aldatildim,dayanamıyorum artik

Kadinin kocasida bayagi sakinmis. Yanlis anlamissinzdr demis saka gibi.. bizimkiler olsa heralde dunyayi yikarlr. Uzuldm Allah yaardmcnz olsn zor su evlilik

Yasadiklarin zor ama ustesinden gelirsin .Biraz zamana ihtiyacin var.Birak kocan gitsin cehenneme kadar yolu var o kadinla ilskisi her anlamda ilerlemis ona guvenerek gidiyor belliki.
Sana bi abla tavsiyesi cocuklarini birakma baba ilgilenmez hatta sana olan ofkesini cocuklardan cikarir o gunahsiz yavrulara bunu yasatma.Sen evinde kal zaten kocan defolup gitmis.Isinde varmis calisiyormussun herseyi yoluna koyarsin inan
Benim kocamda arkadasinin karisiyla beni aldatti surekli bahanelerle evden gidiyordu.
En son dayanamadim benimde kucuk bi bebegim vardi ve aklimda onlarca dusunce vardi hatta intihar bile.Cocuklari birakip gitmeyi de dusundum ama cok sukurki o anki psikolojimle oyle yapmadim.
Kocami kapi disari ettim zaten surekli evden gidiyordu birde eve giris yasagi cikarttim mahkemeden.Tabi siddet uygulamisti.
Simdi verdigim karardan pisman degilim ama lutfen o minik yavrularin daha fazla etkilenmesin seninle kalsinlar .Onlari babaya birakmak senin acini artirir

ALDATMIS TABİKİDE UTANMAZ ADAM YA al cocuklarını bırakma böyle şeyleri okuyunca ağlayasın geliyo benimde basıma gelirmi diye düşünüyom :KK43:

Bebeğini al diğerlerini ona bırak mı?

Evlat bırakılır mı ya!!

Asıl hepsini alıp gitmeniz ona en büyük cezadırr..

Sakın bırakma evlatlarını..

Ve eşinin seni daha fazla aptal yerine koymasına da müsade etme....

Kocanı ve karısını Rabbim Kahhar ismi ile kahretsin emi. Hatta bu ve bunun gibileri. Utanmaz bunlar. Bunların suratına tükürsen yağmur yağdı derler. Çocukları bırakmanda sadece çocuklara zarar verir. Bu arada kayıtları nasıl ele geçirdiniz. Ne yüklediniz telefona?

Bu olayı sineye çeker misiniz boşanır mısınız orasını bilemem, yani işin o kısmı sizin insiyatifinize kalmış. Ama gerek boşanmak gerekse eşinizin burnunu sürtmek için her ne sebeple olursa olsun çocuklarınızı bırakmayın. Çocukları bırak git ya da gel lafını oldum olası anlamadım anlamayacağımda. Ne demek ya çocukları bırakmak siz eğer bir ceza verecekseniz bu cezayı eşinize vermelisiniz çocuklarınıza değil. Ne olacak sanıyorsunuz eşiniz siz yokken çocuklarıylamı sürekli vakit geçirecek, çocuklar arada perişan olacak, bunu çocuklarınıza yaşatmaya hakkınız yok. Benimde iki çocuğum var bugün başıma aynı şey gelse çocuklarımı asla bırakmam. O eşten boşanmaya karar verdiysem onu tamamen kendi hayatımın özelinden silerim. Ha çocukar için görüşmek zorunda kalırım o ayrı, ama onun ötesine gitmez bu görüşmeler daha sonrasında. Pişman olup olmaması ya da burnunun sürtüp sürtmemesi umurumda dahi olmaz. O saatten sonra benden uzak olsun da nerede kiminle olursa olsun der, çocuklarımla kendime yeni bir hayat kurarım.

Neden evden siz gidiyorsunuz onu anlamadım. İşiniz var sonuçta. Çocuklar da okula gidiyor olmalı. Düzeninizi bozmayın. kocanız gitsin. Siz düzeninizde yaşayın. Bu ona en büyük ceza olur. siz giderseniz onun ekmeğine bal sürmüş olursunuz. Sanırım saygı da bitmiş. boşanmak en mantıklısı. Bu şüphelerle yaşanmaz çünkü.
Allah yardımcınız olsun.

Aldatilmis bir Kadin, digerlreinden daha cok güclü ve basarili olmali!
Siz mutlu olun ki, o üzülsün cünkü sizin mutlulugunuzun artik bir parcasi olmadigini hissettirin.

Bence hic bir yere gitmeyin. Ayakta durum. Dimdik!

Yasadiklarin zor ama ustesinden gelirsin .Biraz zamana ihtiyacin var.Birak kocan gitsin cehenneme kadar yolu var o kadinla ilskisi her anlamda ilerlemis ona guvenerek gidiyor belliki.
Sana bi abla tavsiyesi cocuklarini birakma baba ilgilenmez hatta sana olan ofkesini cocuklardan cikarir o gunahsiz yavrulara bunu yasatma.Sen evinde kal zaten kocan defolup gitmis.Isinde varmis calisiyormussun herseyi yoluna koyarsin inan
Benim kocamda arkadasinin karisiyla beni aldatti surekli bahanelerle evden gidiyordu.
En son dayanamadim benimde kucuk bi bebegim vardi ve aklimda onlarca dusunce vardi hatta intihar bile.Cocuklari birakip gitmeyi de dusundum ama cok sukurki o anki psikolojimle oyle yapmadim.
Kocami kapi disari ettim zaten surekli evden gidiyordu birde eve giris yasagi cikarttim mahkemeden.Tabi siddet uygulamisti.
Simdi verdigim karardan pisman degilim ama lutfen o minik yavrularin daha fazla etkilenmesin seninle kalsinlar .Onlari babaya birakmak senin acini artirir
arkadas cok güzel anlatmıs bence de evinden sakın cıkma bırak o gitsin gelebiliosa annen gelsin cocuklara bakmak için yada maddi durumun el veriosa kadın tut cocuklarına baktır ve çalısmaya devam et..

Çocuklarımı tamamen bırakmaya dayanamam yapmam da zaten..olay ailemin Karari ve hala kesinleşmedi 2 güne gelicekler herşey o zaman netkesecek Cocuklari okul kapanana kadar bırakırım birakirsam bundada annesini getirip BAKTIRIR diye bir nebze teselli buluyorum çocuklarımla konuştum bu konuyu zaten olanların farkindalar sizi okul kapanınca alicam dedim Biri kardeşimi özlerin dedi bu çok kötüydü ..abimler beni götürüp Esimi deniceklermis peşime düşerse benim memleketinde düzen kurdurcaklarini söylediler Ancak ayrilmak istersem de ona gore çocuklarımı almamda is kurmamda yardim edeceklerini söylediler burada kalmak çok zor calissamda aldığım maaş bakiciya zor yeter ayrıca zamaninda Ayni yaslarda komşularla arkadaşlarla Beraberken bu saatten sonra dul bi kadın olarak aralarına giremem ve de sokağa çarşıya çıktığımda kiminle karsilacagim belli değil ,eşim,o kadın v.s.Bu cevre zaten bunaltı beni

Bence abiniz gelsin ve eşinizle konussun okul bitinceye kadar kardeşim kadar kalsın sonra çocuklarda alıp gidecez diye bu arada dava acarsın hem evi terketmedigin için tazminat vs bu tur seyleride alırsın ayrıca elindeki dokumanlari sakla ve mahkemede o kadına da tazminat davası aç

9 yıllık evliym.8 Yasnda ikiz ve 1 yasında olmak uzere 3 oğlum var esinle ayrılma noktasına geldik bana gore.herşey e katlaniliyormuş ama aldatılmak ve şüphesi çok zormus .herşey 2 yıl önce basladi Maddi sıkıntılarla gecen bi esnaflık döneminin ardından nihayet rahata erdik diyordum ikizlerim biraz büyümüştü bende çalışıyordum kazandiklarimla borclarimizi hafifletmiştim ve esimde yeni bi ise başlamıştı işyeri evimizede yakindi İlk zamanla herşey normaldi Bi arkadaşının esi de orda çalışıyordu sonra bi kadın daha başladı ise .önceleri Bi kaç ay sonra Esim eve geldiğinde alkol kokmaya başladı soruyodum inkar ediyordu kaç yıllık evliligimizde hic icmemisti namazda kılardı önceleri rakı değildi ama bira içiyordu ve artik her gece isten içmiş donuyordu brsuru yeni kıyafetler alıyordu kendine suphelendim is yerine ugrardim is dönüşlerinde Sonradan gelen bayanla iyi anlaşıyorlardı içime kurt düştü sonra beklemediğimiz bir anda hamile olduğumu öğrendim eşim bunu kaldiramadi önceleri bende kabullenemedim bayağı .doğum iznine ayrıldığında eşim eve daha geç geliyuodu o kadar kiziyidum takmiyodu o bayandan supheleniyodum ama oda evliydi ve çocuğu da vardı kocası esimle tanisikti akşamları ne zaman gelceksin diye aradigimda meşgul oluyordu bazen tlflari ve beni azarliyodu yada kısa konuşuyordu tlf bakiyodum o bayanla hic görüşmesi yoktu Herkesle olan konuşma va r duruyordu sonuçta günahını almayım derken bi yolunu bulup ayrıntılı faturası inceldim o bayanla konuşmaları çıktı bir suru ve hep aynı saatlerde sordum is için dedi niye tlf da hic görmedim dedim sen yanlış anlarsın diye sildim dedi karnın burnunda bana vurdu bile o kadını aradım sordum o da is için dedi bende is içinde olsa görüşme artik dedim tamam dediler ikisinde Sonrasinda bebegmle falan Bu isle il gg ilenmedjm bi kaç ay önce yine baktım fturala eskisi kadar sik değildi ama yine görüşmeleri vardı ve bi gece 8 msj yazmış eşim ona onu sordum güya kadın isi bırakmış sonra pişman olmuş eşinden yardim etmesini istemiş onun için yazmış artik çok sinir olmaya başladım bana hep yanlış anladigimi söyleyip durdular kadının kocasını aradım o da yanlış anlamissinizdir dedi sok oldum bir ay öncede eşim çıktı isten rahatlamıştım maddiyat bi yanaydı artik huzur olmalıydı kadında çıkmış işten güya ben onları rezil etmisim ...bu suphelerle yaşarken bazen vatsapta ikisininde çevrimiçi goruyodum bu beni öldürüyordu bi program kurdum ve bi hafta önce yazarlarken yakaladim msjlarda kadın ne yapmaya calisiyisun sen annem görürse tanır seni babam gördümu seni herkes disarda cvp yazarmisin diyo esimde kimse görmedi eşim vatsapta bizi takip ediyor cvp yazma eve gelmek uzereyim geldim sana müsait değildin diyor...tanık olduğum ik ve son msj bu..eve gelince sordum bana açıklama bile yapmadı çekti gitti halada eve gelmiyor..kadının evine gitmiş olması beni çok şaşırttı ve yıktı ne için gitmişti öncesi varmı aralarında neler olmuştu ..bu şüpheler beni yıktı ve ailemii aradım bi kaç güne beni goturceklerini söylediler bebeğini al diğerlerini ona bırak akli başına gelsin dediler ne yapcam bilmiyorum ne olur birşey söyleyin cocuklr başı dayancam

Cok üzüldüm okurken icim parçalandı. Bende nefes aldigim heran aldatilmakdan korkuyorum ALLAHIM kimsenin başına vermesin yanlış yola saptirmasin. Ne programı kurdunda msji okuyabildin ?

Çocuklarımı tamamen bırakmaya dayanamam yapmam da zaten..olay ailemin Karari ve hala kesinleşmedi 2 güne gelicekler herşey o zaman netkesecek Cocuklari okul kapanana kadar bırakırım birakirsam bundada annesini getirip BAKTIRIR diye bir nebze teselli buluyorum çocuklarımla konuştum bu konuyu zaten olanların farkindalar sizi okul kapanınca alicam dedim Biri kardeşimi özlerin dedi bu çok kötüydü ..abimler beni götürüp Esimi deniceklermis peşime düşerse benim memleketinde düzen kurdurcaklarini söylediler Ancak ayrilmak istersem de ona gore çocuklarımı almamda is kurmamda yardim edeceklerini söylediler burada kalmak çok zor calissamda aldığım maaş bakiciya zor yeter ayrıca zamaninda Ayni yaslarda komşularla arkadaşlarla Beraberken bu saatten sonra dul bi kadın olarak aralarına giremem ve de sokağa çarşıya çıktığımda kiminle karsilacagim belli değil ,eşim,o kadın v.s.Bu cevre zaten bunaltı beni
bence en güzel çözüm yolu,eşinize (eski diyelim artık) okul kapanan kadar evde çocuklarla kalacağınızı,kendisinin bu süre içinde evden ayrılması gerektiğini söyleyin..düzgünce olsun,çocuklarımız var reazalet çıkmasın diyin....
çocuklarınızı bırakmayın lğtfen..boşanma durumunda çocukların en büğyük endişe ,trekedilme korkusudur..kendilerine ne olacağı,nerde kalcakları gibi korkular gelişir.okulların kapanmasına 2 ay var zaten..
daha baştan çocukların psikolojisini bozmayın..ilerd eyeterince etkilenecekler zaten..

Watsaap web..nette araştırabilirsiniz ancak izlenenn tlf iPhone olmamali Ve de msjlasma anında görüyorsunuz silerse goremezsiniz

Siz niye gidiyorsunuz eşiniz gitsin orası sizin eviniz. Hem nasıl çocuklarınızı bırakabiliyorsunuz o çocukların günahı ne küçücükler daha yaa onların yaşayacağı travmayı düşünebiliyor musunuz? Ne demek aklı başına gelsin ufacık ocuklarınızı bu günaha nasıl ortak ediyorsunuz? Ben 18 sene annem kaçırıldım şimdi bir kızım var, ondan ayrı dışarı bile çıkamıyorum ondan ayrılmayı hayal bile edemiyorum... Siz nasıl iki yavrunuzu ardınızda bırakıp gideceksiniz? Akşam olunca onların kokusunu içinize çekmeden nasıl yatağınıza başınızı koyabileceksiniz? Ya onlar? Anneleri olmadan annelerini aldatmış içkici bir babayla başbaşa olmak sizin aldatılmanızdan çok daha zor bir durum... Bunu taşıyabilecek bir ana yüreği olamaz... Aç ya da açıkta bile kalsanız bir evladın yeri annesinin yanıdır. Onları bırakıp gitmeniz hayatınızda yapacağınız en büyük yanlış olur...

X