Aldatıldım

5 çoçuklu sidikli kocana dul kadın ne yapsın aç karnını doyursun o önce bence önce eşini sorgula suçlu arıyorsan suçlu odur

Çok teşekkür ederim beni nlayan tek kişisiniz ve çokihtiyacım olan cevap evet beni mutlu etmek için çok çabalıyor çok özür diliyor ne istesem yapıyor kurana el bastı annesinin babasının üstüne yemin etti namaza başladık beraber yaşlanıyoruz bundan sonra sana ikinci baharını yaşatacağım söz diyor zamanın ilac olacağını düşünüyorum teşekkür ederim güzel temennileriniz için

Ben bunları kimseyle paylaşamadığım için buradakilerin bayan olduğuna güvendiğim için paylaştım akrabanla paylaşamıyorsun herşeyi keşke bende yaşamasaydımda bunları yazmasaydım buraya benim acımı yaşayan anlar yaşamayan sadece yargılar çok görmüyorum

On yil aldatmayı namaza başlamakla temizlediniz he

Demek masum kocan,duygusal bir şey hissetmeden Ona kancayı takan bir aşu*fte tarafından 10 yıl boyunca istismar edildi. Hem de 10 yıl duygusal bir şey olmadan. Bu ne sabırmış arkadaş. Acaba o kötü kadın, masum kocanı neyle tehdit etti pipini keserim falan mı dedi.

Son düzenleme:
Ben bunları kimseyle paylaşamadığım için buradakilerin bayan olduğuna güvendiğim için paylaştım akrabanla paylaşamıyorsun herşeyi keşke bende yaşamasaydımda bunları yazmasaydım buraya benim acımı yaşayan anlar yaşamayan sadece yargılar çok görm
On yil aldatmayı namaza başlamakla temizlediniz he

Kendinizi ne de güzel teselli ediyorsunuz. Eşinizin yaptığı iğrençlik değil sadece kadının ki namus meselesi olmuş yine. Yok adı çıkmış, kafayı takmış. Eşiniz de robot olsa gerek komutlarla hareket ediyor. Yani erkek yapar kafasında bi kadınsınız o yüzden çokta umrunuzda olduğunu sanmıyorum. Siz sizi sevdiğini düşündüğünüz, kendinizi kandırdığınız bir hayal dünyasında eşinizle devam edin.

Kapatın şu konuyu ya. Duyacağı lafı namazla yumusatacak guya. Körler sağırlar birbirini ağırlar. O kadına ettiğiniz leş laflarinizla sizin gibi herkesin sevişmeden durmayacağını düşünen pis zihniyetinizle gidin sizi 10 sene boynuzlamis şimdi namaz kılan kocanizla ne halt ederseniz edin. Asla boşanmayin. Sizin deyiminizle hele sizin zihniyetinizde dul bir kadın topluma zarar

Eşiniz şuan bu ilişkiyi bitirdimi yoksa devam ediyor mu?

Eşiniz şuan bu ilişkiyi bitirdimi yoksa devam ediyor mu?

Karısını seven erkek aldatmaz benim kocam ticaret yapıyor maddi durumu da iyi ama hiç öyle dişi sinek görünce hallendiğini görmedim Allah korusun zaten yaşamak istemem

Bacim ben kadin programlarini izlemiyorum daha dogrusu tv.izlemiyorum ama esinin masum olduguna ben ikna oldum. Yogun talep varmis esine ben oyle anladim.

Masallah ben ekrana bile tukurdum ki nazar falan degmesin

Boşanamayacak durumda olmanı anlarım da kendine haklı nedenler bulmak ve iğrenç kocanı aklamak için dul kadınlar evli adamlara yapışıyor gibi ahlaksız bir cümle kurmanı anlayamam. Çevremde birçok dul kadın var pırıl pırıl. Belki herkes kendi gibi olanları çevresine topluyor ona göre yazıyordur. Bu arada yarın öbür gün kocan ölür veya seni boşar da dul kalırsan evlilere yapışma e mi?

Hayır
kocamı aklamıyorum niye herkes farklı yerden anlıyor ben iki dul akrabama sordum biri sevgilim var dedi biri kocamdan nefret ettim hiç öyle şeyler yaşamadım dedi bu kişilerde kocaları tarafından aldatılıp boşanan kişilerdi o yüzden onlara sordum gidip bekaramı sorsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…