Aldatıldım

Biliyorum hanımefendi masum değil ama çaresizim bunu anlamıyorlar evlilik cağındalar nerdeyse hepsi ben boşanma davası açtım avukatım 15 lira alabiliriz sadece dedi ben o adama yine muhtaç kalacaktım para verırmı acaba diye bu ay doğalgazım 4.750 geldi benim ben hiç çalışmadım dışarı hayatı korkutuyor beni ben 5 çocukla kalan ömrümü harcarken onlar Sefa içinde yaşayacaklardı ben 16 yaşında bu adamla evlendim ve gözümü onda açtım bırakamadım bağımlılık deyin takıntılık deyin bilmiyorum ne derseniz

Siz bir tercih yapmissiniz. Tek basima cocuklara bakmak yapabilecegim bir sey degil demissiniz. Kararinizin arkasinda durun. Kadindi, oydu, buydu kurcalamayin. Esiniz sizi aldatmadi, karisi her kim olsa onu aldatacakti. Bunu kisisellestirmeyin. Diger kadini da kafanizda kurmayin. Olan olmus. Karara varmissiniz. Onunuze bakin. Bu sirada ileride ne olur ne olmaz diye biraz altin bilezik falan aldirip hem esinizi zora sokun, hem kendinize birikim yapin.

Dul kadın ne demek her dul kötüdur anlamına gelmiyor benim ablam dul hayat öyle bişeylere kalkmaz iki evladı için ölür.Senin eşin kötüyse ve aldatmışsa burda dul kalanların şuçu ne hiçte eşine laf söylemiyorsun sen sana demekki sadakatmiş ki aldatmış sen başkasında sucu arama tek suçlu eşindir

Tabiki suçlu eşim ben dul kadınlara laf etmedimki burda herkes görmek istediği yerden bakıyor bekar birinemi sorsaydım çevremde aynı olaydan boşanan kişilere sordum herkes farklı yorumluyor herkesin yorumuna saygı duyuyorum eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar

K.bakmayin veya bakın burda suclu eşin ve sensin eşi vefat etmiş veya boşanmış kadınlardan özür dilemen lazim her dul ve ya eşi vefat eden ahlaksız degillerdir

Üzerinize mal mülk bir şey var mı ? Ayrılsanız eviniz olacak mı ?

Duygusal bağ olmasa 10 sene kim beraber olur ki?
Ya da şöyle sorayım; cinselliğe düşkün bir eşiniz varsa 10 sene boyunca farklı kadınlarla gezip tozmaz mıydı ?
Bu kadın kendini temiz sadece eşimle olduğuna inandırmış yakalandırtmıyor üstüne sıkıştıkça kadın para veriyor cazip temiz tek eldenya saftirik inanmış başkasını bulsa belki evdeyken arayacak yakalattıracak para yemek isteyecek bu kadınında lise aşkıymış eşime cazip gelmiş işte neyse olan olmuşda işte ben bunları unutabilecekmiyim yaşamış affetmiş evliliğini sürdürmüş biri varsa geçiyormu acım diye sormak için yazdım ben buraya

Duygusal bağ olmasa 10 sene kim beraber olur ki?
Ya da şöyle sorayım; cinselliğe düşkün bir eşiniz varsa 10 sene boyunca farklı kadınlarla gezip tozmaz mıydı ?
Bu kadın kendini temiz sadece eşimle olduğuna inandırmış yakalandırtmıyor üstüne sıkıştıkça kadın para veriyor cazip temiz tek eldenya saftirik inanmış başkasını bulsa belki evdeyken arayacak yakalattıracak para yemek isteyecek bu kadınında lise aşkıymış eşime cazip gelmiş işte neyse olan olmuşda işte ben bunları unutabilecekmiyim yaşamış affetmiş evliliğini sürdürmüş biri varsa geçiyormu acım diye sormak için yazdım ben buraya
K.bakmayin veya bakın burda suclu eşin ve sensin eşi vefat etmiş veya boşanmış kadınlardan özür dilemen lazim her dul ve ya eşi vefat eden ahlaksız degillerdir
benim öyle bir yazım yok zaten herkese laf anlatamam

Oturduğumuz ev kredi ile alındı taksit ödüyoruz 5 yıl kaldı
E tamam size bıraksın evi. 10 yıl bir erkek gönül bağı olmadan nasıl ilişki yaşasın ? Buna inanmayın adam sizle 5 çocuk yapmış 45 yaşındasınız ömrünüzü vermişsiniz siz o çocuklarla belki çok zorlanırken o kadının koynundaymış. Bunu mideniz kaldırmaz ki.

O zaman sizde sürekli bu konuyu gündeme getirmeyin. Madem evliliğinizi devam ettirmeye karar verdiniz bu konuyu unutmaya çalışın. Eşinizle daha çok vakit geçirin, ilişkinizi toparlamak için çabalayın. Çift terapiside alabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun, kalbinize ferahlık versin

Amin inşallah

31 yıllık evlisiniz ve 10 senedir aldatıyorsunuz. Çocuklarınızın bazıları muhtemelen evlilik yaşında yani 5 çocukla nasıl geçinirim diye bir durumunuz yok. Yetişkin bekar çocuklarınız da çalışarak gayet güzel evin geçimini sağlayabilirsiniz. Siz eşinizden ayrılmak istemiyorsunuz çocukları bahane olarak kullanıyorsunuz kusura bakmayın.

Canım benim adam aşık. Anlıyorum 5 çocuk var, tek başına altından kalkamazsın ama bari kendini kandırma. 10 yıl gizlemiş zaten, bi 10 yıl daha gizler, ne olacak sanki, ama ölür de bırakmaz kocan o kadını.

ben hiç çalışmadım dışarı hayatı korkutuyor beni
Ben buna inanmıyorum. Dışarıda canavar yok. Herkes geçim derdinde. Bir markete reyoncu olarak işe girmek ne kadar zor olabilir? Ya da temizlik yapmak.
İnsanoğlu yaratılış gereği her şeye uyumludur. Zor zamanlarda dahi hayatta kalabilme kabiliyetine sahiptir. Allah size akıl vermiş. Buna bahaneler üretmeyin.

Dul kadınlar hafif mesreptir . Kadın da dul kocamı ayartmis diye düşünüyorsunuz galiba. Çünkü o kadın üstelik dul mutlak suretle o suçlu olmalı tabi sonucta sizi 5 çocuğa rağmen 10 sene bakın birde 10 sene aldatan namus ve ahlak timsali esinizde hiç suç yoktur eminim ki hep kadın ayartmistir . fakat bir erkegin 10 sene birlikte olduğu kadınla duygusal bağ olmadığına dünyanın en saf insanı bile inanmaz ve eminim siz bile içten içe buna inanmıyorsanız . Kim bilir kadına ne vaatler verdi yeri geldi borcunu ödedi yeri geldi dolabını doldurdu evine eşya aldı belki sizden kisti kadına götürdü. Romantik laflar etti. Gezmelere götürdü . Siz pek namuslu eşinizi dinleyin bence . Birde kadından uzağa goturuyormussunuz eşinizi de siz şunu anlamıyorsunuz sorun kadında değil kocanizda 10 sene devam etmiş bu ilişki adam o heyecana alışmıştır üzgünüm ama size yine ihanet edeceğini düşünüyorum

Benim eşimde polis ama eli şeyinde gezmiyor. Hatta bazı sebeplerden ötürü o senin yanındakinden daha çok talep vardır.

Eşimde "Erkek" dışarda olan kadına benim eşim yavşıyorsa karaktersizlik eşimden kaynaklıdır.

Hiç bir insan aldatılmayı haketmez. Ama sen resmen kaşınıyorsun o da şu sebepten, "Dul kadın, o*****" kocişin şeyine sahip olsa zorla tecavüze uğramaz biyolojik olarak.

Yaklaşımın çok çirkin boşanmış kadınlara. Senin adına ben utandım, çok ayıp.

Erkektir yapar mantığındasın, "Adam" olan yapmaz. Seni aldatmış daha duygusallık sorguluyorsun. Zaten boşanmayacaksın ve buraya kadını gömmeye gelmişsin. Evet, evli biriyle olan kişide karaktersizdir ama asıl problem senin kocan.

Üniforması var ve bunu aslına uygun kullansın. Böyle yapanlar keşke meslekten atılsada böyle kutsal bir mesleğe b*k sürmese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…