aldatildim,dayanamıyorum artik

kabul etmemek gibi bi seçeneğin yok mu ?

alakasız olcak ama bir kaç tane daha sahıt oldum,şu beklenmeyen hamilelikten sonra çiftler bır bocalıyor sanki,aslında evlilikleri bitiyor ve bi çocuk derken yanı ilginç geldi,arkdaşımın evliliğide ıkıncı çouk istemeden olunca çatladı,kaldıramadı adam,yıne iki arkdaşımınkıde öle oldu,çok geçmiş olsun ınan çok üzüldüm belliki çok temiz yüreklsiin,ne desek boş karar sen ver,eğer bunları unutup onla yaşarsan ömrümünün sonuna kadar o adamlasın,boşanmak tercıhtır yoksa herkes otururu tahammul ederse

aynı adam, aynı duygular, aynı yaşanmışlıklar olduktan sonra şehir değiştirmek kime neden iyi gelsin ki?

Kabul etmeme gibi bi seçeneğini tabiki var ama 3 çocukla yeni bi hayatı biz demiştik lerle geçirerek tlf da ne karar verirsen arkandayiz diyen abim burda çocukları hatırlatıyor sürekli iyi düşün çocukların vebali alma diyo sanki babaları yaparken vebali düşündü onları düşünmek sadece bana kaldi

Kabul etmeme gibi bi seçeneğini tabiki var ama 3 çocukla yeni bi hayatı biz demiştik lerle geçirerek tlf da ne karar verirsen arkandayiz diyen abim burda çocukları hatırlatıyor sürekli iyi düşün çocukların vebali alma diyo sanki babaları yaparken vebali düşündü onları düşünmek sadece bana kaldi

kadının eşi de biliyor bence ilişkileri olduğunu ama sırf dalkanıp budaklanmasın diye sana 'siz yanlış anlamışsınızdır' diye gayet rahat bir cvp veriyor
hiç bir erkek bunu yapmaz

Bir kadin in icine suphe duserse dedektiflere papucunu ters giydirir. .
kadının evine gitti demiştin kadın ev ki degil mi nasıl gider.bence son olarak kadınla varsa o msjlarını okuduğunu ve açıklama beklediğini şöyle.
birşey var ya da yok şüphe düştüyse içine sonu maalesef boş cikmayacaktir.
çocuğunu ona bırakıp giderek eşinizi mi yoksa çocuğunuzun unu cezalandiracaksiniz.bence otur bir daha düşün.

Çocuklar babada kalınca aklı başına gelmez aileniz biraz ayrı dursunlar sonra barışırlar diye düşünüyor heralde
Çalışıyorsanız işiniz maaşınız varsa 3 çocuğunuzla evden gidin ya da eşinizin eşyalarını kapının önüne koyup ailenize çocuklarım olmadan asla yanınıza dönmeyeceğim deyin
Ne olursa olsun çocuklarınızı kendi ailenizle pazarlık konusu haline getirmeyin
Ya çocuklarınla kabullensinler ya da hiç gitmeyin eşinizi koyun kapının önüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…