- 8 Ağustos 2011
- 10.979
- 5.178
- 448
Tabiki eşimde suçlu benim demek istediğim bir kadını bir erkek namusluyla zorla yatağa atamaz bu kadın profosyenel orospu ben eşimi savunmuyorumda ben eşimden 3 hafta ayrı kaldık boşanma sürecinde ben cinsel açlık çektim ve ne yapacağımı şaşırdım dul bir akrabayı aradım sordum oda sevgili yapıyoz dedi ve kendide evli adamla görüşüyormuş bende benim tanıdığım biri bunu yapıyorsa el ne yapmaz diye düşündüm ben karakter olarak onun yaptığını yapamazdım eşimle birlikte olmak zorunda kaldım
Çünkü en kolayı oda o yüzden . Eğer kendı bağımsız hayatını yasayabılıcek olsaydı 15 bın nafakayla 5 çocukla nasıl gecınırım düşüncesine girmek yerine bu çocukları tek yapmadım 10 sene ikinci eve baktığın gibi bize de bakacaksın yallah diyip valiziyle def ederdi .Beş çocuk ve başkası ile 10 senelik ilişki, burada çok zampara örnekleri gördük ama bu adam artık başka bir seviye. Konu sahibi hala daha dışarıdaki kadınları suçluyor, pes ki ne pes.
Tabiki eşimde suçlu benim demek istediğim bir kadını bir erkek namusluyla zorla yatağa atamaz bu kadın profosyenel orospu ben eşimi savunmuyorumda ben eşimden 3 hafta ayrı kaldık boşanma sürecinde ben cinsel açlık çektim ve ne yapacağımı şaşırdım dul bir akrabayı aradım sordum oda sevgili yapıyoz dedi ve kendide evli adamla görüşüyormuş bende benim tanıdığım biri bunu yapıyorsa el ne yapmaz diye düşündüm ben karakter olarak onun yaptığını yapamazdım eşimle birlikte olmak zorunda kaldım
Kendini tek sanıyorya temiz bir kadınla birlikte oluyormuş kadın bu aramadıkça arayıp yakalandırmıyormuş hatta paralı kadın buna parasını yediriyormuş bunada çoluğun çocuğun rızkıyla bana bişey alma diyormuş yakalanmasın diye sildinmi diye soruyormuş bu benim 3 kız cocuğu olan çocuklarım var sen yolunu bul diyormuşda oda benimle beraber ol hiçbir beklentim yok diyormuşDuygusal bağ olmasa 10 sene kim beraber olur ki?
Ya da şöyle sorayım; cinselliğe düşkün bir eşiniz varsa 10 sene boyunca farklı kadınlarla gezip tozmaz mıydı ?
Biliyorum eşim polis memuru ve üniformasıyla gören benim yanımda bile yavşayanlar oluyor görseniz erkek bir nefsini tutamazmış ha ben eşimi haklı görmüyorum bende neden niçin nasıllara cevap bulamıyorum10 senelik evlilik 5 çocuk mu? Ablacım sizin cinsellik yaşayacak pek vaktininiz kalmamış ki zaten. 5 hamilelik demek 5 sene demek. Emzirmesi lohusası derken neredeyse 10 sene. Burdaki suçlu da eşiniz bu arada. Bin tane kadın gelse de hayır demeyi bilecek. Ha benim değer yargılarıma göre bir kadının karşıdaki adamın evki olduğunu bilerek yanaşıyorsa o da ahlaksız. Ama size sadakat yemini veren eşiniz, kadın değil.
psikolojim iyi değil evet ama bedenim istiyor bunu 31 senelik evliyim duygusal olarak nefret edemedim demekki eşimi arzuladım demedim cinsel açlık çektim sadeceKoca başka kadına giderken
Sizin piskoloji baya sağlammış maşallah 3 hafta da boşluğa düşüp yatak düşünüp bide başkasını arayıp sormuşsunuz helal olsun .
Yok canım eşimde suçlu ama ben ne yapıyorum iyimi yapıyorum inan psikolojim berbat buradakilerden tecrübe sahiplerinden akıl almak istedimBeş çocuk ve başkası ile 10 senelik ilişki, burada çok zampara örnekleri gördük ama bu adam artık başka bir seviye. Konu sahibi hala daha dışarıdaki kadınları suçluyor, pes ki ne pes.
Bunda sıkıntı yok ama nie dul birini arayıp böyle zamanlarda napıyorsunuz diye sordunuz ? Yani dul kadınların hepsını bu kefeye koyup tüm dullar böyle sevgili yapıyor die konuşuyor olmanız Benı rahatsız etti açıkçasıBiliyorum eşim polis memuru ve üniformasıyla gören benim yanımda bile yavşayanlar oluyor görseniz erkek bir nefsini tutamazmış ha ben eşimi haklı görmüyorum bende neden niçin nasıllara cevap bulamıyorum
psikolojim iyi değil evet ama bedenim istiyor bunu 31 senelik evliyim duygusal olarak nefret edemedim demekki eşimi arzuladım demedim cinsel açlık çektim sadece
Maşallah ilişkiyi beraber yürütmüş gibi her konuyada hakimsiniz . İki kadında bu iğrencliği bilerek birlikteliğe devam etmiş .Kendini tek sanıyorya temiz bir kadınla birlikte oluyormuş kadın bu aramadıkça arayıp yakalandırmıyormuş hatta paralı kadın buna parasını yediriyormuş bunada çoluğun çocuğun rızkıyla bana bişey alma diyormuş yakalanmasın diye sildinmi diye soruyormuş bu benim 3 kız cocuğu olan çocuklarım var sen yolunu bul diyormuşda oda benimle beraber ol hiçbir beklentim yok diyormuş
Öyleyse söyleyeyim size, diğer kadının cinsel hayatı, kimlerle ne tür ilişkiler yaşadığı, giyim tarzı sizi bağlamaz. Sizi ilgilendiren tek kişi eşiniz.Tabiki bütün fikirlere açığım
Bunda sıkıntı yok ama nie dul birini arayıp böyle zamanlarda napıyorsunuz diye sordunuz ? Yani dul kadınların hepsını bu kefeye koyup tüm dullar böyle sevgili yapıyor die konuşuyor olmanız Benı rahatsız etti açıkça
Ben yeni öğrendimMaşallah ilişkiyi beraber yürütmüş gibi her konuyada hakimsiniz . İki kadında bu iğrencliği bilerek birlikteliğe devam etmiş .
Sanki kapı komşunuz gibi bahsediyorsunuz kadından siz geleni gideni görüyorsunuz da ,eşiniz kendını tek sanıyor temiz die gidiyor gibisinden .
Bunda sıkıntı yok ama nie dul birini arayıp böyle zamanlarda napıyorsunuz diye sordunuz ? Yani dul kadınların hepsını bu kefeye koyup tüm dullar böyle sevgili yapıyor die konuşuyor olmanız Benı rahatsız etti açıkça
Maşallah ilişkiyi beraber yürütmüş gibi her konuyada hakimsiniz . İki kadında bu iğrencliği bilerek birlikteliğe devam etmiş .
Sanki kapı komşunuz gibi bahsediyorsunuz kadından siz geleni gideni görüyorsunuz da ,eşiniz kendını tek sanıyor temiz die gidiyor gibisinden
Tek suclu eşiniz sizi ve çocuklarını görmezden gelmiş 10 sene boyuncaEsta
Ben yeni öğrendim
Bacım sakın bırakma kocanı azgın pis dullara meydanı onlara bırakma ne olacak kocan on sene boyunca hem ona hem sana girdiyse erkek degil mi herkes yapıyor zaten.Kendine de çocuklara da yazık etme.Zaten bütün suc cinsel açlık ceken kocana kancayı takan pis duaların yoksa senin kocan senin üstüne gül koklar mi?Yani haklı olabilirsinizde şu sabahki kadın proglarını hiç izliyormusunuz ortalık çok kötü evli adamlar evli kadınlar çok bozuldu ortalık erkeklerin %90 nı yapıyor bence dul kadınlar çoğaldı cinsel açlık çeken dullar yapışıyor birilerine çevremde canlı şahidim sizce yalnız başıma 15000 lira nafakayla 5 çocuğun sorumluluğunu alıp hepside bekar ve evlilik çağında ve ergenler sizce kendime yazık etmezmiydim
Öncelikle yapmanız gereken ilk şey gidip kan tahlili vs ne test gerekiyorsa yaptırmanız. Sonra bir avukata gideceksiniz ve elinizdeki delillerle adamın donuna kadar alacaksınız tazminat ve yüklü miktar nafaka. Bütün bunlara hakkınız var. 15 bin dediğiniz nafaka asgari ücretliler için. Sizin eşiniz 30 yıllık devlet memuru. Çok da rahat yaşarsınız nafakanızla.Esta
Ben yeni öğrendim
Neden kadına eşime kancayı takmış diyorsunuz? Eşinizin aklı yok mu ? Sizi aldatmış affetmişsiniz. Duygusal bağ var ya da yok ortada aldatma var. Siz boşanmak istemiyorsunuz belliki. Yazık değil mi kendinize ? Yıllardır sizi sevmeyen, aldatan adamla berabersiniz. Çalışıyor musunuz şuan ?Arkadaşlar 10 senedir eşimin beni aldattığını öğrendim afettim ama acı çekiyorum eşim hep cinselliğe düşkündü bu kadında eşimi çocukluktan belli severmiş kancayı takmış eşime ve başarmış kendininde herkesle adı çıkmıştı temiz bir kadın değil vermediği yok ama eşimi tek olduğuna inandırmış benim sorum eşim duygusal bağı olmadığını söylüyor çevremdeki erkeklerden duyduğum erkek dişi sinek görse umar duygusal bağı olmasına gerek yok diyorlar bende kadına bırakmak istemedim meydanı 5 çocuğum var ben onları büyütürken onlar zevki sefa yaşıyacaklardı sizce doğrumu yaptım bu içimdeki acı zamanla geçermi yaşayan varmı çok acı çekiyorum gerçekten duygusal bağı olmamışmıdıe bana dönme şartı ise tayin istettim o kadından çok uzağa gidiyoruz
Burda benim gibi boşanan çok kadın var. Ne yazdığınıza dikkat edin. Şu dul kelimesini de çıkarın lügatınızdan. Hiç hoş bir tabir değil bu. Bir kadın olarak başka kadınlar hakkında böyle genelleme yapmanız iğrenç ötesi. Ortalık kötü diye boşanan kadınlar hakkında cinsel açlık çeken dullar yapışıyor birilerine diyemezsiniz. Buna hakkınız yok !Yani haklı olabilirsinizde şu sabahki kadın proglarını hiç izliyormusunuz ortalık çok kötü evli adamlar evli kadınlar çok bozuldu ortalık erkeklerin %90 nı yapıyor bence dul kadınlar çoğaldı cinsel açlık çeken dullar yapışıyor birilerine çevremde canlı şahidim sizce yalnız başıma 15000 lira nafakayla 5 çocuğun sorumluluğunu alıp hepside bekar ve evlilik çağında ve ergenler sizce kendime yazık etmezmiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?