ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

senın yaşadığın bu şeylerin daha adicesini ben 11 yıl evvel yaşadım canım
yapman gerek tek şey sadece ve sadece çok güclü olucaksın.
hep söyledim söylüyorum
öldüm der durursunda yine yaşarsın.
senın cocukların var sen bir annesin olan olmuş yapılmış.
bak insanlar 20 yaşında masum bir kızı parça parça edip yaktılar.
yavrulan için bu hayatta kalacaksın neymiş oyle zehir içerim
o kadar güçlü olcaksın ki senın bu duruşunu görüş eşin yaptıklarından utanacak.

fallen şu msjın karşısında çok duygulandım keşke her anne senin gibi olabilse,bu kadar güçlü durabilse.

konu sahibine çok kızgınım belki kızmaya da hakkım yok ama elimde değil.öyle bir msjı yazıp nasıl gider insan,hadi buraya yazdın bunu nasıl dile getirir.

aldatılmak elbette çok iğrenç bir durum,yaşayan bilir ancak dediğin gibi hayatta neler var.

Arabada prezarvatif gormustumm..kavga ettim.askim gecen eve cikaracaktim unutmusum dedi...sonra aradan aylar gecti bir gun prezarvatifim var dedi gitti getirdi bende tam o sirada k.kulubunde biri tam hatirliyamiyorum,kocasinin prezarvatifleri eksik gibi bir konu acmisti.bende gittim bizimkini saydim.eksikti.cunku uzun zmn.kullanmiyorduk.pakette yirtiktiiii...bende sordum ona...bagirdi uste cikti.ama oyle bir seyi ona yakistiramadigim icin supelenmedim.

midem kalktı şu an iğrenç gerçekten de...
O arabada birşeyler yaşandığını düşündüm ben, sadece otelde değil...

Şok halinde olduğun için parçaları yeni yeni bir araya getiriyorsun tabi. O prezervatif arabada kaldı mı?

Ama arkadaşım sen de eşin ne dese doğru kabul etmişsin Allah aşkına? Evliliğinin kritiğini yapmak benim işim değil ama adam düpedüz hem de göstere göstere aldatmış.
Ve hala seni bir iki cümleyle inandırıcağını düşünüyor ki hiç bir şey olmamış gibi işine gücüne gidiyor. Evliliğini bitirmesen bile buna pişman et.
ben de sordum bunu cevap alamadım.
bir prezervatif muhabbeti olmuş. sonra aylar sonra adam gibi arabadan almış prezervatifi.
eee aylar önce neden bunu eliyle bulan konu sahibi evine çıkarmamış.
İnsan arabada unutulan şeyleri evine götürmez mi?
Ben de bazen koltuk altına kaçmış şeyler buluyorum, atıyorum çantama.
Burası havada kalmış bence.

fallen şu msjın karşısında çok duygulandım keşke her anne senin gibi olabilse,bu kadar güçlü durabilse.
konu sahibine çok kızgınım belki kızmaya da hakkım yok ama elimde değil.öyle bir msjı yazıp nasıl gider insan,hadi buraya yazdın bunu nasıl dile getirir.

aldatılmak elbette çok iğrenç bir durum,yaşayan bilir ancak dediğin gibi hayatta neler var.
kuzum ,

insan anne olduktan sonra çok başka bir boyuta geçiyor.

Tamam aldatılmak kullanılmak hırpalanmak çok kırıcı onur zedeleyeci bir durum ama

demekki bu beyefendi bunları yaparken kendine yakıştırmış.

neden yaptı nasıl yaptı diye sorgulamak yerine ,

konu sahibi kendini nasıl mutlu hissedecekse oyle davranmalı.

boşanmak en doğru şey.

çünki gururu kırılıyor insanın bir kadın olarak.

o kadar çok acı çektimki yemek yiyemiyordum yediğim zaman kusuyordum.

ama kızımı emziriyordum süt gelsin diye zorla yemek yiyordum kızım için.

sonu ne olursa olsun boşanmak istiyordum ve boşandım.

şükürler olsun şimdi çok mutluyum.

bu hayat bir erkeğe adanacak kadar basit değil.

ama cocuklara adanabilir bu hayat

Kadınlara evliyiz, gönül eğlendireceğiz demiyorlar ki. Bekarım ya da boşanma aşamasındayım deyip, eşlerine göstermedikleri sürprizler, hediyeler. Ama tabii kadın evli olduğunu ilk fark ettiği zamanda ayrılmalı.

Canım oda çok zor günümüzde
hatta ben evli erkeklerin daha ilgi çektigğini düşünüyorum.
yasaklar daha büyülü geliyor.

kuzum ,

insan anne olduktan sonra çok başka bir boyuta geçiyor.

Tamam aldatılmak kullanılmak hırpalanmak çok kırıcı onur zedeleyeci bir durum ama

demekki bu beyefendi bunları yaparken kendine yakıştırmış.

neden yaptı nasıl yaptı diye sorgulamak yerine ,

konu sahibi kendini nasıl mutlu hissedecekse oyle davranmalı.

boşanmak en doğru şey.

çünki gururu kırılıyor insanın bir kadın olarak.

o kadar çok acı çektimki yemek yiyemiyordum yediğim zaman kusuyordum.

ama kızımı emziriyordum süt gelsin diye zorla yemek yiyordum kızım için.

sonu ne olursa olsun boşanmak istiyordum ve boşandım.

şükürler olsun şimdi çok mutluyum.

bu hayat bir erkeğe adanacak kadar basit değil.

ama cocuklara adanabilir bu hayat

şu son iki cümlen herşeyi anlatmaya yetiyor,yazacak birşey bulamıyorum.

bir insana 2 kez güvenilmez malesef..büyük konuşmak istemiyorum ama affedemem dediğim iki şey aldatılmak ve şiddet..şüphe insanı içten içe kemirip bitiren birşey malesef..

Aynennnnn öyle işte canım.
zaten aldattı diye bitmiyor affedebiliyorsun.
oldu hataydı diyorsun ama lüpheye hükmedemiyorsun
içine giriyor veba gibi.
içten içe seni yiyip kemiyor
olan sana oluyor
o yuzden bitiyor.

Sadece iki ay bir cay falan ictik diyor.kadinla tanisali iki bucuk sene falan gecti.ve daha dune kadarda yazisiyorlar

bunlar 2,5 senede her haltı yemişlerdir. yakalanmasaydı hala da devam edeceklerdi.
yoksa bu kadar süt dökmüş kedi gibi duramazdı bu koca.
ayrıyetten; sabah namaza ordan çorbacıya ordan işe gittim olayı da yalan, pis günahı boynuna.

Kizlar boyle yapip uzme

kizlar niye boyle yaziyorsunuz.bakin bir kac gun once k.kulubunde hata var diye konu acmistim.ben o kadar kotuyken bunlari yazmayin.ve fake olmak icin su anda vermiyecek hic bir seyim yok........eski konularimada bakin.ozelden mesajlastigim ark.dahi var.mune bunu biliyordur.mesajlari gorebiliyorlar ztn.
Ben size fake demedim ki

kadının üzerine gitmeyin yahu... tabletten yazıyormuş. nasıl bir zulümdür o :/

bence şuan kafası karışık zaten cümleleri toparlayamıyor hatta kendide olayı tam olarak idrak edemiyordur. sadece pazılın eksik kısımlarını doldurmaya çalışıyor.
Biraz sakinleş ve ne yapmak istediğine karar ver.. kal yada git..

adamın seni aldattığı aylardır hatta yıllardır aşikar sadece sen görmek istememişsin başını cevirmissin o yüzden bu nasıl benim başıma geldi lafı havada kalıyo

şimdide affedeceğini olayı kapatacağını düşünüyorum aksi olsa hala adliyeye onunla gitmeyi falan düşünmezsın

bence dünki gibi yap konu sahibi,kk ya girme biraz.kafanı toparla ne yapacağına karar ver önce sonra istediğin zaman geliyorsun zaten.o zaman rahatlamış bi şekilde karar verirsin.

şu aptal kadınlar yüz vermese aldatamıcaklar da kadınlar da yoldan cıkmış
evet aynen öyle .Kadınlar ah bu kadınlar zorla erkekleri eve kapatıp uçkurlarını çözüp tecavüz ediyorlar .Hadım etmek lazım bu kadınları .Kadınlar ahlaksız yoksa erkekler çok namuslu .Kimseye yan gözle bakmazlar .

evet aynen öyle .Kadınlar ah bu kadınlar zorla erkekleri eve kapatıp uçkurlarını çözüp tecavüz ediyorlar .Hadım etmek lazım bu kadınları .Kadınlar ahlaksız yoksa erkekler çok namuslu .Kimseye yan gözle bakmazlar .
zaten sadık olması gereken evli erkek değil ,o kadınlar.

adamın seni aldattığı aylardır hatta yıllardır aşikar sadece sen görmek istememişsin başını cevirmissin o yüzden bu nasıl benim başıma geldi lafı havada kalıyo

şimdide affedeceğini olayı kapatacağını düşünüyorum aksi olsa hala adliyeye onunla gitmeyi falan düşünmezsın
katıldım sana.
yani adam o kadar açık fireler vermiş ki ama nice görememiş. adamın evi yok gibi sabah namazla evden çıkıp işe gitmiş. bir, iki,üç olur. Demek ki adam diğer kadını istiyor, eğlenceden öte..
Toplantı demiş gelmemiş, iş yemeği demiş gelmemiş. Ya hiç mi eşli yemek olmaz, hiç mi eşleriyle görüşmemişler iş yerinde...
Şehir dışı demiş bilmem ne demiş. İnsan eşinin de nasıl br yerde ne iş yaptığını bilir yani..

X