- 22 Kasım 2014
- 875
- 388
- 35
- Konu Sahibi ilyas hakanim ve yagmurum
Olmayınca olmuyoo ne yazkkıYuh ya, insanda bir gram vicdan olur :l
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmayınca olmuyoo ne yazkkıYuh ya, insanda bir gram vicdan olur :l
Siz cocuklariniza yogunlasin onlarin bu durumdan en az zararla cikmasi icin elinizden geleni yapin.Olmayınca olmuyoo ne yazkkı
Ooooooh çok iyi yapmışsın. Allahım ne biçim insanlar var ya. Şu evli olduğunu bile bile bir erkekle olan kadınlardan utanıyorum gerçekten. Ama bazılarına iyi oluyo. Erkek eşinden boşansa bile o kadınlarla kolay kolay evlenmiyo(Aklı başındaysa tabi, hoş eşini aldatan herif ne kadar aklı başındadır o da sorgulanır) NEyse Allah kolaylık versin size.Evvet ıkısınede actım
ohaaa yok artık yuuh bide evemi getirmiş, Allah ın işine bak Rabbim reva görmedi bi anda sülale boyu yakalanmış , Allah yardımcın olsun arkadaşım çok üzüldümMerhaba hanımlar sozde cok mutlu bı evlılıgımız vardı....Ancak sadece ben oyle bılıyormusum aılemın yanına gezmege gtmıstım bırkc gunlugueDONUCEGIM gunun aksamı ortda hıc bı sebep yokken esım gelme ıstenıyorum senı bossncazz dedı ben sebebını sorgularken esımı evde bı kadınla yakalandı ve bu kadın esımn en yakın arkdasnnn sevgılısı resmensırtımdan vuruldum...
Tek tesellım onlr zaten...Siz cocuklariniza yogunlasin onlarin bu durumdan en az zararla cikmasi icin elinizden geleni yapin.
Allah yardimciniz olsun, yakinim birine olmus gibi üzüldüm..
Tarıhı tam hatrlamadıgımı soyledım yaklasık 3 ay oldu15 tatılde ortada hıc bısey yokken gezmege geldım anneme akabınde bu olaylar meydana geldıSiz bu olay yüzündenmi gittiniz annenize ben ona yorum yapmıştım topa tuttunuz herkesi
Birde en son 2 ay önce konu açmış ve eşinizi gene savunmuşsunuz nasıl 3 aydır ayrısınız tarihleri karıştırdınız sanırım
Aynen oyle ben gorememısım gordugum zamsnlarda ona da soyledm ama hep ınkar ettı kabullenmedıı ama ısteee aptallıgıma doymuyaym tazmına t davsı actm 2 sınede nıckımı nasl deısterwbılrm
Yok sılmedım gıdıp sıkayetcı oldum zaten ve yınede tutuyorum mahkemede lazım olurkadın da kocanda arsızmış
kadının sana attıgı meesajları silmeseydin
ben Sıfremı hatırlayamıyorum o yuDen degıstıremedımŞuradan anında değiştirebiliyorsunuz: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/UserNameChange
Yok sılmedım gıdıp sıkayetcı oldum zaten ve yınede tutuyorum mahkemede lazım olur
lazım olur ama
siz de facede izinsiz resim kullanmışsınız onlarda bunu kullanmasınlar
Vallahı onların butun yaptıklarına karsılık benım bırtek yaptıgım yalnısı kullanrlarsa da yıne ben cok fazla bısy kaybetmm kaybetsemde umrumda degıl yanılazım olur ama
siz de facede izinsiz resim kullanmışsınız onlarda bunu kullanmasınlar
Vallahı onların butun yaptıklarına karsılık benım bırtek yaptıgım yalnısı kullanrlarsa da yıne ben cok fazla bısy kaybetmm kaybetsemde umrumda degıl yanı
hayırlısı olsun
çocuklar küçükmü
hayırlısı olsun
çocuklar küçükmü
Amınnn Evet bırı 4 yasında bırı 8 aylıkhayırlısı olsun
çocuklar küçükmü
Amınnn Evet bırı 4 yasında bırı 8 aylık
Evet oyleymıs bende o hakkımı kulalnp gostermycm cocuklarmı ozel vı sırkette calısoyodu ama ıs yerını arayp herseyı anlattm ısten cıkartmıslarikisinede ayrı ayrı nafaka talep et
hatta aldattıgı için evlatlarını görmesin
böyle bişey olması lazım
aldatan erkek sanırım çocukları göremiyor
devlet dairesinde çalışıyorsa işindende oluyor