- 16 Nisan 2014
- 115
- 17
-
- Konu Sahibi Berguzar50
kadının evine nasıl gidecek kocası yokmuydu bu kadının9 yıllık evliym.8 Yasnda ikiz ve 1 yasında olmak uzere 3 oğlum var esinle ayrılma noktasına geldik bana gore.herşey e katlaniliyormuş ama aldatılmak ve şüphesi çok zormus .herşey 2 yıl önce basladi Maddi sıkıntılarla gecen bi esnaflık döneminin ardından nihayet rahata erdik diyordum ikizlerim biraz büyümüştü bende çalışıyordum kazandiklarimla borclarimizi hafifletmiştim ve esimde yeni bi ise başlamıştı işyeri evimizede yakindi İlk zamanla herşey normaldi Bi arkadaşının esi de orda çalışıyordu sonra bi kadın daha başladı ise .önceleri Bi kaç ay sonra Esim eve geldiğinde alkol kokmaya başladı soruyodum inkar ediyordu kaç yıllık evliligimizde hic icmemisti namazda kılardı önceleri rakı değildi ama bira içiyordu ve artik her gece isten içmiş donuyordu brsuru yeni kıyafetler alıyordu kendine suphelendim is yerine ugrardim is dönüşlerinde Sonradan gelen bayanla iyi anlaşıyorlardı içime kurt düştü sonra beklemediğimiz bir anda hamile olduğumu öğrendim eşim bunu kaldiramadi önceleri bende kabullenemedim bayağı .doğum iznine ayrıldığında eşim eve daha geç geliyuodu o kadar kiziyidum takmiyodu o bayandan supheleniyodum ama oda evliydi ve çocuğu da vardı kocası esimle tanisikti akşamları ne zaman gelceksin diye aradigimda meşgul oluyordu bazen tlflari ve beni azarliyodu yada kısa konuşuyordu tlf bakiyodum o bayanla hic görüşmesi yoktu Herkesle olan konuşma va r duruyordu sonuçta günahını almayım derken bi yolunu bulup ayrıntılı faturası inceldim o bayanla konuşmaları çıktı bir suru ve hep aynı saatlerde sordum is için dedi niye tlf da hic görmedim dedim sen yanlış anlarsın diye sildim dedi karnın burnunda bana vurdu bile o kadını aradım sordum o da is için dedi bende is içinde olsa görüşme artik dedim tamam dediler ikisinde Sonrasinda bebegmle falan Bu isle il gg ilenmedjm bi kaç ay önce yine baktım fturala eskisi kadar sik değildi ama yine görüşmeleri vardı ve bi gece 8 msj yazmış eşim ona onu sordum güya kadın isi bırakmış sonra pişman olmuş eşinden yardim etmesini istemiş onun için yazmış artik çok sinir olmaya başladım bana hep yanlış anladigimi söyleyip durdular kadının kocasını aradım o da yanlış anlamissinizdir dedi sok oldum bir ay öncede eşim çıktı isten rahatlamıştım maddiyat bi yanaydı artik huzur olmalıydı kadında çıkmış işten güya ben onları rezil etmisim ...bu suphelerle yaşarken bazen vatsapta ikisininde çevrimiçi goruyodum bu beni öldürüyordu bi program kurdum ve bi hafta önce yazarlarken yakaladim msjlarda kadın ne yapmaya calisiyisun sen annem görürse tanır seni babam gördümu seni herkes disarda cvp yazarmisin diyo esimde kimse görmedi eşim vatsapta bizi takip ediyor cvp yazma eve gelmek uzereyim geldim sana müsait değildin diyor...tanık olduğum ik ve son msj bu..eve gelince sordum bana açıklama bile yapmadı çekti gitti halada eve gelmiyor..kadının evine gitmiş olması beni çok şaşırttı ve yıktı ne için gitmişti öncesi varmı aralarında neler olmuştu ..bu şüpheler beni yıktı ve ailemii aradım bi kaç güne beni goturceklerini söylediler bebeğini al diğerlerini ona bırak akli başına gelsin dediler ne yapcam bilmiyorum ne olur birşey söyleyin cocuklr başı dayancam
onlar çocuk farkında değilsiniz sanıırm,köpek yavrusundan bahsetmiyor.zira köpek yavrumu bile bırakmam,o adama ders oalcak diye heba edemem hayvanları..kaldı ki nasıl bir vicdan kıysın kendi evladına bunu yapmaya,adamdan sözüm ona intikam almak adına..bencede birakin cocuklari, hepsini alip giderseniz ekmegine yag surersiniz. ugrassin cocuklarla nasilmis gorsun. bence cocuklari birakip gitmek cok guzel bir ceza olur. bir muddet birakin, tabiki dayanmak cok zor olur, ama hepsini alip giderek ona iyilik yapmayin lutfen.
peki bu olayda çocuklar annesiz kalarak neden ceza çeksinbencede birakin cocuklari, hepsini alip giderseniz ekmegine yag surersiniz. ugrassin cocuklarla nasilmis gorsun. bence cocuklari birakip gitmek cok guzel bir ceza olur. bir muddet birakin, tabiki dayanmak cok zor olur, ama hepsini alip giderek ona iyilik yapmayin lutfen.
kedimi bırakamam ben..onlar çocuk farkında değilsiniz sanıırm,köpek yavrusundan bahsetmiyor.zira köpek yavrumu bile bırakmam,o adama ders oalcak diye heba edemem hayvanları..kaldı ki nasıl bir vicdan kıysın kendi evladına bunu yapmaya,adamdan sözüm ona intikam almak adına..