ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Kizlar bittiiii.bosanacagim.acim cok.hep aklimda neden neden nedenler var.kalbimde aci.amabir anda nasil yasarim onunla...

canım bak hala olayın şokundasın.
sana aldatılma sonucu boşanan çocuklu bir kadın olarak söyleyebileceğim tek şey; bu yarayı şimdi kesip atmazsan evli kaldığın sürece kanayacak ve seni yok edecek.
şimdi biraz buralardan uzaklaş, kocandan uzaklaş. ihtiyacın olan tek şey sakince kafanı toplaman.
sonraki adımın ise, eğer boşanacaksan her ikisine de dava açman.

Cinsellikten sagudum...esimle ayda

kadina slm ne hbr yazdim.ne olduu.korktum.gece gece dedi.
Hic aklim sende dedim.
Cok korktum yaaaa.dedi.
Seviyormusun beni dedim
O da uykum var.dedi
Bende niye boyle davraniyorsun dedim...
Sen isteyince konus,ben isteyince olmuyorrr yaa.dedi...tm.seni seviyorum dedim.o da tmm.bende dedi.
çok fena yaa.:KK43:. kocan aşağılık bir yalancı:KK62:

Cinsellikten sagudum .evet.ayda bir veyaiki kez hatirlanmak uzucu degil mi.demekki baska yerden faydalaniyormus.

bak işte zaten şüphen varmış yani hiç ummadığın bişey değil başına gelen[/QUOTE]

Bencede aslında hiç de süpriz olmamış, hatta kendince acabalara girmişte zaman zaman ama
nedense yine de konduramamış ..
Belki görmek istememiş ..
Yoksa çok daha önce ortaya çıkarabilirmiş adamın tavırları gerçekten çok şühpeli ..

Sayın Nice,
Şİmdi ben nerede hata yaptım diyorsunuz da bu süreçte cinsellikten soğuyan siz değil misiniz ? Karakter olarak eşinizin istediği karaktere bürünen de siz değil misiniz ? Eşinizin telefonunu sürekli karıştıran ve bundan dolayı sürekli olay çıkartan da siz değil misiniz ? Eltiler ile sorun yaşayan siz değil misiniz ?

Adama asla sütten çıkmış ak kaşık demiyorum da ben nerede hata yaptım dedmişsiniz ya şu soruları bir kez daha gözden geçirin.
Karakter olarak eşinizin istediği karaktere bürünen de siz değil misiniz ?
Tek hatasinin yukardaki yazdiginiz oldugunu dusunuyorum. digerlerinde esinin tavirlari belirleyici olur.

Cinsellikten sagudum...esimle ayda

kadina slm ne hbr yazdim.ne olduu.korktum.gece gece dedi.
Hic aklim sende dedim.
Cok korktum yaaaa.dedi.
Seviyormusun beni dedim
O da uykum var.dedi
Bende niye boyle davraniyorsun dedim...
Sen isteyince konus,ben isteyince olmuyorrr yaa.dedi...tm.seni seviyorum dedim.o da tmm.bende dedi.

çok can yakıcı. resmen sevgili olmuşlar. resmen..

Kesinlikle zaten mesajlaşmaya bakarsanız da sadece cinsellik yok duygusal münasebette var aralarında ..
Seni seviyorumlar ilk defa geçmiyor aralarında çok çok belli .

zaten konu sahibinin eski konularına bakınca aslında öyle sandığı gibi çok güzel giden bir evliliği, dünyanın en dürüst adamıyla evlenmiş bir durumu yok.sadece şok içinde bence.

Kizlar bittiiii.bosanacagim.acim cok.hep aklimda neden neden nedenler var.kalbimde aci.amabir anda nasil yasarim onunla...

artık karar senin ama sağlam ol sağlam adım at ve ölüm lafları edip durma çocuklarına karşı sapasağlam anne ol ezik kadın gibi olma onların da burnundan gelme lütfen

her ufak bir şey olduğun da ölüm dersen çocuklarında belli bir yaşa geldinde senden uzaklaşır o yüzden lütfen daha aklı başın da davran

Oteli aradim.annem ve babam icin surpriz hazir
Adamın aldattığını kabullenemiyor (ki aldattı ise) bunu ispata gidiyor ısrarla oteli aradığınızda otel asla o kişinin kalıp kalmadığı bilgisini vermez. Hiç bir mahkeme boşanma süreci başlamadan ne telefomn kayıtlarını ne de otel kayıtlarını istemez. Orta da bir ispata gitme var.

Bu arada ısrarla aldatmayı normal göstermişim gibi yorumlar geliyor. Bakın altını çiziyorum her ne şart olursa olsun asla aldatmanın elle tutulur tarafı yoktur. Fakat adamı evden uzaklaştırmak için elinden geleni yapmış bir kadın var. Diğer üyeliği ile açtığı konuları ben bildiğim için sizinde o üyelikten haberiniz olmadığı için yorumlarıma anlam veremiyorsunuz ama durum budur.

Özetle Nice bence bu siteden biraz uzaklaş....
lamak istiyorum.dedim.daha once otelinizde kalmislar,ve cok begenmisler.rezerve islemi yapacagim.iki gun sonra evlilik yildonumleri...yalnuz ayni odayi tahsis etmek istiyorum dedim.peki..o halde isim neydi dedi...hi bakalim dediler.evet kalmislar.iki kisi..dedi.diger kisi emel hnm.mi dedim.ooo bu konusma farkli bir boyuta gidiyor dediler....k.k.ogrenmistim.telefona ses kaydi programi indirmistim.ve simdi kayitli.k.v...k.p..esim dinlediler......

lamak istiyorum.dedim.daha once otelinizde kalmislar,ve cok begenmisler.rezerve islemi yapacagim.iki gun sonra evlilik yildonumleri...yalnuz ayni odayi tahsis etmek istiyorum dedim.peki..o halde isim neydi dedi...hi bakalim dediler.evet kalmislar.iki kisi..dedi.diger kisi emel hnm.mi dedim.ooo bu konusma farkli bir boyuta gidiyor dediler....k.k.ogrenmistim.telefona ses kaydi programi indirmistim.ve simdi kayitli.k.v...k.p..esim dinlediler......

Peki ne dedi eşin bu konuşmayı dinleyince. En gerekli yerleri atlıyorsun ama.

eşin kabul ettımı peki aldattığını....? butun bu cekısmelere rağmen ınkarmı edıyor yoksa..?

canım bunu dinleyip halen nasıl inkar ediyor ki?

zaten konu sahibinin eski konuylarına bakınca aslında öyle sandığı gibi çok güzel giden bir evliliği, dünyanın en dürüst adamıyla evlenmiş bir durumu yok.sadece şok içinde bence.

Evet konu sahibi duygularını çok iniş çıkışlı yaşıyor yapısı gereği de kendini toplaması biraz zaman gerektirecek ..
Tabii ne kadar da bela geliyorum dese de yine de çok zor ..
Kim olsa o neden niçinleri yaşar bir şekilde ..

X