- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
Ve konumun kapatilmasini istiyorum.herkez hakkini helal etsin...rabbim kimseyi boyle seylerle sinamasin.allaha emanet olun.
Iki sene mi yok artikKizla watsaptan onun telefonundan onun adina konustum.bitti bittiii..uyuyordu.uyandirdim..itiraf ettiii..kac seneeee benim bildigim iki sene.
Evt 2 sene.Iki sene mi yok artik
Evt 2 sene.
Ne yaptınız peki boşandınız mı?
Evt.dava devam ediyor.Ne yaptınız peki boşandınız mı?
118 i arayin numarayi soyleyin kime ait oldugunu ogreninKIZLAR COK KOTUYUM.BENI KANDIRMIS..YAKALDIM KONUSMALARINI. KIZIN TELEFONU NO...BENDE.NASIL OGRENEBILIRIM KIM DIYE...COK KOTUYUM...COK.
Benimki de beni aldatirken dogum gunumde 2 bilezik almisti. 17 yil oldu ayrilali. Simdi hatirladikca guluyorum..Butun her yerim carpinti hissiii..o beni ben onu ne cok sevmistik.oysaki of offff.....
Ilk kzi
degistirmiyecek.degistirmez.sadece bilmek istiyorum....ne yapacagimmm...gecen bana sevgililer gununde pirlanta almisti...mutlu olamamistim.arkadasimla konustum.emel icimde bir sikinti var...ama ne bilmiyorum.dun aksam otel muhabbetinden konustuk.cnm arkadsim bana dediki allah dua et...sen dogru ol.bende dedim ki emel,temiz olmak,dogru olmak,durust olmak ne kadar guzel degilmi.dedimmm.bilemedim ki basima bir gun sonbra bunlar gelecek....
Kizlar icimde onu kaybettim,evliligim yikildi acisi yok.bana nasil yapti.o nasil yapti.nasil dokundu baskasina....
Cnm bu konu 2 sene önceydi.atlattim.cok şükür.her şeyi öğrendim.. bitirdim.118 i arayin numarayi soyleyin kime ait oldugunu ogrenin
Kim deselemis simdi bu konuyu gece gece :))) Cok gecmis olsun.Cnm bu konu 2 sene önceydi.atlattim.cok şükür.her şeyi öğrendim.. bitirdim.
Benimde okurken için sızladı. O geceye o kokuya o ambiyansa döndüm. Of offf of.Kim deselemis simdi bu konuyu gece gece :))) Cok gecmis olsun.
Bitmis gitmis uzulmeyin. Ama sizin ki daha yeni. Benim 17 sene oldu. Ben guluyorum artik aklima geldikce.Benimde okurken için sızladı. O geceye o kokuya o ambiyansa döndüm. Of offf of.
Ins.bende bir gün güleceğim.Bitmis gitmis uzulmeyin. Ama sizin ki daha yeni. Benim 17 sene oldu. Ben guluyorum artik aklima geldikce.
Ins.bende bir gün güleceğim.
Ins.bende bir gün güleceğim.
Hayır.ztn ben duyduğumda kadınla ayrılmışlardı.cunku kadını kandırıyormuş.ben eşimden ayrılıyorum diye ..o da eee 2 sene geçti ne zmn ayrılı can baskısına başlamış ve pislik adam ayrılmayacağını söylemiş.kadin bundan ayrılmış.ve benimki buna msj atarken ben öğreniyorum.ona gönderdim o oros....p..mi gidicem dedi....cok mücadele etti affetmem için.ama olmadolmadi...simdi onunlam8 bilemiyorum.ama onun la asla evlenmez...ona göre öyle bir kadın or.. ..p..ama kendi namuslu...Son bir sey merak ettim eski esinizle o kadin evlendi mi
İkisine de iyi olmus beter olsunlar, anlattiginiz icin tesekkurler ❤Hayır.ztn ben duyduğumda kadınla ayrılmışlardı.cunku kadını kandırıyormuş.ben eşimden ayrılıyorum diye ..o da eee 2 sene geçti ne zmn ayrılı can baskısına başlamış ve pislik adam ayrılmayacağını söylemiş.kadin bundan ayrılmış.ve benimki buna msj atarken ben öğreniyorum.ona gönderdim o oros....p..mi gidicem dedi....cok mücadele etti affetmem için.ama olmadolmadi...simdi onunlam8 bilemiyorum.ama onun la asla evlenmez...ona göre öyle bir kadın or.. ..p..ama kendi namuslu...
Gitme ihtimalin varsa git lutfen.Ben de sizinle aynı durumdayım o kadar çok içim acıyor ki anlatamam ben dün gece Allah tarafından telefonuna bildirim geldi ve o sekilde ögrendım benim ki online Tayland dan bir kadınla yazısmış ama baya samimi olmuşlar 10 günde .bana söylediği sözleri ona da söylemiş daha neler neler bunu burya yazmamda ki sebep içimi dökmek istemem konuşup dertleşecek kimsem yok o kadar mutsuzum o kadar çaresizim ki 2 tane cocugum var ama oğlum normal degil yasıtlarından farklı zaten onun derdiyle ugrasırken bir de bu çıktı daha ne kadar sınanmam gerekiyor evden kovdum gitmedi cocuklarımızız düşün boşanamazsın benden dedi sizce ne yapmalıyım sineye mi çekim yoksa alıp cocuklarımı gideyim mi?