- Konu Sahibi Karolina23
-
Çok haklısın o zaman aldatmayan erkek neredeyse yok mertebesinden aldatmayan erkek yok mertebesine ulasirizİroni değil gerçek
Benim arkadasım boşandı pişman oldu
Özlüyor hala eşini
Seviyorsa mücadele etsin
Hemen boşan ayrıl
Başka biri daha mu iyi olucak
Adamın belki aklı çelindi yaptı bir hata
Hemen affetmesin tehdit etsin boşanmakla
Ama boşanmasın
Bu benim fikrim konu sahibinin iyiliği için söyledimÇok haklısın o zaman aldatmayan erkek neredeyse yok mertebesinden aldatmayan erkek yok mertebesine ulasiriz
hanımefendi ben aldatıldım. Eşim benimle aynı yatağa girerken başka birini hayal ederek uyudu. Ben yakalamasam devam edecekti. Aldatılmanın ne demek olduğunu bilmiyorsunuz. Umarım da deneyimlemeyin. Fakat affetmek ne demek. O kişi beni aldattı. Neden onu affedeyim. Neden hayatıma tekrar sokayım. Neden böyle bir yorum yaptınız anlamadım.İroni değil gerçek
Özlüyor hala eşini
Seviyorsa mücadele etsin
Hemen boşan ayrıl
Ama boşanmasın
Ciddi olamazsınİroni değil gerçek
Özlüyor hala eşini
Seviyorsa mücadele etsin
Hemen boşan ayrıl
Ama boşanmasın
Pişman olma da sonra öfkeyle kalkıphanımefendi ben aldatıldım. Eşim benimle aynı yatağa girerken başka birini hayal ederek uyudu. Ben yakalamasam devam edecekti. Aldatılmanın ne demek olduğunu bilmiyorsunuz. Umarım da deneyimlemeyin. Fakat affetmek ne demek. O kişi beni aldattı. Neden onu affedeyim. Neden hayatıma tekrar sokayım. Neden böyle bir yorum yaptınız anlamadım.
Ben gerçekçi biriyimCiddi olamazsın
Taşlarlar seni haberin olsun
Böyle akıl mı verilir
Koca bulundu diye evlenilmiyor
Arkadaşın pişman diye,herkespişman olacak diye bir şey yokBen gerçekçi biriyim
Taşlasınlar
Boşanmış arkadasım bin pişman
Onada gazı vermişler boşan diye
Boşandı ne oldu hala seviyor
Adam dönmüyor bitirmiş
Pişman olma da sonra öfkeyle kalkıp
Ben senin iyiliğin için söyledim
Bir sürü kadın aldatıldı ve affetti onlar gurursuz mu
Nasıl mutluysan öyle yap arkadasım
Ama gaza gelip boşananlar mutsuz oluyor
Hayır ama belki seviyor kurtarabilir evliliğiniArkadaşın pişman diye,herkespişman olacak diye bir şey yok
Aldatmanın olduğu bir evlilik nasıl yürüsün
Arkadaşının eşi bitirmiş sevgisini,eee devam etseydi zaten sevgisiz bir insanla aynı evde yaşamak nasıl bir zulüm olacaktı
Haa amaç,kocam olsun da sorun değil boşanmayayım...öyle mi???
eşm beni hiç sevmemiş. Sevse idi şayet yeni sevgililerle bizim evimizde buluşmazdı.Hayır ama belki seviyor kurtarabilir evliliğini
Biraz ara versin dedim
Sağduyulu olsun yakmak kolay
Off kocan gerçekten çok pislikçe davranmışeşm beni hiç sevmemiş. Sevse idi şayet yeni sevgililerle bizim evimizde buluşmazdı.
Şunu anlamiyorsunuz arkadaşınız bosanmasa da pişman olacaktı. Her gün yine aklına gelecekti eşinin aldattığı her gün yine şüpheyle yaşayıp günden güne kendini bitirecekti. Hep sağlıksız bir ilişkinin içinde olacaktı. Şimdi en azından bir iki sene sonra sağlıklı bir ilişki kurup ohh be iyi ki yapmışım diyebilir. Bir de o affedenler yaşadığı şüpheleri falan doğru şekilde anlatsa mutluyum rolü yapmasa gururundan affedenlerinde nasıl olduğunu görürüz.Hayır ama belki seviyor kurtarabilir evliliğini
Biraz ara versin dedim
Sağduyulu olsun yakmak kolay
Bir kere affedilen adam, ikinci kez %99.9 aldatır. NETOff kocan gerçekten çok pislikçe davranmış
Ama dur bak seni yeniden kazanıcak belki
Belki o kadın aklını çeldi
Ben iyiliği için defimBir kere affedilen adam, ikinci kez %99.9 aldatır. NET
Hatta üçüncü de dördüncü de.. hatta o kadar yüzsüzlüğe vurur ki saklama gereksinimi bile duymaz. Çok yanlış düşünüyorsunuz bence
Konu sahibi aldatmış olsa kocası affedecek miydi? Erkek de kadın da olsa namus namustur ve namussuzluğun da kendini affettirmesi bilmemnesi yok. Buluşmuş görüşmüş bile adam neler yapmış kim bilir. Siz neler diyorsunuz burda konu sahibine..
Sakami yapiyorsun niye pisman olsunki senin arkadasin belki cslismak zorunda kalfiysa ondan pisnan olmusturEşini süründür ama boşanma hemen bence
Hayat uzun zaten çoğu erkek yapıyor
Sonra pişman olursun
Benim bir arkadaşım boşandı şu an çok pişman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?