Uzun zamandır tanıdığı bir iş arkadaşı olsa belki bir ihtimal yolladı çiçeği diyeceğim ama 3 ayda ne kadar yakın olabilir ki çiçek yollasın gönül almak için.
Eşiniz çiçek alacak kadar ince naif biriyse personelini ağlatacak kadar sert davranması biraz çelişkili iki karakter gibi geldi bana.
Ona mesaj atan Nimet’in sizin aile sorunlarınızdan nasıl haberi oldu ve aranızın açıldığını bile biliyor. Birde üstüne sizin mesajı görüp iyice sinirleneceğinizi düşünemeden mesaj atabilecek kadar cesareti nasıl var. Ben olsam aaa kız üzülmüş de eşime yardım etmek için mesaj atıyor demezdim tam tersine bu kızın seninle ne samimiyeti varki sana mesaj atabiliyor üstüne bizim problemlerimizi niye anlattın diye iyice delirirdim.
Esiniz sanki kızla anlaşarak mesaj at eşim görsün de senin masum olduğuna inansın demiş gibi geldi bana. Bence kızı bir süre daha aramayın yüzgöz olmayın.
Hangi telefon operatörünü kullanıyorsa eşiniz online işlemler için şifre alın mesaj atarak ilgili operatör numarasına. Sonra o mesajdaki giris kodunu not alın, esinizin telefonundan silin o mesajı. Online işlemlere girerek görüştüğü numaralara bakabilirsiniz. Ordan takip edin bence. Niyeyse içimden bir his altından bir şeyler çıkacak diyor. Çünkü eşiniz o gün ona çiçek yollamış sanki suç örtmek için size de yollamış. Yanlış anlarsın diye demedim diyor ama madem yanlış anlayacağınızı düşündü o zaman niye çiçek yolladı elalemin kızına. Direk çiçek yollamak için sitede baktığını gördüğünüz gün böyle bir kırıcı davranış sergiledim kız ağladı bende çiçek yollayacağım deseydi size. Tutarsızlıklar var gibi. İnşallah yanılırız da içinizdeki şüpheler son bulur.