agir olur ama bile bile lades dedigin ortada. Bilemedim. Annesine hakaret eden adamdan bosanmayan kadin, aldatildiginda bosanir mi? Pek sanmam. :KK14:
Anneme hakareti 2 çocuğumu doğurup eve getirirken yaptı. Aldatmayıda 2. Çocuğum dünyaya geldikten 1 ay sonra yapıyor

Cocugunuzun tam tanisi ne, cok guzel cumleler kuruyor. Atipik otizm mi denildi? Supheli bir tani mi konuldu
Atipik otizm denildi ama programımız bitmişti. Şuan tekrar başladık. Konuşma çok iyi ama dönüp bakmama koşmalar kendi kendine gülmeler geri geldi

Anneme hakareti 2 çocuğumu doğurup eve getirirken yaptı. Aldatmayıda 2. Çocuğum dünyaya geldikten 1 ay sonra yapıyor

Iyide dogumdan önce bu adam melek, dogumdan sonra hakaret eden aldatan bir adama mi dönüstü de? Buna pek inanmam. Kesinlikle flört/nisan döneminde ipucu vermistir fakat sen alttan almisindir

Söylemesi kolay biliyorum ama akıllı davran.kendini beş parasız bıraktırtma.bunu kullan bence.borçlar bıtsın olmadı al ailesinden o parayı da çocugunda bu süreci atlatsın.hiç beklemediği en çok sana bağlandığı an boşan.en zayıf olduğu zaman dön sırtını sana en muhtaç olduğu zaman.sabırla bekle ve asla içten yumuşama.
Kırbaçlamaktan beter edersin.

Tabiki
Iyide dogumdan önce bu adam melek, dogumdan sonra hakaret eden aldatan bir adama mi dönüstü de? Buna pek inanmam. Kesinlikle flört/nisan döneminde ipucu vermistir fakat sen alttan almisindir
Tabiki de melek değildi. Krediler yüzünden sürekli agresifti. Ama ben maddi durumumuz düzelince bitecek bugünler deyip hep alttan aldım. Sevdim, saydım, çabaladım. Ama yanıldım kadın dediğin hırpalayacak, laf sokacak, üste çıkacakmış, benim mutluluğum daha önemli diyecekmiş

Tabiki de ikisinin de kıçı başı oynamış. Ikisi de suçlu. Ne yapsaydın hala aynı iş yerinde karşılaşmalarına. Onun hayatının hiç değişmeden devam etmesine göz mü yumsaydım. Direk kocasına söylemediğime şükretsin. Şerefsiz adama gelince onun cezası tabiki de verilecek ama nasıl olacağına karar veremedim. Sebebi de sadece otizimli

Ne ceza vericeksin,3 5 gün küslük mü,yatak ayırma mı ne?

Kusura bakmada herkesin kendin gibi oldugunu sanma. Sen bosanmazsin diye, bosanmak istiyen insanlari yalan söylediklerini diyemezsin bu bir, iki bosanmis kadinlarida cocuklarini düsünmemek ile suclayamazsin, resmen bir hakaret bu, bu iki.

Benim cocugum yok ama evliyim (vay be konusma hakkim var mi bilemedim simdi.. :KK14: ) fakat ben kesinlikle bosanirdim. Ister 10 cocugum olsun. Benim cocugun huzurlu, sevgi ve ask dolu bir evlilikte, yuvada büyümeyi hak ediyor cünkü. Mutlu bir annenin yaninda büyümeyi hak ediyor. Sanma ki cocuklar hic birsey anlamiyor. En kücük bir küslügü, huzursuzlugu anliyorlar. Üstelik anne babalari onlara örnek olur. Bosanmadigin takdirde bunu kizina ogluna ögretmis oluyorsun. Kizina "aman yuvan bozulmasin diye esinin yaptigi herseyi yut, ceneni kapat ve yut" mesaji verirsin, oglunada "bir kadin herseyi alttan alir" mesaji verirsin.

Ki bosanma ile niye cocuklar baska birine baba demek zorunda kalsin ki? Bir kadin tek basina yasiyamaz mi? Velev ki evlendi, niye cocuklar o kisiye baba demek zorunda kalsinlar? Seviyeli bosanmak diye birsey var. Cocuklarin babalari görecegi gün belli olur, annelerinde kalacagi gün belli olur ve kadin ve erkek sadece cocuklari icin iletisim halinde kalir gerekli problemleri cözmek icin. Ve bu gayette yapiliyor, sadece Türkiyede degil, dünyada Bircok cift böyle ayriliyor.
hmmmm tamam canim , oldu, mersiii :)))))

Tabiki

Tabiki de melek değildi. Krediler yüzünden sürekli agresifti. Ama ben maddi durumumuz düzelince bitecek bugünler deyip hep alttan aldım. Sevdim, saydım, çabaladım. Ama yanıldım kadın dediğin hırpalayacak, laf sokacak, üste çıkacakmış, benim mutluluğum daha önemli diyecekmiş

Hayir kadin dedigin hicte laf sokmasi gerekmiyor. Sadece ona saygi duyan, onu seven biri ile beraber olmali. Huzur cok önemli. Bunu birinde bulamadigin anda tekmeyi basacaksin. Hep alttan alinca zaten saygi duyulmuyor. Senin her tripini alttan alan, üstüne özür dileyen bir erkege sen saygi duyarmiydin?

Bu arada agresif diyorsun, dövüyormuydu seni?

Daha önceki sayfalarda cevaplandıysa kusura bakmayın, eşinizle o kadın arasında cinsel birliktelik yaşanmış mı?

Back
X