Aldatıldım mı yoksa arkadaş mı ?

Boşanmak isterim ama ya sonra ben yabanciyim(turk vatandaşi değilim) çalışmıyorum,yaşım 42 nereye giderim. bu zamanda kimse bana yardım etmez.
oturma izniniz olacak ama ülkede.çocuklarınız da bayağı büyüktür.nafaka alırsınız malından da pay.ayrıca çalışırsınız geçinirsiniz 42 yaş ne ki? o yaşta ilk kez evlenen arkadaşlarım oldu.hiçbir kadın aldatılmayı haketmez .kabullenmemeli ayrıca.

işte bende dedim iş arkadaş olsa neden mesajlar siliniyor. kocam dediği o sevgililerini yazıyordu özel konularını senin okuman olmazdı diye. bir de kadın diyor sana hesap vermek zorunda değilim. eşeklik kocamda ne diye kadına gidiyorsun.bırak kaç sevgilisi ile uğraşıyorsa uğraşsın sana ne sana mı kaldı başkasını derdini dinlemek.
Ne kadar hayırsever bir kocanız var maşallah, genç kadınların dert ortağı, sırdaşı. Kadını memnun etmek için neler yapmış adeta bir halk kahramanı. Tavsiyem evden çıkarken giymesi için bir pelerin diktirmeniz, yardımlarına hız kesmeden devam ediyordur zaten.

Bi nane anladıysam ne olayım

adam hediyeler almış, dertleşmiş (!), kafelerde konserlerde gezmiş, sürekli mesajlaşmış...derdiniz yatmışlar mı yatmamışlar mı. ayol bu kadar gizli saklı görişüp bu kadar sürdürüp yatmazlar mı? yatmışlardır illa ki. yatmadılarsa aldatmaış mı oluyor ki başlık "aldatım mı"?

ama kadının olayı daha paralı, daha a klas bir sponsor bulmakmış, çocuk da yaıpıp kendini garantiye alacak abla
bir yandan bu arayışını sürdürmüş
eline (!) uygun bir aday gelirse o herif kıllanmasın diye bu adama sen azcık kenarda bekle demiş
elinde başkası yoksa oyna devam

e eşiniz baştan kadının bu niyetini bilmesine rağmen ne diye kadından ahlak kumkuması fazilet timsali gibi bahsetmiş onu bilmiyorum. merak ettiğim kısım bu. herhalde ne o... bir hatunla fingirdeştiği belli olmasın diye. bu da nasıl kafaysa. aldattıktan sonra ister kerhanede aldat ister manastırda yavv.

şimdi siz ev bölünecek diye boşanmayacaksınız orasını anladık
madem öyle madem eşinizi de mideniz aldı daha bir de çok afedersiniz ama neden gidip el alemin yollusuyla muhatap oluyorsunuz ya kendinize hiç mi saygınız yok?
eşimi de salak yerine konduğunu benim sayemde öğrendi yoksa konduramıyordu ay öyle yapmaz o öyle biri değil diye. gözünü aç dedim seni salak yerine yedekçi diye tutmuş. Başıma ilk defa geliyor.

Ne kadar hayır sever bir kocanız var maşallah, genç kadınların dert ortağı, sırdaşı. Kadını memnun etmek için neler yapmış adeta bir halk kahramanı. Tavsiyem evden çıkarken giymesi için bir pelerin diktirmeniz, yardımlarına hız kesmeden devam ediyordur zaten.
ya bende sonradan öğrendim kocam kimlerin derdini dinliyormuş.

Boşanmak isterim ama ya sonra ben yabanciyim(turk vatandaşi değilim) çalışmıyorum,yaşım 42 nereye giderim. bu zamanda kimse bana yardım etmez.
Boşanmayacaksanız sürekli kanıt getirmesini isteyip yüz göz olmayın o zaman.
Böyle arkadaşlık istemiyorum deyin merhaba merhaba bundan sonra deyin.
İnanmış gibi yapın ama bir daha iş arkadaşınla kahve dahi içsen hiç sormadan aldatmış sayarım falan deyin.
Ne bileyim boşanmayacaksanız neden iki tarafla da bu kadar yüz göz oldunuz anlamadım.
Zaten sapıtmışlar beş sene diyorsunuz artık eve gelirler sohbet etmeye böyle devam edersiniz.
Ama bence kendinizi toparlayın ve ayrılın.
22 senelik evliyim diyorsunuz neden Türk vatandaşlığınız yok çok uzun süre bu?

neyyy kadının 3 erkek arasındaki birinci tercihi adamda mı evli ?sonra da adam karısıyla barışınca sırada ki 2. adama geçti.ha bir de 3. olarak sizin kocanız mı var?tee allahımm dünyanın çivisi çıkmış.hani marjinal bizdik? :KK45:
bir de tanıştığı adamlar kocamdan bahsedermiş benim yakın dertleştiğim dostum var diye. Zengin adam söyledi senin kocandan bahsetti diye. ben şoook. bu kadın neden kocamdan bahsediyor. Zengin adam boşanmış ama bununla çıkınça bu salak kadın eski karısı kıskansın diye bazen özel eşyalerinı evinde bırakmış. çocukları görmüş tabii adam o kadına güveni bitmiş onunla belki olurdu ama Zengin adam sonra karısının kıymetini bilmiş ve karısına dönmüş. sonra evlenmemiş Sevgili ama adamı haberi yok boynuzlandığından. Kocama dedimki bak Çok zengin adamla berabermiş ''ondan bahsetmemişti'' ne o sana anlatacaktı kaymak geldi sen peşimi bırak.

Eşim o kadınla şirkette sadece 4 ay ofiste çalıştı sonra başka şehirde çalıştı o kadında iş yerinde 2 sene dolmadan ayrıldı. ne konuşması olabilir ki sen şirketten ayrılmışsın bırak. sana ne başkasını derdi. kadın tabii dekolteli,dudak büzülmüş pozlarda instada çektiği storiler. benim ki de resmen yürümüş ama o kadın evli olmasını bildiği halde hiç boş bırakmıyor, desene abi yeter sürekli arama karın öğrenecek. demiş karınla tanıştır diye ama benimki korkmuş bir daha buluşturmayacak. ama ben kocamı uyardım bak seni rüyamda başka kadınla görüyorum. o zaman akıllanıp geri çekmesi gerekiyordu yapmadı. ne oldu güvenim sarsıldı.
Kadın adamı yiyor adam kadını. Kocanız iki evlilik yaşıyor. Sizden ona ondan size.
Kadın o yolun yolcusu. Allah doğru yola getirsin. Şimdi ne koparırsanız koparırsınız. Tüm detayları toplayın yoksa yarın öğrenmiş olduğunuz için rahatlayacak ve yüzsüzleşecek. Sana güvenmiyorum diyerek elinde avucunda ne varsa üstünüze yapın öyle sanki affetmiş gibi davranın

bir de tanıştığı adamlar kocamdan bahsedermiş benim yakın dertleştiğim dostum var diye. Zengin adam söyledi senin kocandan bahsetti diye. ben şoook. bu kadın neden kocamdan bahsediyor. Zengin adam boşanmış ama bununla çıkınça bu salak kadın eski karısı kıskansın diye bazen özel eşyalerinı evinde bırakmış. çocukları görmüş tabii adam o kadına güveni bitmiş onunla belki olurdu ama Zengin adam sonra karısının kıymetini bilmiş ve karısına dönmüş. sonra evlenmemiş Sevgili ama adamı haberi yok boynuzlandığından. Kocama dedimki bak Çok zengin adamla berabermiş ''ondan bahsetmemişti'' ne o sana anlatacaktı kaymak geldi sen peşimi bırak.
kadın hedefe kilitlenmiş av peşinde.ali olmazsa veli olur diyor orasını anladım.ama bu olay da en büyük suçlu eşiniz gene de.bu durumda ne yapmayı düşünüyorsunuz?oluruna mı bırakacaksınız?nasıl sindireceksiniz?

Boşanmayacaksanız sürekli kanıt getirmesini isteyip yüz göz olmayın o zaman.
Böyle arkadaşlık istemiyorum deyin merhaba merhaba bundan sonra deyin.
İnanmış gibi yapın ama bir daha iş arkadaşınla kahve dahi içsen hiç sormadan aldatmış sayarım falan deyin.
Ne bileyim boşanmayacaksanız neden iki tarafla da bu kadar yüz göz oldunuz anlamadım.
Zaten sapıtmışlar beş sene diyorsunuz artık eve gelirler sohbet etmeye böyle devam edersiniz.
Ama bence kendinizi toparlayın ve ayrılın.
22 senelik evliyim diyorsunuz neden Türk vatandaşlığınız yok çok uzun süre bu?
Kanıtlar bitti. ben şimdi daha yavaş hazmetmeye çalışıyor. ben de dedim ben de başka dertleşecek bir erkek arkadaş bulurum ödeşiriz. sen yapma diyor yoo neden sen yaparken dosttun ben yapınca başka oluyor.
5 sene (araya pandemi girdi gidemedi ama telefonla konuşmuş) şehirler arası 5 saat yol uzun. ayda 2-3 kere toplatı m var annemleri göreceğim) diye İstanbula gidiyordu.
Ülkem çift vatandaşlığı kabul etmiyor.

Yavuz hırsız ev sahibini bastirirmis,bir de siz suçlu olmuşsunuz.
Kocanizin bir dedigine bile inanmayın. Ayrıca madem 'cocuk yapacak zengin koca arayan dul kadın' , ne demeye boyle insanla dertleşiyor,yakınlık kuruyor? Bu gerçek bile olsa niyeti kadının ona da yatak arkadaşlığı yapmasıdir.
Hem aldatmış hem sizi salak yerine koymuş
"Evet ben salagim,inandım" dersen devam et, "aklımla mi oynamaya çalışıyorsun,seni hem bosucam hem donuna kadar Alicam" diyorsan adamı evden kov, bosan

Kadın adamı yiyor adam kadını. Kocanız iki evlilik yaşıyor. Sizden ona ondan size.
Kadın o yolun yolcusu. Allah doğru yola getirsin. Şimdi ne koparırsanız koparırsınız. Tüm detayları toplayın yoksa yarın öğrenmiş olduğunuz için rahatlayacak ve yüzsüzleşecek. Sana güvenmiyorum diyerek elinde avucunda ne varsa üstünüze yapın öyle sanki affetmiş gibi davranın
evleri en azından 2mizin adına olsun dedim hadi o da olmadı tedbir koy dedim ama yaparız dedi ama sonuç yok. dedim çocuklara paylaştır. bütün malım mülkün sizin dedi. ben boşanmaya kalksam da yapmasamda o evler bölünmeyecek.

Eşim o kadınla şirkette sadece 4 ay ofiste çalıştı sonra başka şehirde çalıştı o kadında iş yerinde 2 sene dolmadan ayrıldı. ne konuşması olabilir ki sen şirketten ayrılmışsın bırak. sana ne başkasını derdi. kadın tabii dekolteli,dudak büzülmüş pozlarda instada çektiği storiler. benim ki de resmen yürümüş ama o kadın evli olmasını bildiği halde hiç boş bırakmıyor, desene abi yeter sürekli arama karın öğrenecek. demiş karınla tanıştır diye ama benimki korkmuş bir daha buluşturmayacak. ama ben kocamı uyardım bak seni rüyamda başka kadınla görüyorum. o zaman akıllanıp geri çekmesi gerekiyordu yapmadı. ne oldu güvenim sarsıldı.
Güveniniz mi sarsıldı? Ablam aldın boynuzları koşturuyorsun ne güveni adam ne onur ne gurur bırakmamış hala boşamıyorsun ne diyelim

Kanıtlar bitti. ben şimdi daha yavaş hazmetmeye çalışıyor. ben de dedim ben de başka dertleşecek bir erkek arkadaş bulurum ödeşiriz. sen yapma diyor yoo neden sen yaparken dosttun ben yapınca başka oluyor.
5 sene (araya pandemi girdi gidemedi ama telefonla konuşmuş) şehirler arası 5 saat yol uzun. ayda 2-3 kere toplatı m var annemleri göreceğim) diye İstanbula gidiyordu.
Ülkem çift vatandaşlığı kabul etmiyor.
Boşanırsanız evlerin yarısı sizin nasıl bölünmeyecekmiş.
Davayla beraber satılmasına tedbir koydurursunuz.
Bana yaptığınız çok saçma geldi pek inanamadım

evleri en azından 2mizin adına olsun dedim hadi o da olmadı tedbir koy dedim ama yaparız dedi ama sonuç yok. dedim çocuklara paylaştır. bütün malım mülkün sizin dedi. ben boşanmaya kalksam da yapmasamda o evler bölünmeyecek.
Saf olmayın adamı kulağından tutup notere götüreceksiniz arabanınnruhsatı evlerin tapuları çocukların kimlikleri çocuklar siz kimlikleriniz olacak yemeğe gidiyoruz diye gündüz vakti bam diye halledeceksiniz. Çocukların yanında cinnet geçiririm seni reizl ederim dersiniz şaşkınlıktan yapar. Kabul etmedi diretti o zaman da şunu yapın.Bir de adamı ve kadını iş yerinde sosyal medyada rezil etmekle tehdit edin.

kadın hedefe kilitlenmiş av peşinde.ali olmazsa veli olur diyor orasını anladım.ama bu olay da en büyük suçlu eşiniz gene de.bu durumda ne yapmayı düşünüyorsunuz?oluruna mı bırakacaksınız?nasıl sindireceksiniz?
salak kocam o kadına yazlığımız var evimiz var değince.kim bırakmak ister. şimdilik durdu gibi ama yine de yapmak isteyen yapar. eşim suçlu kabul ediyor. 1,5 senelik süreç. bunalımdayım kafam karışık.

Vatandaşı olduğunuz ülkeye gidin. Zaten nereye giderseniz gidin, gittiğiniz yerde kadın/insan hakları kavramları vardır. Çalışın kazanın hayatı.

Ortak banka hesabı varsa cukkalayın çekip kendi adınıza hesap veya banka kasası kiralayıp parayı oraya

salak kocam o kadına yazlığımız var evimiz var değince.kim bırakmak ister. şimdilik durdu gibi ama yine de yapmak isteyen yapar. eşim suçlu kabul ediyor. 1,5 senelik süreç. bunalımdayım kafam karışık.
Doğru adamı kimse bırakmak istemiyor 🤦‍♀️

X