aldatildim,dayanamıyorum artik

kedimi bırakamam ben..
ya tatile çıkamıyorum onu bırakmamak için değiliki çocuk. şoktayım yoruma
bir de anlamadığım,neticede o çocuklar adamın da çocukları..çocuklarla başbaşa kalınca ne ders olacak adama?belki çocuklarına çok düşkün ve iyi bir baba,iyi idare edecek..yani neticede bu konu tamamen karı koca arasında,çocuklarla ve ebeveyn olmakla ilgili en ufak birşey yok ki..

cocuk tabiki, ama sokaga at demiyorum, babaysa babalik yapsin diyorum. herseyi anne ustlensin babalar sam babasi olsun...iyimi? hani hayat musterek diyorduk hep!!!!

cocuk tabiki, ama sokaga at demiyorum, babaysa babalik yapsin diyorum. herseyi anne ustlensin babalar sam babasi olsun...iyimi? hani hayat musterek diyorduk hep!!!!
işte ben de bunu anlamıyorum..konu sahibi aldatıldı..adamın babalığı ile ilgili bir durum yok ki ortada..adamın babalık görevlerini yerine getirmediğini ne biliyosunuz..kocalık başka,babalık başka...
karı koca arasındaki meseleye çocukları alet etmek çok yanlış...

peki bu olayda çocuklar annesiz kalarak neden ceza çeksin

peki bu olayda neden hic bir sucu olmadigi icin anne herseyin sorumlulugunu alsin. en azinda kendi hayatini bir duzene koyana kadarda olsa babaya hic bir sorumluluk yuklenmesinmi?

ee tamam o zaman, baba bu dusman degil ilgilensin cocuklariyla, dirt cocukla bu kadin nasil hayatina bir yon verecek, bir muddet cocuklar babalariyla kalamazmi, yermi baba bu cocuklari?

peki bu olayda neden hic bir sucu olmadigi icin anne herseyin sorumlulugunu alsin. en azinda kendi hayatini bir duzene koyana kadarda olsa babaya hic bir sorumluluk yuklenmesinmi?
çocuklar annenin yanında olmalıdır. onun sıcaklığına kokusuna ihtiyaçlar ıvardır. baba sorumluluğu yüklenmiyor diye çocukları ,anne kucağınından sıcaklığından kokusundan uzak tutmak kabul edileme

sizin tavsiyeniz nedir, cocuklarin hepsini alip baba evinemi gitsin?

ee tamam o zaman, baba bu dusman degil ilgilensin cocuklariyla, dirt cocukla bu kadin nasil hayatina bir yon verecek, bir muddet cocuklar babalariyla kalamazmi, yermi baba bu cocuklari?
çocuklar 4 değil 3 tane..
bir çocuğu annesiz bırakmak babasız bırakmaktan beter birşeydir..
ayrıca sebep yokken neden bırakıyor kadın çocuklarını yahu? neden özlem çeksin durduk yere?çocukların psikolojisini neden bozsun ne gerek var?

sizin tavsiyeniz nedir, cocuklarin hepsini alip baba evinemi gitsin?
hayır yazdım ben yukarda zaten..
adam gitmiş evden zaten,kadın hayatına devam etsin,kilidi değiştirip otursun..aldatan adam neden kadın çocuklarla evi terke etmek zorunda?adam gitsin yeterli..çocukların düzeni de değişmez..

tabiki eve esini almama gibi bir secenegi varsa, en guzeli bu sekilde cocuklariyla evde kalmasi. babasi gile gitme durumu varsa ben bu tavsiyeyi verdim.

Yazmayim diyorum akillansinlar diye yaziyorum bu kadar guvenmedigin adamdan neden 4.çocuk yazık değilmiş onlara...

Kadinin kocasina tekrar söyleyin bence sürekli konuşuyorlar mesajlar var o da karisinin konuşma kayitlarinj inceletsin .. Ayrıca bebeginiz cocugunuzda diğerleri elmami onları niye almiyorsunuz annenizin boyle demesine sasirdim gercekten

Duruma çok üzüldüm arkadaşım ancak itidalli ol
Baba evi de olsa insanın üç çocukla bir yere sığması kolay iş değil
Evinden çıkma sakın, değiştir kapının kilidini, at hayvan herifi dışarı
Delillerini topla, aç davanı zaten mecburen nafaka ödeyecek, senin iş tecrubende var anladığım kadarıyla, kurarsın hayatını. Affetme gibi bir niyetin yoksa bu şekilde hareket et, asla bırakma düzenini, bu çocukların içinde çok yıpratıcı olur, gidecek birisi varsa o da eşin. Mübarek gün Rabbim yardımcın olsun

Ayrılma konusunda bişey diyemem daha doğrusu demek istemiyorum ancak benimde 5 yaşında ikiz cocuklarim bir de 1 yaşında bi bebeğim var empati yapmaya çalışıyorum böyle bi durumda ikizlerimi de yanıma alıp götürürüm onları kimseye bırakmam. Sakın sakin çocuklarını bırakma sen değil esin gitsin evden pisligi yapan o!

Kadının kocasının tepkisine şok oldum. Çok afedersiniz bizim oralarda böylelerine boynuzlu derler.
Ailen yanındaysa hiç durma derim. Karnın burnundayken sana şiddet uygulayan erkek müsvettesinden hayır gelmez..
Şu mübarek günde Allah ıslah etsin onları.
3 evladını da al. Hatta sen gitme onu eve alma.

Yorumlariniz için tesekkur ederim hepinizin sorularına açıklayıcı olucak sanırım bu paylaşımın.4 değil 3 çocuğum var..ilkler ikiz evlenir evlenmez oldular.nişanlılık döneminde eşim beni o kadar kiskaniyofu ki evlenince Cocuk yapmama fikrini düşünmedim cahilmisim 3 cü de korundugum beklemediğim halde oldu babam oleli yıllar oldu ogrenciydim daha..bi annem var baba evinde 4 tane Abim var annem bile abilerime muhtaç.her Abim farklı düşünüyordu kimi Ayrılmam gerektigi ni kimileri cocuklardan ikizleri bırakıp biraz uzak kalmami baba evi yaşadığım yerden 8 saat uzakta.abimin biri karar senin çocukların okulu bitene kadar kalsinlar babalarinda sonrasında ayrılmak istersen annemle size ev tutariz sende çalışırsın dedi ..baba evi köyde çalışma imkânı yok ..ayrica eşimin daha önce bosanicam dediğimde 3 çocukla Bosan bakalım ne yapacaksın lafı ailemin canini sıktı o nedenle çocukları bırak dediler doğru çocuklarını çok seviyo ama Belliki beni sevmemiş ayrıca şuan issiz Cocuklarin hepsini gotursem nafaka olayı nasıl olur bilmiyorum ama onlara nasıl dayanicam konuda bilmiyorum daha önce çalışırken borç oducem diye 3 ay katinvaliye gondermistik ikizleri zor geçmişti.ne salakmisim çalıştım ne zorluklarla araba aldım birazda kredi çektim eşime bankalarla sorunu oldu diye vermediler kredi benim üstüme çektik .simdi benim aldığım arabayla beni aldatmaya gidermiş..kadının kocasını zaten Çözemedin aradım söyledim adam yanlış anlamissiniz diyo. Bide aile düzenini bozmayin diye tehdit etti beni.yazismalari gondermedim adama ve esiminevine gittiğini de söylemedim Bi facia ya sebep olmak istemedim iste sonuçta bunlar aldatildigim gerçeğini degistirmeyecekti Allaha havale etmek istedim .kocası aksam geç geliyimus isten gündüz evde değil yani..ayrıca kadının ailesinin durumu iyi kendi babasının apartmanında oturuyorlar .adam iç güveysi gibi ..ve çevresi olan biri.rahat davranmasinin nedeni bunlar olabilir..allah ıslah etsin diyorum onları. Kendimde suç arıyorum 3 çocuk dogurdum ama bakımını ihmal etmem kilo sorunum yok cahil değilim evin her turlu isini hallederim fatualara kadar,güzel bi kadın olduğumu hatta çoğu arkadaşım bana imrendigini söylerlerban aldatilmama sebep neydi bulamıyorum.watsaap web var o uygulamadan buldum yazışmaları..daha fazla kandirilmak istemedim iste..ayrıca facebooktan da günlerce kadının ,eşinin ve benim profilim e bakmış...hep peşpeşe..arama kayıtlarında baktım..hep aşık olmuş diye kendi kendimi yerken bu son msjinda aceba birlikte oldularmi olayı kafama yerleşti buda beni bitirdi

Koca Gibi boynu devrilsin onun.....
Programın Adı nedir belki lazım olur bizde şüphelenirsek kuralım bizde kocanin tlf mi indirdin programı

Konu sahibi kendini suçlamayi bırak dunyadaki en güzel kadınlar bile aldatilabiliyor bunun bakımla vb...ilgisi yok.senin kocan bunu yapacak kadar iğrenç ve karaktersizmis hepsi bu.

Ben hala tüm gücümle çocuklarını bırakma diyorum daha 8 yasındalar onlara bu travmayi Yaşatma. Yapılacak başka şeyler vardır bilgisi olan arkadaşlar yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…