BitirdiEşiniz şuan bu ilişkiyi bitirdimi yoksa devam ediyor mu?
Siz bir tercih yapmissiniz. Tek basima cocuklara bakmak yapabilecegim bir sey degil demissiniz. Kararinizin arkasinda durun. Kadindi, oydu, buydu kurcalamayin. Esiniz sizi aldatmadi, karisi her kim olsa onu aldatacakti. Bunu kisisellestirmeyin. Diger kadini da kafanizda kurmayin. Olan olmus. Karara varmissiniz. Onunuze bakin. Bu sirada ileride ne olur ne olmaz diye biraz altin bilezik falan aldirip hem esinizi zora sokun, hem kendinize birikim yapin.Arkadaşlar 10 senedir eşimin beni aldattığını öğrendim afettim ama acı çekiyorum eşim hep cinselliğe düşkündü bu kadında eşimi çocukluktan belli severmiş kancayı takmış eşime ve başarmış kendininde herkesle adı çıkmıştı temiz bir kadın değil vermediği yok ama eşimi tek olduğuna inandırmış benim sorum eşim duygusal bağı olmadığını söylüyor çevremdeki erkeklerden duyduğum erkek dişi sinek görse umar duygusal bağı olmasına gerek yok diyorlar bende kadına bırakmak istemedim meydanı 5 çocuğum var ben onları büyütürken onlar zevki sefa yaşıyacaklardı sizce doğrumu yaptım bu içimdeki acı zamanla geçermi yaşayan varmı çok acı çekiyorum gerçekten duygusal bağı olmamışmıdıe bana dönme şartı ise tayin istettim o kadından çok uzağa gidiyoruz
Dul kadın ne demek her dul kötüdur anlamına gelmiyor benim ablam dul hayat öyle bişeylere kalkmaz iki evladı için ölür.Senin eşin kötüyse ve aldatmışsa burda dul kalanların şuçu ne hiçte eşine laf söylemiyorsun sen sana demekki sadakatmiş ki aldatmış sen başkasında sucu arama tek suçlu eşindirYani haklı olabilirsinizde şu sabahki kadın proglarını hiç izliyormusunuz ortalık çok kötü evli adamlar evli kadınlar çok bozuldu ortalık erkeklerin %90 nı yapıyor bence dul kadınlar çoğaldı cinsel açlık çeken dullar yapışıyor birilerine çevremde canlı şahidim sizce yalnız başıma 15000 lira nafakayla 5 çocuğun sorumluluğunu alıp hepside bekar ve evlilik çağında ve ergenler sizce kendime yazık etmezmiydim
Tabiki suçlu eşim ben dul kadınlara laf etmedimki burda herkes görmek istediği yerden bakıyor bekar birinemi sorsaydım çevremde aynı olaydan boşanan kişilere sordum herkes farklı yorumluyor herkesin yorumuna saygı duyuyorum eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarDul kadın ne demek her dul kötüdur anlamına gelmiyor benim ablam dul hayat öyle bişeylere kalkmaz iki evladı için ölür.Senin eşin kötüyse ve aldatmışsa burda dul kalanların şuçu ne hiçte eşine laf söylemiyorsun sen sana demekki sadakatmiş ki aldatmış sen başkasında sucu arama tek suçlu eşindir
K.bakmayin veya bakın burda suclu eşin ve sensin eşi vefat etmiş veya boşanmış kadınlardan özür dilemen lazim her dul ve ya eşi vefat eden ahlaksız degillerdirTabiki suçlu eşim ben dul kadınlara laf etmedimki burda herkes görmek istediği yerden bakıyor bekar birinemi sorsaydım çevremde aynı olaydan boşanan kişilere sordum herkes farklı yorumluyor herkesin yorumuna saygı duyuyorum eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar
Bu kadın kendini temiz sadece eşimle olduğuna inandırmış yakalandırtmıyor üstüne sıkıştıkça kadın para veriyor cazip temiz tek eldenya saftirik inanmış başkasını bulsa belki evdeyken arayacak yakalattıracak para yemek isteyecek bu kadınında lise aşkıymış eşime cazip gelmiş işte neyse olan olmuşda işte ben bunları unutabilecekmiyim yaşamış affetmiş evliliğini sürdürmüş biri varsa geçiyormu acım diye sormak için yazdım ben burayaDuygusal bağ olmasa 10 sene kim beraber olur ki?
Ya da şöyle sorayım; cinselliğe düşkün bir eşiniz varsa 10 sene boyunca farklı kadınlarla gezip tozmaz mıydı ?
Bu kadın kendini temiz sadece eşimle olduğuna inandırmış yakalandırtmıyor üstüne sıkıştıkça kadın para veriyor cazip temiz tek eldenya saftirik inanmış başkasını bulsa belki evdeyken arayacak yakalattıracak para yemek isteyecek bu kadınında lise aşkıymış eşime cazip gelmiş işte neyse olan olmuşda işte ben bunları unutabilecekmiyim yaşamış affetmiş evliliğini sürdürmüş biri varsa geçiyormu acım diye sormak için yazdım ben burayaDuygusal bağ olmasa 10 sene kim beraber olur ki?
Ya da şöyle sorayım; cinselliğe düşkün bir eşiniz varsa 10 sene boyunca farklı kadınlarla gezip tozmaz mıydı ?
benim öyle bir yazım yok zaten herkese laf anlatamamK.bakmayin veya bakın burda suclu eşin ve sensin eşi vefat etmiş veya boşanmış kadınlardan özür dilemen lazim her dul ve ya eşi vefat eden ahlaksız degillerdir
HayırÜzerinize mal mülk bir şey var mı ? Ayrılsanız eviniz olacak mı ?
Yani 5 çocukla kirada mısınız şu an ?
Oturduğumuz ev kredi ile alındı taksit ödüyoruz 5 yıl kaldıYani 5 çocukla kirada mısınız şu an ?
E tamam size bıraksın evi. 10 yıl bir erkek gönül bağı olmadan nasıl ilişki yaşasın ? Buna inanmayın adam sizle 5 çocuk yapmış 45 yaşındasınız ömrünüzü vermişsiniz siz o çocuklarla belki çok zorlanırken o kadının koynundaymış. Bunu mideniz kaldırmaz ki.Oturduğumuz ev kredi ile alındı taksit ödüyoruz 5 yıl kaldı
O zaman sizde sürekli bu konuyu gündeme getirmeyin. Madem evliliğinizi devam ettirmeye karar verdiniz bu konuyu unutmaya çalışın. Eşinizle daha çok vakit geçirin, ilişkinizi toparlamak için çabalayın. Çift terapiside alabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun, kalbinize ferahlık versinBitirdi
Amin inşallahO zaman sizde sürekli bu konuyu gündeme getirmeyin. Madem evliliğinizi devam ettirmeye karar verdiniz bu konuyu unutmaya çalışın. Eşinizle daha çok vakit geçirin, ilişkinizi toparlamak için çabalayın. Çift terapiside alabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun, kalbinize ferahlık versin
Canım benim adam aşık. Anlıyorum 5 çocuk var, tek başına altından kalkamazsın ama bari kendini kandırma. 10 yıl gizlemiş zaten, bi 10 yıl daha gizler, ne olacak sanki, ama ölür de bırakmaz kocan o kadını.Bu kadın kendini temiz sadece eşimle olduğuna inandırmış yakalandırtmıyor üstüne sıkıştıkça kadın para veriyor cazip temiz tek eldenya saftirik inanmış başkasını bulsa belki evdeyken arayacak yakalattıracak para yemek isteyecek bu kadınında lise aşkıymış eşime cazip gelmiş işte neyse olan olmuşda işte ben bunları unutabilecekmiyim yaşamış affetmiş evliliğini sürdürmüş biri varsa geçiyormu acım diye sormak için yazdım ben buraya
Ben buna inanmıyorum. Dışarıda canavar yok. Herkes geçim derdinde. Bir markete reyoncu olarak işe girmek ne kadar zor olabilir? Ya da temizlik yapmak.ben hiç çalışmadım dışarı hayatı korkutuyor beni
Benim eşimde polis ama eli şeyinde gezmiyor. Hatta bazı sebeplerden ötürü o senin yanındakinden daha çok talep vardır.Biliyorum eşim polis memuru ve üniformasıyla gören benim yanımda bile yavşayanlar oluyor görseniz erkek bir nefsini tutamazmış ha ben eşimi haklı görmüyorum bende neden niçin nasıllara cevap bulamıyorum
psikolojim iyi değil evet ama bedenim istiyor bunu 31 senelik evliyim duygusal olarak nefret edemedim demekki eşimi arzuladım demedim cinsel açlık çektim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?