Aldatıldım

10 senede hiç mi anlayamadın seni aldattığını ? Erkek cinsel anlamda görüşüyorsa 3-5 ay sonra hevesini alır sonra başka KANCAYI TAKANA yönelir.
10 sene çok ama çok uzun bir süre,emin ol duyguları vardı.Zaten 5 çocuğu duyduktan sonra gözümde tiktoktaki halilişko ailesi canlandı.Eşin yine aldatacak,yine affedeceksin yani 5 çocukla boşanacak halin yok sen de haklısın.Şu devirde neden 5 çocuk yapılır onuda anlamıyorum korunsanız keşke.

Aynen öyle yapar,en çok eleştiren o konuya en yatkın insanlar oluyor genelde.

Ben ne okudum sabah sabah sjsjdjdj vah kardeş neler çekmişsin be

Hanımefendi tek suçlu eşiniz. Evliliğinin sadakat yükümlülüğü eşinize ait. 10 sene boyunca aldatmış. İhanet edip, yalan söyleyen biri sizin eşiniz. Diğer kadın kiminle isterse onunla yatar size ne? O...pu olsa size ne? Eşinize de daha iyisini layık değil belli ki. Çok düzgün, namuslu, hanım hanımcık bi kadınla aldatsa ne diyecektiniz? Ne değişecekti? Siz bile üç haftada cinsel açlık çektim, dul akrabama sordum diyorsunuz. Siz bile arayışa girmişsiniz. Şimdi gelip ne konuşuyorsunuz Allah aşkına. Siz on senedir sizi aldatan birini tek celsede boşamanız gerekirken. İhanet dolu kocanızı başka yere kaçırma derdindesiniz. Problem eşiniz. Aldatılmaya devam edeceksiniz.

Türkiye'de asgari ücretin ne kadar olduğunu biliyor musunuz ? Asgari ücret kazanan birisinin 15 bin TL nafaka vereceğini mi varsayıyorsunuz, yanlış mı yazdınız ?
Polis 60000 alıyor bir çocuk sadece 17 yaşında diğerleri reşit olduğu için vermek zorunda kalmıyor

Ben öyle bir şey demiyorum evli birine ne yapıyorsun diye sormam mantıklımı sizde dul iki kadına sordum eşleri tarafından altadılıp boşanmışlardı biri öyle dedi biride eşimden nefret ettim ve hiç öyle birşey hissetmedim sen duygusal olarak bitirmemişsin o yüzden istiyorsun dedi

Kadını kötüle kötüle sana sadakat sözü vermiş olan adama küçük sözlerle incitmeden kız. Duygusal bağı olmamışta nasıl 10 sene aldatmış.

Evli birinemi sorsaydım benim yaşadığımı yaşayanlara sordum biri öyle dedi biri nefret ettim ve hiç aklıma gelmedi dedi

Valla sana şunu diyeyim. 10 senelik ilişki varsa duygusal bağ çok net var yani. Dışardaki kadınlara da kızma boşuna. Herife sesi çıkmayanlar da hep kadınlara yükleniyor.

Şu ağzınızdaki dul lafı ne kadar itici biliyor musunuz .

Bekar kadın diceksiniz .

Beş çocukla bu adamdan ayrilamazsin he onunpsi evlenecek gidecek . Senin yaşadığın ortam yetistigin kültür de belli . En güzeli sürekli bu konuya girmemek tayin isteyip başka yerde yaşamak . Sürekli telefonlarını kontrol altında tut . Bir daha yaparsan seni herkese rezil edeceğim de .

Bu şekilde konuşan kadına asla üzülmem, aman aman sakın boşanmayın cinsel açlık çektiğiniz için milletin kocasına sararsınız mazallah.

On senede karı koca gibi olmuşlardır, siz kendinizi kandırmayın. Madem boşanmayacaksınız nasıl olacaksa artık çocuklara bu değersizliğinizi ve kininizi belli etmeyin lütfen.

Eşiniz vicdansız, merhametsiz, sadakatsiz ve yalancı biri. Bunları idrak ederek devam edin. Kafanızdaki eş imajı her ne ise sizin kocanız o değil yani.

Hanımefendi kimseyi genellemeyin. Bir insanın içinde kansızlık varsa yapar. Aldatma karaktersizlik ile alakalı bir durumdur. Soruyu şöyle soralım. Herkes aldatiyorsa siz neden kocanızı aldatmadınız? Duygusal bağ yoksa 10 yıl neden ayni kişi ile sizi aldatsin ?
Kendinizi kandırmayın benim kocam p.şt deyin. Yapan kadın da o.pu deyin ikna olalım. Boşanıp bosanmamak size kalmış. Az değil 5 tane çocuk...Tek basiniza 5 çocuğa bakabilecek maddiyatin çok güçlü olması lazım. Ama kocanız masum değil bunu bilin.

16 yıldır evliyim ikinci çocuğu yaparken de ola ki ölüm, hastalık, boşanma durumunda iki çocukla hayatıma devam edebilir miyim diye düşündüm.. Dünya hali her şey insanlar için.. Elim ekmek tutsun da sağlığım olsun kimseye muhtaç olmayayım diye çalıştım boşanma aşamasına geldim hiç canım erkek çekmiyor Allaha şükür. Öyle koca eline baka baka 5.... çocukla kocanız her haltı yiyebiliyorsa kocanızın karakterini kabul edip devam edin o zaman.. Kaçamaktan bahsetmiyorsunuz 10 yıl ilişki ne demek.. Siz sadece kadınları suçlayın kocanızı da fanusa kapatın ki dul dediğiniz ki siz de potansiyel dulsunuz kadınlar kapmasın kıymetlinizi.. Ayrıca kadın programlarını da bakış açınızı değiştirerek izleyin.. Ne anladığınız önemli..

Başka bir kadın hakkında nekadar iğrenç şeyler yazmışsınız ya Asıl berbat olan kocanız öyle birinden 5 çocuk yapan siz çok mu normalsiniz acaba böyle birşeyi affet sonra kadını suçla eee ya kocan???

cok çok zavallı bir düşünce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…