Aldatıldım

Bu konunun fake old düşünmeye başladım.

Beş çocuk ve başkası ile 10 senelik ilişki, burada çok zampara örnekleri gördük ama bu adam artık başka bir seviye. Konu sahibi hala daha dışarıdaki kadınları suçluyor, pes ki ne pes.
Çünkü en kolayı oda o yüzden . Eğer kendı bağımsız hayatını yasayabılıcek olsaydı 15 bın nafakayla 5 çocukla nasıl gecınırım düşüncesine girmek yerine bu çocukları tek yapmadım 10 sene ikinci eve baktığın gibi bize de bakacaksın yallah diyip valiziyle def ederdi .

10 senelik evlilik 5 çocuk mu? Ablacım sizin cinsellik yaşayacak pek vaktininiz kalmamış ki zaten. 5 hamilelik demek 5 sene demek. Emzirmesi lohusası derken neredeyse 10 sene. Burdaki suçlu da eşiniz bu arada. Bin tane kadın gelse de hayır demeyi bilecek. Ha benim değer yargılarıma göre bir kadının karşıdaki adamın evki olduğunu bilerek yanaşıyorsa o da ahlaksız. Ama size sadakat yemini veren eşiniz, kadın değil.

Koca başka kadına giderken
Sizin piskoloji baya sağlammış maşallah 3 hafta da boşluğa düşüp yatak düşünüp bide başkasını arayıp sormuşsunuz helal olsun .

Duygusal bağ olmasa 10 sene kim beraber olur ki?
Ya da şöyle sorayım; cinselliğe düşkün bir eşiniz varsa 10 sene boyunca farklı kadınlarla gezip tozmaz mıydı ?
Kendini tek sanıyorya temiz bir kadınla birlikte oluyormuş kadın bu aramadıkça arayıp yakalandırmıyormuş hatta paralı kadın buna parasını yediriyormuş bunada çoluğun çocuğun rızkıyla bana bişey alma diyormuş yakalanmasın diye sildinmi diye soruyormuş bu benim 3 kız cocuğu olan çocuklarım var sen yolunu bul diyormuşda oda benimle beraber ol hiçbir beklentim yok diyormuş

Biliyorum eşim polis memuru ve üniformasıyla gören benim yanımda bile yavşayanlar oluyor görseniz erkek bir nefsini tutamazmış ha ben eşimi haklı görmüyorum bende neden niçin nasıllara cevap bulamıyorum
Koca başka kadına giderken
Sizin piskoloji baya sağlammış maşallah 3 hafta da boşluğa düşüp yatak düşünüp bide başkasını arayıp sormuşsunuz helal olsun .
psikolojim iyi değil evet ama bedenim istiyor bunu 31 senelik evliyim duygusal olarak nefret edemedim demekki eşimi arzuladım demedim cinsel açlık çektim sadece

Beş çocuk ve başkası ile 10 senelik ilişki, burada çok zampara örnekleri gördük ama bu adam artık başka bir seviye. Konu sahibi hala daha dışarıdaki kadınları suçluyor, pes ki ne pes.
Yok canım eşimde suçlu ama ben ne yapıyorum iyimi yapıyorum inan psikolojim berbat buradakilerden tecrübe sahiplerinden akıl almak istedim

Bunda sıkıntı yok ama nie dul birini arayıp böyle zamanlarda napıyorsunuz diye sordunuz ? Yani dul kadınların hepsını bu kefeye koyup tüm dullar böyle sevgili yapıyor die konuşuyor olmanız Benı rahatsız etti açıkçası

Maşallah ilişkiyi beraber yürütmüş gibi her konuyada hakimsiniz . İki kadında bu iğrencliği bilerek birlikteliğe devam etmiş .

Sanki kapı komşunuz gibi bahsediyorsunuz kadından siz geleni gideni görüyorsunuz da ,eşiniz kendını tek sanıyor temiz die gidiyor gibisinden .

Tabiki bütün fikirlere açığım
Öyleyse söyleyeyim size, diğer kadının cinsel hayatı, kimlerle ne tür ilişkiler yaşadığı, giyim tarzı sizi bağlamaz. Sizi ilgilendiren tek kişi eşiniz.
Kadın eşime kancayı taktı diye bir şey olamaz, eşinizin aklı yok mu? Siz eşinizle evlendiniz, kadınla değil.
Kadının size verdiği hiçbir söz yok, size karşı sorumluluğu yok ama eşinizin var.
Acı ama gerçek, kadın eşinize kancayı takmadı.

Esta
Ben yeni öğrendim

Hanimefendi diger kadindan size ne? Yok herkesle oluyormus da yok kotuymus de vs vs. Sizi tek bi insan ilgilendirir esiniz. 10 senelik karisini ve 5 cocugunu aldatan o degil mi ? Siz diger kadini bi salin cunku esinizde bu ahlak varsa ayse ile olmasa fatma ile aldatacakti sizi. Siz kendi derdinizi dusunun. 10 sene aldatilip nasil anlamadiniz bi onu dusunun. Bi de her detayi biliyorsunuz nasil sindirip , hazmettiniz boyle bi insan misiniz siz onu dusunun zaten devam ederseniz de aldatilmaya devam edeceksiniz o da apacik ortada .

Esta

Forum mesajları altına mide bulantısı emojsi isitoyum

Yoksa bu tarz yorumlara ne tepki vereceğimizi şaşırıyoruz. Kızgınlık vs yetmez yani.

Bacım sakın bırakma kocanı azgın pis dullara meydanı onlara bırakma ne olacak kocan on sene boyunca hem ona hem sana girdiyse erkek degil mi herkes yapıyor zaten.Kendine de çocuklara da yazık etme.Zaten bütün suc cinsel açlık ceken kocana kancayı takan pis duaların yoksa senin kocan senin üstüne gül koklar mi?

Esta

Ben yeni öğrendim
Öncelikle yapmanız gereken ilk şey gidip kan tahlili vs ne test gerekiyorsa yaptırmanız. Sonra bir avukata gideceksiniz ve elinizdeki delillerle adamın donuna kadar alacaksınız tazminat ve yüklü miktar nafaka. Bütün bunlara hakkınız var. 15 bin dediğiniz nafaka asgari ücretliler için. Sizin eşiniz 30 yıllık devlet memuru. Çok da rahat yaşarsınız nafakanızla.
Fakat problem şu ki siz KEMALİM YAPMAZ kafasında bir kadınsınız. Kocanızı kimseye kaptırmaya niyetiniz yok. O zaman hülya avşar mantığıyla gözlerinizi kapatıp yaşamaya devam edeceksiniz. Kimseye de söz söylemeye hakkınız yok kocanız AZGIN BİR TEKE!

Neden kadına eşime kancayı takmış diyorsunuz? Eşinizin aklı yok mu ? Sizi aldatmış affetmişsiniz. Duygusal bağ var ya da yok ortada aldatma var. Siz boşanmak istemiyorsunuz belliki. Yazık değil mi kendinize ? Yıllardır sizi sevmeyen, aldatan adamla berabersiniz. Çalışıyor musunuz şuan ?

Burda benim gibi boşanan çok kadın var. Ne yazdığınıza dikkat edin. Şu dul kelimesini de çıkarın lügatınızdan. Hiç hoş bir tabir değil bu. Bir kadın olarak başka kadınlar hakkında böyle genelleme yapmanız iğrenç ötesi. Ortalık kötü diye boşanan kadınlar hakkında cinsel açlık çeken dullar yapışıyor birilerine diyemezsiniz. Buna hakkınız yok !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…