Merhaba hanımlar,
Öncelikle belirteyim erkeğim ve troll falan değilim.
Yaklaşık 3 yıllık evliyim. eşimle görücü usülü evlendik bi yıl nişanlı kaldık.
ilk başlarda güzeldi herşey sonra maddi sıkıntılar başladı vs. eşim iş durumundan dolayı ayrı kaldık. o annesinin evinde kaldı bi süre haftasonları görüştük.
evlendikten 1,5 yıl sonra telefonunda eski sevgilisine gönderdiği mesajları yakaladım. benden önceki sevgilisiymiş ailesi vermemiş. annesinin evine gidince mesajlaşmaya başlamışlar. hiç görüşmedik sadece konuştuk mesajlaştık dedi. affettim. yuvam yıkılmasın diye affettim.
bu olaydan sonra 6 aydır çalışıyorum dediği yerden aslında 1 ay sonra ayrıldığını ve başka yerde çalıştığını öğrendim. 5 aydır bana ve ailesine yalan söylemişti. yine affettim. düzelir dedim.
bunun sonrasında yaklaşık 6 ay kadar evimizde geçirdik. sonra yine maddi durumlardan dolayı işe girdi ve annesinin yanına gitti yine. bir hafta önce yine görüştüklerini ve mesajlaştıklarını öğrendim. mesaj içeriklerini görmedim ama yaklaşık 6-7 aydır konuşuyolar mesajlaşıyolardı. neden böyle diye sorduğumda bu sefer hersey bitti nefretimi kustum falan dedi. o kadar aptalım ki yine affettim. bu arada bana sürekli söylediği şey biz hiç yüzyüze görüşmedik oldu.
bugün gmail hesabına girdim ve 1,5 sene önceki fotolarını buldum yanyana sarmaş dolaş falan.
bana yine dediği şey onlar eski şeyler, eskiyi kurcalama, benim için herşey bitti o yok artık onu bana hatırlatma falan.
inanın kendimi çok çaresiz hissediyorum. alışkınsınızdır burada erkeklerin aldatma hikayelerine. artık ne yapacağımı bilemiyorum. ailesinin kalbinin kırılmasını istemiyorum çunku ne ailesinde ne de sülalesinde bu durumlar hiç hoş karşılanmaz.
sevgi ve nefret arasında kaldım. hangisi doğru bilemiyorum