Aldatılsam affetmem, suçu kadında değil eşimde görürüm, nereye gidersek gidelim 10 yıl beni aldatan adam orada da birini bulur.Arkadaşlar 10 senedir eşimin beni aldattığını öğrendim afettim ama acı çekiyorum eşim hep cinselliğe düşkündü bu kadında eşimi çocukluktan belli severmiş kancayı takmış eşime ve başarmış kendininde herkesle adı çıkmıştı temiz bir kadın değil vermediği yok ama eşimi tek olduğuna inandırmış benim sorum eşim duygusal bağı olmadığını söylüyor çevremdeki erkeklerden duyduğum erkek dişi sinek görse umar duygusal bağı olmasına gerek yok diyorlar bende kadına bırakmak istemedim meydanı 5 çocuğum var ben onları büyütürken onlar zevki sefa yaşıyacaklardı sizce doğrumu yaptım bu içimdeki acı zamanla geçermi yaşayan varmı çok acı çekiyorum gerçekten duygusal bağı olmamışmıdıe bana dönme şartı ise tayin istettim o kadından çok uzağa gidiyoruz
İyi de adam seni on senedir aldatıyomuş aynı kadınla, cinsellikten öte bir bağ var, kuman varmış ablam senin, sadece sana söylememişler.Yani haklı olabilirsinizde şu sabahki kadın proglarını hiç izliyormusunuz ortalık çok kötü evli adamlar evli kadınlar çok bozuldu ortalık erkeklerin %90 nı yapıyor bence dul kadınlar çoğaldı cinsel açlık çeken dullar yapışıyor birilerine çevremde canlı şahidim sizce yalnız başıma 15000 lira nafakayla 5 çocuğun sorumluluğunu alıp hepside bekar ve evlilik çağında ve ergenler sizce kendime yazık etmezmiydim
Elin kadınlarının size namus borcu yok, kocanız napıp edip tutacaktı şeyini.Tabiki eşimde suçlu benim demek istediğim bir kadını bir erkek namusluyla zorla yatağa atamaz bu kadın profosyenel orospu ben eşimi savunmuyorumda ben eşimden 3 hafta ayrı kaldık boşanma sürecinde ben cinsel açlık çektim ve ne yapacağımı şaşırdım dul bir akrabayı aradım sordum oda sevgili yapıyoz dedi ve kendide evli adamla görüşüyormuş bende benim tanıdığım biri bunu yapıyorsa el ne yapmaz diye düşündüm ben karakter olarak onun yaptığını yapamazdım eşimle birlikte olmak zorunda kaldım
Türkiye'de asgari ücretin ne kadar olduğunu biliyor musunuz ? Asgari ücret kazanan birisinin 15 bin TL nafaka vereceğini mi varsayıyorsunuz, yanlış mı yazdınız ?Öncelikle yapmanız gereken ilk şey gidip kan tahlili vs ne test gerekiyorsa yaptırmanız. Sonra bir avukata gideceksiniz ve elinizdeki delillerle adamın donuna kadar alacaksınız tazminat ve yüklü miktar nafaka. Bütün bunlara hakkınız var. 15 bin dediğiniz nafaka asgari ücretliler için. Sizin eşiniz 30 yıllık devlet memuru. Çok da rahat yaşarsınız nafakanızla.
Fakat problem şu ki siz KEMALİM YAPMAZ kafasında bir kadınsınız. Kocanızı kimseye kaptırmaya niyetiniz yok. O zaman hülya avşar mantığıyla gözlerinizi kapatıp yaşamaya devam edeceksiniz. Kimseye de söz söylemeye hakkınız yok kocanız AZGIN BİR TEKE!
Tabiki eşimde suçlu benim demek istediğim bir kadını bir erkek namusluyla zorla yatağa atamaz bu kadın profosyenel orospu ben eşimi savunmuyorumda ben eşimden 3 hafta ayrı kaldık boşanma sürecinde ben cinsel açlık çektim ve ne yapacağımı şaşırdım dul bir akrabayı aradım sordum oda sevgili yapıyoz dedi ve kendide evli adamla görüşüyormuş bende benim tanıdığım biri bunu yapıyorsa el ne yapmaz diye düşündüm ben karakter olarak onun yaptığını yapamazdım eşimle birlikte olmak zorunda kaldım
Duygusal bağ yokken 10 sene.bir de olanı bulsaydı sizi boşar onu alırdı heralde.bir de diğer erkeklerden duyduğunuzu sandığınız saçmalıklarla kendinizi kandırmayı bırakın.affedecekseniz de çocuk gibi bahaneler aramayın.öyle olsa aile mi kalırdı ortada.hayvanlar gibi herkes bulduğu kadına girişirdi.en son ergenlikte inanıyorduk biz bu tarz şeylere.eşiniz şerefsizlik etmiş.bir de kadının özel hayatını nereden biliyorsunuz? Köy mü burası? Buldunuz bahaneler o kadar çocuksu ki.Arkadaşlar 10 senedir eşimin beni aldattığını öğrendim afettim ama acı çekiyorum eşim hep cinselliğe düşkündü bu kadında eşimi çocukluktan belli severmiş kancayı takmış eşime ve başarmış kendininde herkesle adı çıkmıştı temiz bir kadın değil vermediği yok ama eşimi tek olduğuna inandırmış benim sorum eşim duygusal bağı olmadığını söylüyor çevremdeki erkeklerden duyduğum erkek dişi sinek görse umar duygusal bağı olmasına gerek yok diyorlar bende kadına bırakmak istemedim meydanı 5 çocuğum var ben onları büyütürken onlar zevki sefa yaşıyacaklardı sizce doğrumu yaptım bu içimdeki acı zamanla geçermi yaşayan varmı çok acı çekiyorum gerçekten duygusal bağı olmamışmıdıe bana dönme şartı ise tayin istettim o kadından çok uzağa gidiyoruz
Umarım dul kalırsınız.Yani haklı olabilirsinizde şu sabahki kadın proglarını hiç izliyormusunuz ortalık çok kötü evli adamlar evli kadınlar çok bozuldu ortalık erkeklerin %90 nı yapıyor bence dul kadınlar çoğaldı cinsel açlık çeken dullar yapışıyor birilerine çevremde canlı şahidim sizce yalnız başıma 15000 lira nafakayla 5 çocuğun sorumluluğunu alıp hepside bekar ve evlilik çağında ve ergenler sizce kendime yazık etmezmiydim
Şikayet etmek lazım aslında baya karalama var,algı yaratma çabası var ve genellikle haftada bir dul kadın konusu açılıyor,bu baya bilinçli yapılıyor,bir başlık altında bu konu hakkında konuşmakta fayda var diye düşünüyorum,yoksa durum çok iğrenç bir algı yanlıtmacasına doğru gidiyor.Burda benim gibi boşanan çok kadın var. Ne yazdığınıza dikkat edin. Şu dul kelimesini de çıkarın lügatınızdan. Hiç hoş bir tabir değil bu. Bir kadın olarak başka kadınlar hakkında böyle genelleme yapmanız iğrenç ötesi. Ortalık kötü diye boşanan kadınlar hakkında cinsel açlık çeken dullar yapışıyor birilerine diyemezsiniz. Buna hakkınız yok !
3 haftada 10 yıldır aldatıldığınız kocayla birlikte olmak zorunda kaldıysaniz cinsel açlıktan, millete nasıl dayanıyorsunuz diye sorduysanız adama da çok şey yapmayın. Boşanırsaniz evli, bekar demeden birlikte olmak zorunda kalırsınız yoksa, kocanız bildiğiniz adam sonuçta.Tabiki eşimde suçlu benim demek istediğim bir kadını bir erkek namusluyla zorla yatağa atamaz bu kadın profosyenel orospu ben eşimi savunmuyorumda ben eşimden 3 hafta ayrı kaldık boşanma sürecinde ben cinsel açlık çektim ve ne yapacağımı şaşırdım dul bir akrabayı aradım sordum oda sevgili yapıyoz dedi ve kendide evli adamla görüşüyormuş bende benim tanıdığım biri bunu yapıyorsa el ne yapmaz diye düşündüm ben karakter olarak onun yaptığını yapamazdım eşimle birlikte olmak zorunda kaldım
Böyle zihniyeti bozuk insanların düşüncesi değişmez ne kadar konuşsak aynı olur yani. Ne yazıkki konu sahibi yargıladığı, hakaret ettiği, karaladığı dul ! Kadınların en azından cesur davranıp boşandıklarının farkında değil. Kişi kendinden bilir işi diyorum. Konu sahibi boşansın buraya konu açsın da o zaman görelim halini , kendisi de başkalarına yapışır cinsel açlık çeker vah ki ne vahŞikayet etmek lazım aslında baya karalama var,algı yaratma çabası var ve genellikle haftada bir dul kadın konusu açılıyor,bu baya bilinçli yapılıyor,bir başlık altında bu konu hakkında konuşmakta fayda var diye düşünüyorum,yoksa durum çok iğrenç bir algı yanlıtmacasına doğru gidiyor.
Böyle zihniyeti bozuk insanların düşüncesi değişmez ne kadar konuşsak aynı olur yani. Ne yazıkki konu sahibi yargıladığı, hakaret ettiği, karaladığı dul ! Kadınların en azından cesur davranıp boşandıklarının farkında değil. Kişi kendinden bilir işi diyorum. Konu sahibi boşansın buraya konu açsın da o zaman görelim halini , kendisi de başkalarına yapışır cinsel açlık çeker vah ki ne vah
Herhangi bir kadının bunları yazabileceğine inanmıyorum. Ağam, bizimle eğlenmek için bu kadar çirkinleşmene gerek yoktu. Ayrıca hiç komik değil.Tabiki eşimde suçlu benim demek istediğim bir kadını bir erkek namusluyla zorla yatağa atamaz bu kadın profosyenel orospu ben eşimi savunmuyorumda ben eşimden 3 hafta ayrı kaldık boşanma sürecinde ben cinsel açlık çektim ve ne yapacağımı şaşırdım dul bir akrabayı aradım sordum oda sevgili yapıyoz dedi ve kendide evli adamla görüşüyormuş bende benim tanıdığım biri bunu yapıyorsa el ne yapmaz diye düşündüm ben karakter olarak onun yaptığını yapamazdım eşimle birlikte olmak zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?