ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Nice kendini topla biraz ..
Sonra birlikte burada hep beraber toplayalım birleştirelim parçaları.
Bak bu parçaları toparlamak hem kocanın yalanlarını ortaya çıkaracak hem sana dava da büyük bir yarar saplayacak
hem de senin hiçbir acaban kalmayacak ..
Emin ol ne aldatılan ilk kadınsın ne de son olacaksın ..
Ve kocan da asla bir melek olmamış sen eşini gözünde çok fazla büyütmüşsün ..
Eski konularına sen de bir göz at bak daha iyi anlayacaksın aslında bunu ..

intihar lafının altında da adama ders verme pişman. etme niyeti var ama bilinçli ama bilinçsiz, cocukları da gene aynı. sebepten o korkunç cümleye ortak. etti, benden geçmiş olabilirsin ama. çocuklarınla canını yakarım gibi. gibi

Şükür ki gelmişsiniz. Şimdi sizin kafanız kazan gibidir. Kolay değil nasıl yattın uyudun diyenlere kızdım..
Beyin hücreleriniz aklınız kalbiniz talan oldu... beden buna nasıl dayansın...
Doğru yolu bulmanızı umut ediyorum.

Sayın Nice,
Şİmdi ben nerede hata yaptım diyorsunuz da bu süreçte cinsellikten soğuyan siz değil misiniz ? Karakter olarak eşinizin istediği karaktere bürünen de siz değil misiniz ? Eşinizin telefonunu sürekli karıştıran ve bundan dolayı sürekli olay çıkartan da siz değil misiniz ? Eltiler ile sorun yaşayan siz değil misiniz ?

Adama asla sütten çıkmış ak kaşık demiyorum da ben nerede hata yaptım dedmişsiniz ya şu soruları bir kez daha gözden geçirin.

zaten sadık olması gereken evli erkek değil ,o kadınlar.
kadınların eğitim almadığı ,çalışmadığı ,meclise girme oranının düşük olduğu toplumlarda kadınların böyle cahil konuşması oldukça normal .
Kadınların çoğu bu tip söylemleri ile erkekten aşağıda olduğunu kabul ediyor ve bunu normal sayıyor .

Mune yardim.fake olmadigimi soylermisiniz.ozel msj gorebiliyorsunuz.o aksam ozelden buradan bir uye o kizin telefon numarasini istedi benden.ve kizin adini o buldu.ve bende oradan yola cikmadim m

Ayricasayfada hata oldugu icin sabahtan beri kac giris cikis oldu belirtirmisiniz..tabiki gunler onceside var.

Erkek gözüyle Kazen yorumunu yazdı.
Ne olursa olsun aldatmak başka bir tene dokunmak bilemiyorum.. bu son noktadır benim için.

Mune yardim.fake olmadigimi soylermisiniz.ozel msj gorebiliyorsunuz.o aksam ozelden buradan bir uye o kizin telefon numarasini istedi benden.ve kizin adini o buldu.ve bende oradan yola cikmadim m

Allah aşkına nice, burada tonlarca yorum yapıyoruz kimimiz eleştiriyoruz kimimiz yardıcı olmak için kendimizi yırtıyoruz.bir iki kişi sahte dedi diye 5 kez sahte değilim msjı yazıp kanıtlamaya çalışıyorsun.bence şu anda daha başka sorulara daha önemli cevaplar vermen lazım.

Özel mesajları göremiyoruz öncelikle bunu ifade edeyim konuya kimse de sahte bir konu demiyor. Lakin dün kü son mesajınız çok çirkindi. Şu dakika o mesajı emniyete gidip şikayet etsem boşanma sürecinde çok zor durumda kalırsınız. Şimdi daha fazla saçmalamadan bu siteden biraz uzak durun kendini toparlayın. Yukarıda ki sorularımın cevabını verin.

Sorularınıza burada cevap arayacağınıza bunu eşinizle konuşun.

Bilen biliyor sen bunu niye dert ediyorsun. Fake değil konuyu takip edenler biliyor.
Arada fake diye söylenenler olacaktır.. Kaç tane konu açmışsın. Adrenalin olsun diye böyle bir konu açman için sebep yok

aynen öyle .Aldatan erkek de kadın da olsa neden yapıyor diye sorgulamak lazım . Genelde aynı kişiyle birliktelik sürdüren gönül bağı kuran insanların belli ki bazı nedenleri var .Evlilik şirketini yıkamıyor iki arada bir derede tuhaf bir yaşantı sürdürüyorlar .

nice fake olmadığını bılıyoruz takılma sen oralara..
bak herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor..
buna odaklan

Konuyu başından beri okudum, içim şişti konu sahibi. Aldatılmak kadar insanın canını acıtan bir şey yoktur sanırım; ama somut bir şeyler söyle, mesela affedeceğim de, ya da boşanma davası açacağım de, tazminat isteyeceğim de, ya da bir süre süründüreceğim de...
Yazdıklarında çözüm odaklı somut hiçbir şey yok, tek dediğin bittiiiii bittiiiiii, ben ne yapıcam, bunu bana nasıl yapar, konum fake değil vs...
Allah için bir defa da somut bir şey söylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…