aldatildim,dayanamıyorum artik

Şunu es geçiyorsun; eşinin eve devamlı alkollü gelmesini. Ben bu durumda olan bir adama su kaplumbağası bile bırakmam.

Ne güzel insanların anneliğini sorguluyorsunuz ya. Size kalmıştı çünkü. Zaten hassas bir dönemde üzgün aldatılmış bir kadın var karşınızda. Hem bırakacağı kişi de babaları. Eş olmak ayrı baba olmak ayrı. Kötü eş olması kötü baba olduğu anlamına da gelmiyor ayrıca. Baba baksın biraz da bostan korkuluğu değil ya. Hayat yeni sevgilisi ile toz pembe değilmiş anlasın.

adam sorumluluğunu bilsin diye çocukları bırakmak onları anneden uzaklaştırmak ne kadar akıl karı?Annesine dönecekleri zamana kadar ya daha agır bir travma yaşarlar yada yasatılırlarsa?kaldıkı sorumluğunu bilseydi bastan bu haltı yemezdı..böyle bir adamı düzeltmek ders vermek için çocuklar kullanılamaz..Cocuklar hiçbir konuda kullanılamaz...

söylenilmek ıstenen anneliği sorgulamak değil,cocuklara travma yasatmamak..anne zamanla düzelir,belki babada..ama bu zor durumda çocuklar bir sey yasarsa bunun izini ömür boyu tasır..

söylenilmek ıstenen anneliği sorgulamak değil,cocuklara travma yasatmamak..anne zamanla düzelir,belki babada..ama bu zor durumda çocuklar bir sey yasarsa bunun izini ömür boyu tasır..
Sorgulayanlar var baya dikkat ederseniz bunu hiçbir anne yapmamalı yapamamalı vb cümleler ile. İyi annelik kötü annelik bunla anlaşılmıyor. Adam belki anneleri yanında olduğu için o kadar rahattı. Çocuklarla tek kalınca sorumluluklarını bilecek. Kaldı ki konu sahibi en iyisini bilir eğer çocuklarına bakamayacağını düşünüyor ise babanın bırakmaz zaten

konu sahibi daha oncede birakmis cocuklari uc ayligina, bozulmusmu hemen piskolojileri, ana bsbasini kaybeden herkesin piskolojisimi bozuluyo?

ders ve

babaya ders vermek icin degil canim, baba o baba, cocuklarin sorumlulugu iki ebeveyndede olmali diyorum. bunun neresi yalnis anlamadim.

Evet genelde annesinden babasindan ayrilan cocuklar terkedilme dusuncesiyle travma yasiyor.
Ayriyetten babanin icki sorunlari varken babadir o baba diyen arkadas bu sorunla bogusurken cocuklara bakacaginimi saniyorsun?sosyal hizmetlerin bu durumdan haberi oldugunda nasil bir yol izleneceginden haberdar misin...gelsin yetimhane vakalari...bir cocugun hayati oyle babadir baba diye heba edilemez..emin ve guvende buyutulmek zorundadir.tekrar ediyorum baba sorumluluk bilsin diye kullanilamaz.cocuklarinda haklari vardir bunlar suistimal edilemez...

Tabiki sorumluluk iki ebebeyndedir...ama sorumlu iki ebebeynlerde..cocugu birakilarak sorumluluk ogretilen ebebeynlerde degil..

Çocuk bir süre babada kaldı diye niçin travma yaşasın ki? Çok küçük yaşlarda iyi bir eğitim için özel okullarda yatılı okuyanlar var hatta yurt dışına gönderilenler.. o insanlar travma mı yaşamış oluyor. Ki burada yıllar değil kısa bir süre söz konusu olan..

Evde anne var zaten diye sorumluluk almayan babq yalnız kaldığında gayet farklı davranışlar sergileyebilir. Hiç de ucube bir fikir değil bence..

Anladimki bu aldatan erkeklerin ar damarı ca tg kamış oluyor..2 gün önce agbine yazicam senle aramızda bisey kaslmadi gelsin alsınlar seni diye yazan adam..ama gerçekte agbime tek kelime yazmamış...ve dun aksam eve uğrayıp bavulunu toplayıp giden adam..bu akşamda eve gelip çocuklarını luna parka goturuyo,yemek yediriyo Arti evede söylüyor ve luna parkta eğlenen çocukların resimlerini 30 40 tane kadar çekip vatsaptan bana yolluyo..sonrasında Kucuk çocuğunu özlediğini söyleyip Benimle konuşma çabalarına ve tekrar eskisi gibi olma düşüncesine giriyor..Erkek milletine herşey çok basit geliyor heralde

kadınla ilişkilerinin seyrine göre sana ve çocuklara davranışıdeğişiyo sanırım, kadınla kavga etmiştir muhtemelen.
Boyle düşünürsek kadindan umudu kEsmis olması gerek ki zaten umut yoktuki bastan beri..o evli çocuklu bu öyle...ayrıca kadının her is çıkışı Kocasiyla, çocuğuyla Arabalarina binip gittiklerini gören Biriydi bu adam..ve kendisi o işyerinin sorumlusu olmasına karşın kadının izin günleri hic değişmiyordu ustu kapalı sorduğumda eşiyle ayni gün izin kullansin diye öyle ayarlandı diyodu

Ay bırakma ya sonra geri vermezse cocukları ??

Ne olur çocuklarınızı bırakmayın. Bebeğinizi alıp onları bırakırsanız terk edilme duygusu onları çok yıpratır.
Üstelik 8 yaşında olmuş erkek çocuklarınız, bakımları kalmamış bile, nasıl aklını başına getirecekler ki onlar ?

Allah ıslah etsin. Artık dayanamıyorum, kahroluyorum bu aldatma olaylarını okudukça.

Edit : Ancak çocuklarınızla anlaşma yaparak gidebilirsiniz .onaylarını almalısınız.
Aslında bana kalsa siz asla gitmemelisiniz, eşiniz gitmeli. Sizin gitmeniz sizi çok zorlar.
..

Son düzenleme:
Konunun hepsini okumadim ama evi sakin terk etme. Ev terk etmek kusur sayiliyor ve karsi tarafa tazminat hakkini dogurur. En kusurlu olan tazminat alma hakkini kazanabiliyor. Birak o gitsin.

kadın olmak herseye katlanmayà mecbur bırakılmakkış ailem geldi kayın Peder de geldi ağladı sizleri resmen yalvardı aileme bana bi baba bu duruma düşürülmemeli idi başka şehirde bi düzen kurup bi daha denemem isteniyor çocuklar için nasıl olacak böyle tekrar o adama nasıl kocam deyip arkami dönücem güven sıfır gelecek yıllar mutsuzluk nasıl geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…