• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım

Arkadaşlar 10 senedir eşimin beni aldattığını öğrendim afettim ama acı çekiyorum eşim hep cinselliğe düşkündü bu kadında eşimi çocukluktan belli severmiş kancayı takmış eşime ve başarmış kendininde herkesle adı çıkmıştı temiz bir kadın değil vermediği yok ama eşimi tek olduğuna inandırmış benim sorum eşim duygusal bağı olmadığını söylüyor çevremdeki erkeklerden duyduğum erkek dişi sinek görse umar duygusal bağı olmasına gerek yok diyorlar bende kadına bırakmak istemedim meydanı 5 çocuğum var ben onları büyütürken onlar zevki sefa yaşıyacaklardı sizce doğrumu yaptım bu içimdeki acı zamanla geçermi yaşayan varmı çok acı çekiyorum gerçekten duygusal bağı olmamışmıdıe bana dönme şartı ise tayin istettim o kadından çok uzağa gidiyoruz
Doğru yapmadın kimse kocana kancayı takmadı kocan tom ellis falan değilse muhtemelen kocan gayet bile isteye zevk alarak kadınla birlikte

Yani haklı olabilirsinizde şu sabahki kadın proglarını hiç izliyormusunuz ortalık çok kötü evli adamlar evli kadınlar çok bozuldu ortalık erkeklerin %90 nı yapıyor bence dul kadınlar çoğaldı cinsel açlık çeken dullar yapışıyor birilerine çevremde canlı şahidim sizce yalnız başıma 15000 lira nafakayla 5 çocuğun sorumluluğunu alıp hepside bekar ve evlilik çağında ve ergenler sizce kendime yazık etmezmiydim
Tez vakit “dul” kaldığında da seni buralarda görmek isteriz bakalım

Tabiki eşimde suçlu benim demek istediğim bir kadını bir erkek namusluyla zorla yatağa atamaz bu kadın profosyenel orospu ben eşimi savunmuyorumda ben eşimden 3 hafta ayrı kaldık boşanma sürecinde ben cinsel açlık çektim ve ne yapacağımı şaşırdım dul bir akrabayı aradım sordum oda sevgili yapıyoz dedi ve kendide evli adamla görüşüyormuş bende benim tanıdığım biri bunu yapıyorsa el ne yapmaz diye düşündüm ben karakter olarak onun yaptığını yapamazdım eşimle birlikte olmak zorunda kaldım
Peki bu sizin çirkin mantığınızla bakarsak namuslu ( bu namus ta ne demekse) karısına, evine ve çocuklarına bağlı bir adam istemese eğer bir kadın nasıl zorla yatağa atabilir.
Ellerini ayaklarını mı bağlamış. Tecavüz mü ediyormuş 10 senedir zavallı, masum, savunmasız, kocişkonuza. Yapmayın Allah aşkına ya.

Affetmişsiniz zaten. Bizim o kadına saydırmamızı küfretmemizi mi istiyorsunuz. Küfredilecek biri varsa sizinle nikah kıyan kocanız. O kadın olmasa başka kadın olurdu.

Ya ‘dul’ kadınlar olarak o kadar açlık çekiyoruz ki, ben az önce duvardan indim mesela, duvarlara tırmanıyorum artık. Evli adam arayışına düşeceğim bu mesajı yazdıktan sonra.

Kirli zihniyetinizi, boşanmak için evden ayrıldığı 3 haftada cinsel açlık çeken size iade ediyorum. Artık ‘dul’ kaldığınızda kimlere kancayı atarsınız siz düşünün.

Yani haklı olabilirsinizde şu sabahki kadın proglarını hiç izliyormusunuz ortalık çok kötü evli adamlar evli kadınlar çok bozuldu ortalık erkeklerin %90 nı yapıyor bence dul kadınlar çoğaldı cinsel açlık çeken dullar yapışıyor birilerine çevremde canlı şahidim sizce yalnız başıma 15000 lira nafakayla 5 çocuğun sorumluluğunu alıp hepside bekar ve evlilik çağında ve ergenler sizce kendime yazık etmezmiydim
Yani kadinlar kocalarinin zulumlerini, aldatmalarini cekmiyor , kabullenmiyor , hazmedemiyor diye dul , onursuz ve ahlaksiz ama siz 10 yil baskasiyla birlikte olan kocanizi affedince ahlakli (!) oyle mi? Valla keske sizde de dul kalabilecek cesaret ve gurur olsa ama sanmam

Biliyorum eşim polis memuru ve üniformasıyla gören benim yanımda bile yavşayanlar oluyor görseniz erkek bir nefsini tutamazmış ha ben eşimi haklı görmüyorum bende neden niçin nasıllara cevap bulamıyorum

psikolojim iyi değil evet ama bedenim istiyor bunu 31 senelik evliyim duygusal olarak nefret edemedim demekki eşimi arzuladım demedim cinsel açlık çektim sadece
Amannnn erkek değil mi bırak aldatsın ne olacak.Benim de 10 çocuk var yıllardır benim kocam da aldatıyor ama asssla bırakmam elin kadınlarına kocamı sonucunda bir koca kolay bulunmuyor.
Sen böyle evde güzel güzel giyin işveli cilveli davran elin pis kadınlarına bırakma kocanı!!!!!!!

Şimdi söyle bir şey var . Eşiniz için duygusal bağı olmaması hafifletici bir sebep oluyor. Aldatma olarak görmüyor. Ya da suçu hafifletiyor kendi vicdanı azabı çekmıyor. Acı çeken sizsiniz. Kadından uzağa götürseniz, duygusal birseyler hissetmediği başka bir kadınla da aynı şeyleri yapmayacağı ne malum?. Çünkü ona göre bu okey, duygusal bağı yok ya. Bu sefer 10 yıl olmaz 10 gün olur falan. Siz affetmişsiniz, ya da içinizden affedemediyseniz bile bazı sebeplerle devam etmeyi seçmişsiniz, kararınıza saygı duyarım ama ben olsam o acıyı atlatamazdım. Yani size geçer diyemem. Geçmez gibime geliyor.

Arkadaşlar 10 senedir eşimin beni aldattığını öğrendim afettim ama acı çekiyorum eşim hep cinselliğe düşkündü bu kadında eşimi çocukluktan belli severmiş kancayı takmış eşime ve başarmış kendininde herkesle adı çıkmıştı temiz bir kadın değil vermediği yok ama eşimi tek olduğuna inandırmış benim sorum eşim duygusal bağı olmadığını söylüyor çevremdeki erkeklerden duyduğum erkek dişi sinek görse umar duygusal bağı olmasına gerek yok diyorlar bende kadına bırakmak istemedim meydanı 5 çocuğum var ben onları büyütürken onlar zevki sefa yaşıyacaklardı sizce doğrumu yaptım bu içimdeki acı zamanla geçermi yaşayan varmı çok acı çekiyorum gerçekten duygusal bağı olmamışmıdıe bana dönme şartı ise tayin istettim o kadından çok uzağa gidiyoruz
Kahkahalarla okudum... 🤢

Evli olan o kadın değil kocanız farkında mısınız? İhanet eden kişi kocanız?

Söylediğinize göre kadının adı çıkmış ve herkese vermiş(!) kötü birisiyse bununla görüşen kişi sizin minnoş tatlış kocanız???!!

Kocam kocam, meydan benim, tapusu bende, nikahı bende diye diye işte böyle kendinizi küçültür çirkinleştirirsiniz. Gerçekten içim bulanıyor bu düşünce yapısından 🤢🤢

Koskocaman 46 yaşında kadınsınız yani başka bir kadını yaftalayıp dul kadın yok cinselliğe aç şeklinde söylemler size yakışıyor mu gerçekten?! Önce eşiniz Adam olsaydı da aldatmasaydı sizi ya da belki biraz daha iyi niyetli olmayı deneseydiniz de aldatılmasaydınız? Sizin gibi zihniyetlerden gerçekten iğreniyorum

Tabiki eşimde suçlu benim demek istediğim bir kadını bir erkek namusluyla zorla yatağa atamaz bu kadın profosyenel orospu ben eşimi savunmuyorumda ben eşimden 3 hafta ayrı kaldık boşanma sürecinde ben cinsel açlık çektim ve ne yapacağımı şaşırdım dul bir akrabayı aradım sordum oda sevgili yapıyoz dedi ve kendide evli adamla görüşüyormuş bende benim tanıdığım biri bunu yapıyorsa el ne yapmaz diye düşündüm ben karakter olarak onun yaptığını yapamazdım eşimle birlikte olmak zorunda kaldım
Ablacım sendeki çevredeki genişlik Konya ovasında yok ne diyorsun sen ya 🤢🤢🤢🤢🤢

Abla kadına söverek mi kendini rahatlatıyorsun bilmiyorum ama burda esas suçlu olan senin kocan. Kimse kimseye iki taraf da istemedikten sonra kanca takamaz. 5 çocuk var diyosun sussam olmuyor konuşsam gönül razı değil… gerekirse psikoloğa falan git. Madem boşanmıyorsun, bunu kafanda çözmen lazım

Pembe 🎀 hanım ile apo

"Cinsel açlık çeken dullar" mı??
Höhhh dedim abla ya. 46 yaşındasın bi de...
Ne yiyip ne içiyorsunuz bilmiyorum ki. Her boşanan kadın hadi yenisini bulayım deyip etrafta gezen aşifte sizin gözünüzde. Boşanmayacağım, gözüm yemiyor 5 çocuğu tek büyütmeye, der geçersin...

Ayrılalı 1.5 sene olacak, biri bana arayıp cinsel açlık maçlık dese yamulturum yemin ediyorum... Manyak manyak işler!

malesef bes cocukla bir yere kipirdamaniz zor. belki f. buddy gibi bir seylerdir, tabi yine de kotu. uzun sureli plan yapmaniz gerekiyor.

sizin sülalecek hamurunuz bozuk ayrılmayın denksiniz bu adamla bence yani evli 5 çocuk annesi kadın utanmadan kalkıp evlenip boşanmış birini arayıp azdığını ne yapması gerektiğini soruyor sizin ar damarınız falan mı çatlak bunla da kalmıyor o akraba da akıl veriyor yani siz çok iyi eşleşmişsiniz size anca bu tarz adamlar olur normal adam napsın sizi

Gittiginiz yerde kotu kadın olmayacak mı? Oruspuyu kilitli kafese koysan kilidiyle oynaşırmış. Hicbir zaman kendinizi teselli etmek icin camuru baskasına atmayın cocuklarınız icin ve yahut ücinizdeki baska sebebler icin kapıyı carpıp gitmek istemiyorsanız esinizi odak noktanızdan cıkarıp baska seylere kafanızı verin ama unutmayın iciniz hic sağumayacak sadece katlanacaksınız Rabbim gonlunuze ferahlık versin

Back