- 30 Aralık 2009
- 23.009
- 90.074
- 1.123
Kocan aldattıysa bunu niye dert ediyorsun ki ?,hayır çocuğum olduğundan beri hayatımda kimse olmadı olamaz da bu yüzden bitirdim ben zaten diğer ilişkimi ve eşimle de aramız düzeldi hatta
Sonuçta aldattın bi kere aldatan yine aldatır. Sende eşinde sadakatsizsiniz.hayır çocuğum olduğundan beri hayatımda kimse olmadı olamaz da bu yüzden bitirdim ben zaten diğer ilişkimi ve eşimle de aramız düzeldi hatta
Silmie konudan , ilk sayfada alintilayanlar olmus , konu sahibi aylarca aldatmis kocasini bir de utanmadan aldatildim diyor vah vah vahNasıl yani ikisi de aldatiyor mu
Evet evet silmis o kısmı evlendiği sene aldatmış hemde çocuk düşündüğü zamanlarda. Allah bilir çocuğun babası da kocası bile değildir belki
hayır çocuğum olduğundan beri hayatımda kimse olmadı olamaz da bu yüzden bitirdim ben zaten diğer ilişkimi ve eşimle de aramız düzeldi hatta
2 yıl düzenli devam etti ilişkim diyoSilmie konudan , ilk sayfada alintilayanlar olmus , konu sahibi aylarca aldatmis kocasini bir de utanmadan aldatildim diyor vah vah vah
Belki de o adamdan.Cocuk kimden?
Kocanizi aldatirken yapmissiniz cocugu eski konulariniza gore
Tabi altı yedi düzenli olarak aldattığı kocasından çocuk yapmak çok önemliymiş çaba harcamış bunun için.öyle olduğuna dair şuphem yok çok çabalamış çocuk için.
Aynen ya benim gözüm kocamdan başkasıni görmüyor sevmesem bile görmez yinede.ya ben cidden anlamıyorum ben saçma gençlik hatalarıma bile aklıma geldiğinde ne salakmışım derim pişman olurum uykumu kaçırır bazen, millet gidiyor evliyken kocasını aldatıyor sonra da gayet rahat kocamın ruhu duymadı, 6-7 ay birlikteydik diye anlatıyor zerre hicap duymadan...
hem de o zaman gebelik duşunuyormuş aldatırken.
Bu nasil evlilik?Allah akıl versin çocuklarına yazık vallaSilmie konudan , ilk sayfada alintilayanlar olmus , konu sahibi aylarca aldatmis kocasini bir de utanmadan aldatildim diyor vah vah vah
hayır çocuğum olduğundan beri hayatımda kimse olmadı olamaz da bu yüzden bitirdim ben zaten diğer ilişkimi ve eşimle de aramız düzeldi hatta
Tabi altı yedi düzenli olarak aldattığı kocasından çocuk yapmak çok önemliymiş çaba harcamış bunun için.
Eşinin de ilk değildir muhtemelen.
Bir konu açmış eşi içinde 2018 de, adamin kadınsı kadınlar ilgisini çekiyormuş ama onlar yanında gezdirilecek gibi değilmiş! konu sahibiyle evlenmiş bu yüzden, aslında aldatılmayi da haketmis bu mantikla, kadınlari evlenilmeyecek ve evlenilecek diye ayırdığı icin. Bilse ki evlenilecek diye seçtiği kadın onu aldatmış yüreğine iner adamınbu konuya güldüğüm için üzgünüm ama trajikomik durumları.
Tabi tabi öyledir.hayır çocuğum olduğundan beri hayatımda kimse olmadı olamaz da bu yüzden bitirdim ben zaten diğer ilişkimi ve eşimle de aramız düzeldi hatta
Tabi altı yedi düzenli olarak aldattığı kocasından çocuk yapmak çok önemliymiş çaba harcamış bunun için.
Eşinin de ilk değildir muhtemelen.
Bir konu açmış eşi içinde 2018 de, adamin kadınsı kadınlar ilgisini çekiyormuş ama onlar yanında gezdirilecek gibi değilmiş! konu sahibiyle evlenmiş bu yüzden, aslında aldatılmayi da haketmis bu mantikla, kadınlari evlenilmeyecek ve evlenilecek diye ayırdığı icin. Bilse ki evlenilecek diye seçtiği kadın onu aldatmış yüreğine iner adamınbu konuya güldüğüm için üzgünüm ama trajikomik durumları.
Belki de o adamdan.
2 yıl düzenli aldatmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?