Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz zaten ahlak yoksunusunuz eşini de size yakışan bir adammerhabalar çözemediğim bi sorunum var
2015 de birlikteliğe başlayıp 2017 de evlendim. 18 aylık çocuğumuz da var.
bi kaç hafta önce evde otel fişi buldum. sordum bu ne diye ayak üstü bin yalan sıraladı. yemek fişiymiş ama demek ki postu o şekildeymiş gibisinden. ben bunun üstüne eşim uyurken gece telefonunu karıştırdım ki asla böyle bi şey yapmayız. noralde şifresini de bilmiyorum geçen göz ucuyla bakıp ezberledim o şekilde açtım.
telefon arama kaydı, mesajlar, whatsapp, instagram her yere baktım hiç bir şey bulamadım. fotoğraflarda bile bulamadım. ben de telefon şebekesi uygulamasından hesap dökümünü inceledim. otel fişi tarihinde aradığı numarayı tespit edip kızı buldum. ağustos-kasım arası telefon dökümünü incelediğimde tek gecelik bir şey yaşadığı kanısına vardım. çünkü 9-22-29 eylül de konuşma ve 4 ekimde otele gidiş ardına bi daha hiç arayıp sormamış. eskiye dönük de arama bulunmuyor. bunların hiçbirinden eşimin haberi yok. telefon arka fotosu da benim fotoğrafım hatta.
ilk fişi bulduğumda eşime beni aldattığını mı sorduğumda bana saçmalama hayatımdaki tek kadın sensin dedi. öyle bi şey yok aldatcak olsam gece mi gider riske girerim tüm gündüzüm boş dedi. bu arada aramızda da cinsel yönden bi sorun yok. şimdi ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. devamı olan bir şey olsaydı farklı düşünürdüm ama devamı da yok.
Şöyle bi şey de ekleyim. ilk evlendiğimiz sene 6 7 ay sonra ben başkasına aşık oldum ama körkütük. eşimle de aramız limoniydi. gördükçe kalbim çırpınıyordu eşime bile böyle hissetmiyordum. ve biz 6 7 ay düzenli ilişki yaşayıp sonra 2 sene uzaktan mesajlaşıp hal hatır sormaya devam ettik. sonra da ben eşimi sevdiğimi anlayıp diğer ilişkimi tamamen bitirdim. eşimle aramız düzeldi hatta eskisinden de daha düzeldi
Yanlış mıyım ama buna kimse değinmemiş.haykırdım![]()
![]()
:) kıyas yapmadım eşimle sex hayatımız yok gibi bişeydi dedim ya aramız kötüydü. yanımda uyurken de hep görüştüğüm kişi gelirdi gözlerimin önüneBen şeyi merak ettim. Aktif olarak iki erkekle aynı dönemlerde cinsel ilişki yaşamak nasıl bir şey acaba? Seks sırasında kendinizden geçtiğinizde isimleri karıştırıp Mahmut’a Hüseyin diye seslendiğiniz oluyor muydu mesela? Sevişirken istemeden de olsa kıyas yapıyor muydunuz, onunki daha büyük ya da beriki daha geç boşalıyor falan diye?
Hüseyin al sen şunu tak, Mahmut sen içime de boşalabilirsin evladım.
Eşinizin de öyle oluyordur şimdi, hayat ne tuhaf:) kıyas yapmadım eşimle sex hayatımız yok gibi bişeydi dedim ya aramız kötüydü. yanımda uyurken de hep görüştüğüm kişi gelirdi gözlerimin önüne
diyecek söz bulamadım okuyunca boşanın yahu eşlerinizden başka adamla aylarca ilişki yaşayıp eşine geri dönen kadın ve o eşi kabul eden adamın dertleri beni hiçç ilgilendirmiyorr çocuğa acıdım sadeceAldatma var ama karşılıklı.
Şok oldum en sonda yazdığınıza
ayy savunun kendinizi cinsellik yokmuş da bla bla.o zaman boşanacaktınız hanımefendi .her arası eşiyle kötü olan kadın eşini aldatsın o zaman .ben bekar kadın ve erkeğin beraber yaşamasına bile normal bakarım ama sizinki midemi bulandırdı kusura bakmayın.:) kıyas yapmadım eşimle sex hayatımız yok gibi bişeydi dedim ya aramız kötüydü. yanımda uyurken de hep görüştüğüm kişi gelirdi gözlerimin önüne
Bekar erkek ve bekar bir kadının beraber yaşaması zaten normal bişey xdayy savunun kendinizi cinsellik yokmuş da bla bla.o zaman boşanacaktınız hanımefendi .her arası eşiyle kötü olan kadın eşini aldatsın o zaman .ben bekar kadın ve erkeğin beraber yaşamasına bile normal bakarım ama sizinki midemi bulandırdı kusura bakmayın.
toplum normlarına göre çok da normal değil, mesela babana "baba ben bundan sonra suleyman la yaşamaya karar verdim doğalgaz aboneliği açtırıcam benle gelsene" desen, oh tabi ki balkabağım hemen yardımcı olayım demez.Bekar erkek ve bekar bir kadının beraber yaşaması zaten normal bişey xd
orda kullandığınız "bile" gereksiz olmuş ve sanki çok absürd bişeymiş de siz onu bile normal karşılıyorsunuz izlenimi vermiş. Saygılar![]()
saçmalamayın ülkemizde hoş karşılanmadığı için bile kelimesini kullandım açık aramaya ne kadar meraklı olduk k.k da .size de saygılarBekar erkek ve bekar bir kadının beraber yaşaması zaten normal bişey xd
orda kullandığınız "bile" gereksiz olmuş ve sanki çok absürd bişeymiş de siz onu bile normal karşılıyorsunuz izlenimi vermiş. Saygılar![]()
Teşekkür ederim ne güzel açıklamışsınız.Şu an benim otturduğum semtte mesela gayet normal bir olay birlikte yaşayan bekar çift dolu.ama TÜRKİYE birkaç yerden mi ibaret değil birlikte yaşamak sevgilisiyle el ele tutuştu diye öldürülen kızlarımız var yahuuutoplum normlarına göre çok da normal değil, mesela babana baba ben bundan sonra suleyman la yaşamaya karar verdim doğalgaz aboneliği açtırıcam benle gelsene desen, oh tabi ki balkabağım hemen yardımcı olayım demez.
Şuraya bir kusayım geliyorum..merhabalar çözemediğim bi sorunum var
2015 de birlikteliğe başlayıp 2017 de evlendim. 18 aylık çocuğumuz da var.
bi kaç hafta önce evde otel fişi buldum. sordum bu ne diye ayak üstü bin yalan sıraladı. yemek fişiymiş ama demek ki postu o şekildeymiş gibisinden. ben bunun üstüne eşim uyurken gece telefonunu karıştırdım ki asla böyle bi şey yapmayız. noralde şifresini de bilmiyorum geçen göz ucuyla bakıp ezberledim o şekilde açtım.
telefon arama kaydı, mesajlar, whatsapp, instagram her yere baktım hiç bir şey bulamadım. fotoğraflarda bile bulamadım. ben de telefon şebekesi uygulamasından hesap dökümünü inceledim. otel fişi tarihinde aradığı numarayı tespit edip kızı buldum. ağustos-kasım arası telefon dökümünü incelediğimde tek gecelik bir şey yaşadığı kanısına vardım. çünkü 9-22-29 eylül de konuşma ve 4 ekimde otele gidiş ardına bi daha hiç arayıp sormamış. eskiye dönük de arama bulunmuyor. bunların hiçbirinden eşimin haberi yok. telefon arka fotosu da benim fotoğrafım hatta.
ilk fişi bulduğumda eşime beni aldattığını mı sorduğumda bana saçmalama hayatımdaki tek kadın sensin dedi. öyle bi şey yok aldatcak olsam gece mi gider riske girerim tüm gündüzüm boş dedi. bu arada aramızda da cinsel yönden bi sorun yok. şimdi ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. devamı olan bir şey olsaydı farklı düşünürdüm ama devamı da yok.
Şöyle bi şey de ekleyim. ilk evlendiğimiz sene 6 7 ay sonra ben başkasına aşık oldum ama körkütük. eşimle de aramız limoniydi. gördükçe kalbim çırpınıyordu eşime bile böyle hissetmiyordum. ve biz 6 7 ay düzenli ilişki yaşayıp sonra 2 sene uzaktan mesajlaşıp hal hatır sormaya devam ettik. sonra da ben eşimi sevdiğimi anlayıp diğer ilişkimi tamamen bitirdim. eşimle aramız düzeldi hatta eskisinden de daha düzeldi
Toplumumuzda normal karşılanmıyor olması iki yetişkin insanın beraber yaşıyor oluşunun normal olduğu gerçeğini değiştirmiyor işte onu demek istiyorum. Ayrıca gayet Ataerkil düşünceye sahip bir Babam olmasına karşın 10 yaşından 17 yaşına kadar kendi işlerimizde 17 den sonrada başka işlerde çalışan biri olduğum için Babama kendi hayatımla ilgili meselelere karışmama hakkı tanıdım. 2 erkek kardeşimin tüm hayatına karışabiliyorken benim karşımda genelde pek bişey diyemiyor bu biraz kabullenmek veya toplumumuzda durum böyle diyip aslında hiç de normal olmayan düşünceyi normalleştirmekle alakalı...toplum normlarına göre çok da normal değil, mesela babana "baba ben bundan sonra suleyman la yaşamaya karar verdim doğalgaz aboneliği açtırıcam benle gelsene" desen, oh tabi ki balkabağım hemen yardımcı olayım demez.
Açık aramak ne alaka yahu tartışmıyoruz ki açık arıyım...saçmalamayın ülkemizde hoş karşılanmadığı için bile kelimesini kullandım açık aramaya ne kadar meraklı olduk k.k da .size de saygılar
Siz ailenize kendi kişiliğinizi özgürlüğünüzü kabullendirmiş olabilirsiniz adınıza sevindim ama her genç kadın kabullendiremez bunu başaramaz yaşadığı yer önemli maddiyatı önemli aile yapısı önemli.k.k da bile ben misal Ayşeyi birlikte yaşarken destekliyorsam Fatmaya ailenin evindne ayrılma idare et şiddet vs yoksa diyorum.Çünkü fatmanın eğitimi yok parası yok arkasında ailesi yok doğru dürüst .bir erkeğe güvenip onla birlikte yaşarsa zarara uğrar .Ama ayşeye hiç bir şey olmaz ilişki yürümüyorsa ayrılır hayatına işine gücüne bakar kimse bekaretini sorgulamaz geçmişini sorgulamaz çevre baskısı olmaz bilmem anlatabildim mi?şartlar çok önemli o yüzden istemekle olmuyor sadeceToplumumuzda normal karşılanmıyor olması iki yetişkin insanın beraber yaşıyor oluşunun normal olduğu gerçeğini değiştirmiyor işte onu demek istiyorum. Ayrıca gayet Ataerkil düşünceye sahip bir Babam olmasına karşın 10 yaşından 17 yaşına kadar kendi işlerimizde 17 den sonrada başka işlerde çalışan biri olduğum için Babama kendi hayatımla ilgili meselelere karışmama hakkı tanıdım. 2 erkek kardeşimin tüm hayatına karışabiliyorken benim karşımda genelde pek bişey diyemiyor bu biraz kabullenmek veya toplumumuzda durum böyle diyip aslında hiç de normal olmayan düşünceyi normalleştirmekle alakalı...
yanlış algılamışsınız o zaman ben asla karşı değilim normal bulanlardanım ama bunu tüm ülkeye asla genelleyememAçık aramak ne alaka yahu tartışmıyoruz ki açık arıyım...
Ordaki bile detayı cidden gereksizdi bunu dile getirdim. Benim düşünceme uygun olmamasına rağmen normal karşılarım deseniz eyvallah ama bile derseniz sanki çok berbat bir davranışmış gibi algılanıyor.Şahsen ben öyle algıladım.