Kızlar eşim geldi moral sıfır ayrıca biraz da hastaydı zaten daha da kötülemiş. Dünkü kavgadan sonra iyice depresyon modundaydı. Tuvalete gitti msjlarına baktım. Nimet ten msj vardı. Eşinizle aranızın bozulmasından dolayı kendimi suçlu hissediyorum çok üzgünüm isterseniz eşinizle ben konuşayım. Yarın nöbet çıkışıyım boşluğum var oturup konuşalım eşinizle ben ailenizin böyle bi mevzu yüzünden huzursuz olmasını istemiyorum çok üzgünüm vs.. eşimden cevap YOk ya da silmiş bilemiyorum. Eşim konuşmaya çalıştı bize niye bunu yapıyosun üzgünüm bu gün bir lokma bişey yiyemedim felan filan.. sonra msjı sordum neden msj attı dedim. Kızın yüzüne bile bakmıyorum kendini suçlu hissettiği için msj atmış cevap yazmadım çıkışta yanıma geldi bende mevzu sen değilsin eşim çevre yanlış anlar diye huzursuzlandı filan demiş. Kız da benimle konuşmak istediğini söylemiş eşim de gerek yok demiş. Bunları anlattı sonra yalvardı gene bu duruma dayanamıyormuş huzuru kaçmış. Bende tamam mevzuyu kapatıyorum en ufak hatanda dinlemem artık affı olmaz dedim. Telefonunu da kurcalamayacam mevzuyu kapattım artık dedim. Maksadım eşime mevzuyu kapattığına inandırıp gizliden yoklamak. Yarın kızı arayıp msjını gördüm çok üzüldüm mevzu sen değilsin diyip olayı bir de ondan dinlicem bakalım eşimin anlattıklarıyla uyuşacak mı. Eşime arayacağımı söylemicem. Hafta içi de iş yerine uğrayacam. Bakalım varsa bi pislik çıkar inşallah