- 25 Nisan 2018
- 209
- 258
- 18
- 33
- Konu Sahibi Karolina23
-
Evet oksan ile aldatılan benim“Bilmem ne abi” görünümlü Okşan’la aldatmıştı sizi dimi
Şeyi kopasıca
Henüz çok yeni, zamana ihtiyacınız var. Böyle hissetmeniz çok normal, dik durun siz utanacak bir şey yapmadınız o yaptı. O düşünsün
Ekkur ediyorum fakat 27 yaşındayım toplum baskısı asıl beni korkutan bu. Umarım bu duruma alışırımBence turkiye de dul olmak zor.. Toplumumuz cahil. Ama bu senin yeni hayata baslamana engel degil. Kendine bak eski seyleri ortadan kaldir. Kendine guven emin ol daha iyi hissedeceksin. Ilk basta boslukta gibi gelir sonra duzelir canim. Her sey gonlunce olsun
Ajsjsnan ya yerim siziEvet oksan ile aldatılan benim
Evet açmıştım. Arkadaşlarım verdiği tavsiyeler üzerine eşimin telefonuna bir şekilde girdim. Konuşmalarını okudum. Eşimi evden kovdum. Eşyalarımı orada bırakıp annelerin yanına geldim sanırım en kısa bu şekilde anlatabilirimSiz geçen gün konu açmamış mıydınız,iş arkadaşıyla ilgiliydi sanırım ?
Neler oldu,anlatmak ister misiniz ?
Teşekkür ediyorum tekrardan şu saçma günlerde beni en çok güldüren mesajAjsjsnan ya yerim sizi
Kurtuldunuz. Yeni bir hayat var önünüzde, toparlanana kadar psikolojik destek alabilirsiniz
Zamanla çok daha iyi olacaksınız.
Biliyorum :) Hep gülün, buralarda takılıp birlikte gülelim hattaTeşekkür ediyorum tekrardan şu saçma günlerde beni en çok güldüren mesaj
Kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsan, iş güç sahibi isen ve kendi hayatını yaşıyorsan çok uğraşmazlar seninle ama baba evinde ve ekonomik özgürlğün yoksa zor. Gözaltında gibi olursun. Tabi bu genelde böyle. Benim kız kardeşim boşandı ve kendi isteği ile babamda kalıyor. Öğretmen kendisi. Hiç bir olumsuzluk yaşamadı. Normal yaşantısına devam ediyor. İnşallah sizde de öyle olur.Merhaba dostlar. Bir kaç haftadır süregelen şüpheler vs derken aldatıldığımı öğrendim. Şuan avukat aracılığı ile davayı başlatıyoruz bundan bir kaç hafta sonra boşanmış bir kadın olacağım. Sizlere sorum boşandıktan sonra beni nasıl bir hayat bekliyor olacak. Yeni bir hayat belki yeni bir aşk. Kadın boşaninca DUL . Adam boşaninca laf yok. Çevrenin nasil bir bakışı var. Boşanmış arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şuan sanki hayatım bitmiş gibi hissediyorum bu doğal mi?
İsim var kısa bir süreliğine ailme geldim işten izin alıp. Muhtemelen bu tatsız olayları unutmak için bir kaç haftalığına şehir dışına cikicam istifa edip. Tekrar geldiğimde de yeni bir iş istiyorum tabi bunlar hayal olacak mı bilmiyorum.Kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsan, iş güç sahibi isen ve kendi hayatını yaşıyorsan çok uğraşmazlar seninle ama baba evinde ve ekonomik özgürlğün yoksa zor. Gözaltında gibi olursun. Tabi bu genelde böyle. Benim kız kardeşim boşandı ve kendi isteği ile babamda kalıyor. Öğretmen kendisi. Hiç bir olumsuzluk yaşamadı. Normal yaşantısına devam ediyor. İnşallah sizde de öyle olur.
Teşekkür ederim. Haklısınız iyi yanından bakıp çocuk yok diyorum en azindanYa ben çok üzüldüm diğer konunuza da yazdım.
Umarım en az hasarla geçer gider bu günler.
İnsanları kulak ardı etmek zor olsa da, kimseyi takmamanızı tavsiye ederim.
Canınızı sıkmayın, hayatta insanın başına her şey geliyor.
Sabırlar diliyorum tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?