- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
arkadaşım fake değilsin. bırak şimdi bunuMune yardim.fake olmadigimi soylermisiniz.ozel msj gorebiliyorsunuz.o aksam ozelden buradan bir uye o kizin telefon numarasini istedi benden.ve kizin adini o buldu.ve bende oradan yola cikmadim m
Kimse sizin için fake demedi bu konuya takılmayın.Mune yardim.fake olmadigimi soylermisiniz.ozel msj gorebiliyorsunuz.o aksam ozelden buradan bir uye o kizin telefon numarasini istedi benden.ve kizin adini o buldu.ve bende oradan yola cikmadim m
Mune yardim.fake olmadigimi soylermisiniz.ozel msj gorebiliyorsunuz.o aksam ozelden buradan bir uye o kizin telefon numarasini istedi benden.ve kizin adini o buldu.ve bende oradan yola cikmadim m
Sen hala yalvarsa yakarsa da barışsak moddasın bence ..Sabah aglama kriziyle uyandimm.o da kostu yanima.niye yiktin yuvami ..bak cocuklarim bir tarafta biz bir taraftayiz dedimm..degdimi.bize o kadar dusukun o kadar iyi biriydin neden yaptin.neden...ben yapmadimmmm.dedii...peki otel..hayir kalmadim.tamam ben bu gun gidip mahkeme karari cikarticam onu almak icin dedim.durdu..cit cikarmadi.kendine guveniyorsan o zaman cikartalim..dedimm.gitti odadann.sesizce....
Kizlar o belgeyi almak icin ne yapmam lazim.
Geç bile kaldın o ses kaydını falan flash belleğe alsaydın ..Ben simdi adliyeye gidecegim.onu da oraya cagiracagim.
Sayın Nice,
Şİmdi ben nerede hata yaptım diyorsunuz da bu süreçte cinsellikten soğuyan siz değil misiniz ? Karakter olarak eşinizin istediği karaktere bürünen de siz değil misiniz ? Eşinizin telefonunu sürekli karıştıran ve bundan dolayı sürekli olay çıkartan da siz değil misiniz ? Eltiler ile sorun yaşayan siz değil misiniz ?
Adama asla sütten çıkmış ak kaşık demiyorum da ben nerede hata yaptım dedmişsiniz ya şu soruları bir kez daha gözden geçirin.
100 sayfa soru ve takıntılar var hangisine cevap versin , piskolojisi şuan iyi değil . .Bu konu bir yere varmaz. Bu kadar soru soruluyor tek cevap ben fake değilim.
Bu konu bir yere varmaz. Bu kadar soru soruluyor tek cevap ben fake değilim.
evliliği yıkamıyoruz hep bir bahanedir ..aynen öyle .Aldatan erkek de kadın da olsa neden yapıyor diye sorgulamak lazım . Genelde aynı kişiyle birliktelik sürdüren gönül bağı kuran insanların belli ki bazı nedenleri var .Evlilik şirketini yıkamıyor iki arada bir derede tuhaf bir yaşantı sürdürüyorlar .
doyumsuzluk da insanların cinsel yönlerini tanımadan evlenmesi sonucu ortaya çıkan bir şey .evliliği yıkamıyoruz hep bir bahanedir ..
bide herşeyin altında , eşim bana soğuk davranıyor sürekli kavga ediyoruz nedenleri yoktur
sadece "doyumsuz" olmak da yetiyor aldatmaya maalesef ..
Bende öyle düşünüyorum ne yazık ki. .aynı düşünceler içindeyim.şimdi kızanlar olacak ama ben konu sahibinin boşanacağını da düşünmüyorum kesinlikle.
gerçi o bizi ilgilendermez kendi hayatı ancak burada tonlarca insana dünden beri yaşattığı şeyler çok çirkindi.bize de akıl parası olsun bu.
İnşallah çocukları için herşey çok güzel olur tek dileğim bu.
Cinsellikten sagudum...esimle aydaSayın Nice,
Şİmdi ben nerede hata yaptım diyorsunuz da bu süreçte cinsellikten soğuyan siz değil misiniz ? Karakter olarak eşinizin istediği karaktere bürünen de siz değil misiniz ? Eşinizin telefonunu sürekli karıştıran ve bundan dolayı sürekli olay çıkartan da siz değil misiniz ? Eltiler ile sorun yaşayan siz değil misiniz ?
Adama asla sütten çıkmış ak kaşık demiyorum da ben nerede hata yaptım dedmişsiniz ya şu soruları bir kez daha gözden geçirin.
Sayın Nice,
Şİmdi ben nered
kadina slm ne hbr yazdim.ne olduu.korktum.gece gece dedi.kadınla ne yazıştın
çok örnek var bu konu ile ilgili aslındadoyumsuzluk da insanların cinsel yönlerini tanımadan evlenmesi sonucu ortaya çıkan bir şey .
Bakire kız namuslu kız isterler sonra da karım yatakta ceset gibi deyip aldatırlar .
mevzu çok derin