ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Mune yardim.fake olmadigimi soylermisiniz.ozel msj gorebiliyorsunuz.o aksam ozelden buradan bir uye o kizin telefon numarasini istedi benden.ve kizin adini o buldu.ve bende oradan yola cikmadim m
Kimse sizin için fake demedi bu konuya takılmayın.

Mune yardim.fake olmadigimi soylermisiniz.ozel msj gorebiliyorsunuz.o aksam ozelden buradan bir uye o kizin telefon numarasini istedi benden.ve kizin adini o buldu.ve bende oradan yola cikmadim m

allah aşkına bu kadar sorunun içinde sana fake diyenleremi takıldın bırak desinler sen önce kendine gel ve hayatını düzene koy

burda kimseye kanıt yapmak zorunda degilsin şu aşama da sadece kendi psikolojini düşün kendini suçlayıp durma en azından çocukların için bunu yap

ve benden tavsiye her canın acıdığın da her üzüldüğünde her sorun olduğun da ölmek laflarını ağzına alma heleki çocuklarının

bunu yapma lutfen

Nice fake falan değilsin, biliyoruz bak buarada hepimiz bir yerlerimizi yırtıyoruz sana yardımcı olmak için .
Bence sen bugün hiçbirşey yapma ..
Ben seni boşanma konusunda pek emin göremedim,
henüz hazmetme aşamasındasın ..
O yüzden bugün biraz kendini dinle, eski konularını oku ve düşün biraz .

Sabah aglama kriziyle uyandimm.o da kostu yanima.niye yiktin yuvami ..bak cocuklarim bir tarafta biz bir taraftayiz dedimm..degdimi.bize o kadar dusukun o kadar iyi biriydin neden yaptin.neden...ben yapmadimmmm.dedii...peki otel..hayir kalmadim.tamam ben bu gun gidip mahkeme karari cikarticam onu almak icin dedim.durdu..cit cikarmadi.kendine guveniyorsan o zaman cikartalim..dedimm.gitti odadann.sesizce....
Sen hala yalvarsa yakarsa da barışsak moddasın bence ..
Kizlar o belgeyi almak icin ne yapmam lazim.

Ben simdi adliyeye gidecegim.onu da oraya cagiracagim.
Geç bile kaldın o ses kaydını falan flash belleğe alsaydın ..
Sayın Nice,
Şİmdi ben nerede hata yaptım diyorsunuz da bu süreçte cinsellikten soğuyan siz değil misiniz ? Karakter olarak eşinizin istediği karaktere bürünen de siz değil misiniz ? Eşinizin telefonunu sürekli karıştıran ve bundan dolayı sürekli olay çıkartan da siz değil misiniz ? Eltiler ile sorun yaşayan siz değil misiniz ?

Adama asla sütten çıkmış ak kaşık demiyorum da ben nerede hata yaptım dedmişsiniz ya şu soruları bir kez daha gözden geçirin.

Cinsellikten soğumuşsa eşinin suçu yok mu ?
Eşinin telini karıştırmasa bu olayların nasıl çözecekti ? Hala göz göre göre aldatılan kadın olacaktı...

Her ne olursa olsun oturup konuşup tartışıp her konuyu çözerlerdi isteseydi 'Adam' .. Ama çareyi kapı dışında aramak kolay gelmiş . .

Bırakın bence bilgisayarla uğraşmayı.. şimdi burada sorulanlara da cevap verme gayreti içine girdiniz..
Sen şuanda da sağlıklı düşünemeyebilirsin. Kafanı topla birleştir herşeyi. Kararını verip uygulamaya koyunca gelir burda paylaşırsın istersen.. ama dediğim gibi şuan allak bullaksın kendini toplaman lazım

Bu konu bir yere varmaz. Bu kadar soru soruluyor tek cevap ben fake değilim.

aynı düşünceler içindeyim.şimdi kızanlar olacak ama ben konu sahibinin boşanacağını da düşünmüyorum kesinlikle.

gerçi o bizi ilgilendermez kendi hayatı ancak burada tonlarca insana dünden beri yaşattığı şeyler çok çirkindi.bize de akıl parası olsun bu.

İnşallah çocukları için herşey çok güzel olur tek dileğim bu.

aynen öyle .Aldatan erkek de kadın da olsa neden yapıyor diye sorgulamak lazım . Genelde aynı kişiyle birliktelik sürdüren gönül bağı kuran insanların belli ki bazı nedenleri var .Evlilik şirketini yıkamıyor iki arada bir derede tuhaf bir yaşantı sürdürüyorlar .
evliliği yıkamıyoruz hep bir bahanedir ..
bide herşeyin altında , eşim bana soğuk davranıyor sürekli kavga ediyoruz nedenleri yoktur
sadece "doyumsuz" olmak da yetiyor aldatmaya maalesef ..

evliliği yıkamıyoruz hep bir bahanedir ..
bide herşeyin altında , eşim bana soğuk davranıyor sürekli kavga ediyoruz nedenleri yoktur
sadece "doyumsuz" olmak da yetiyor aldatmaya maalesef ..
doyumsuzluk da insanların cinsel yönlerini tanımadan evlenmesi sonucu ortaya çıkan bir şey .
Bakire kız namuslu kız isterler sonra da karım yatakta ceset gibi deyip aldatırlar .
mevzu çok derin

Adamın aldattığını kabullenemiyor (ki aldattı ise) bunu ispata gidiyor ısrarla oteli aradığınızda otel asla o kişinin kalıp kalmadığı bilgisini vermez. Hiç bir mahkeme boşanma süreci başlamadan ne telefomn kayıtlarını ne de otel kayıtlarını istemez. Orta da bir ispata gitme var.

Bu arada ısrarla aldatmayı normal göstermişim gibi yorumlar geliyor. Bakın altını çiziyorum her ne şart olursa olsun asla aldatmanın elle tutulur tarafı yoktur. Fakat adamı evden uzaklaştırmak için elinden geleni yapmış bir kadın var. Diğer üyeliği ile açtığı konuları ben bildiğim için sizinde o üyelikten haberiniz olmadığı için yorumlarıma anlam veremiyorsunuz ama durum budur.

Özetle Nice bence bu siteden biraz uzaklaş....

aynı düşünceler içindeyim.şimdi kızanlar olacak ama ben konu sahibinin boşanacağını da düşünmüyorum kesinlikle.

gerçi o bizi ilgilendermez kendi hayatı ancak burada tonlarca insana dünden beri yaşattığı şeyler çok çirkindi.bize de akıl parası olsun bu.

İnşallah çocukları için herşey çok güzel olur tek dileğim bu.
Bende öyle düşünüyorum ne yazık ki. .

eşiyle daha önceki konularındaki sorunları v.s. tel. karıştırıp tartışması onlar zaten bu günün geleceğinin habercisiymiş ama konu sahibimiz görmezden gelmeyi tercih etmiş.bu günkü yaşananlar kesinlikle eşinin suçu her ne olursa olsun kimse aldatılmayı haketmez sorunları seninle konuşup çözemiyorsa medeni yoldan gitmeliydi.kesinlikle kendinde suç hata aramamalısın .inşallah kendini toparlayıp sağlıklı düşünerek bu işten sen ve çocukların daha fazla yara almadan çözüme kavuşturursunuz.hakkınızda hayırlısı olsun mümkünse kendi aileniz ile konuyu paylaşıp varsa kardeş,abla yada anneniz yanınıza gelsin bu süreçte.

benim babam annemi sayısını bilmediğim kadar aldatmıştır. en sonunda 50 yaşında annemi boşadı. hem aldatıo hemde boşuo düşünsenize.

annemin tek dediği '' şimdiki aklım olsa ilkinde ben boşardım ''

1 affedersiniz 2 affedersiniz ama bi insan arsızsa ve siz onu affedince bu fırsatı ona TEKRAR TEKRAAAR vermiş olursunuz.

Sayın Nice,
Şİmdi ben nerede hata yaptım diyorsunuz da bu süreçte cinsellikten soğuyan siz değil misiniz ? Karakter olarak eşinizin istediği karaktere bürünen de siz değil misiniz ? Eşinizin telefonunu sürekli karıştıran ve bundan dolayı sürekli olay çıkartan da siz değil misiniz ? Eltiler ile sorun yaşayan siz değil misiniz ?

Adama asla sütten çıkmış ak kaşık demiyorum da ben nerede hata yaptım dedmişsiniz ya şu soruları bir kez daha gözden geçirin.
Cinsellikten sagudum...esimle ayda
Sayın Nice,
Şİmdi ben nered
kadınla ne yazıştın
kadina slm ne hbr yazdim.ne olduu.korktum.gece gece dedi.
Hic aklim sende dedim.
Cok korktum yaaaa.dedi.
Seviyormusun beni dedim
O da uykum var.dedi
Bende niye boyle davraniyorsun dedim...
Sen isteyince konus,ben isteyince olmuyorrr yaa.dedi...tm.seni seviyorum dedim.o da tmm.bende dedi.

[QUOTE="KedidirKedii, post: 39530048, member: 637987

Cinsellikten soğumuşsa eşinin suçu yok mu ?
Eşinin telini karıştırmasa bu olayların nasıl çözecekti ? Hala göz göre göre aldatılan kadın olacaktı...

Her ne olursa olsun oturup konuşup tartışıp her konuyu çözerlerdi isteseydi 'Adam' .. Ama çareyi kapı dışında aramak kolay gelmiş . .[/QUOTE]

Şu yorumuna A' dan Z' ye katılıyorum ..
Kadın telefon karıştırıyorsa bir şühpesi vardır .
Cinsellikten uzaklaştıysa da bu yine karşı tarafla ilgili bir sorundur ..
Sorunlu dönemden geçen her erkek in aldatmasını ya da her kadının aldatmasını haklı görelim o zaman ..
Aldatmak karaktersizliktir ..
Madem bir sorun vardı konuşup çözmeye çabalayabilirlerdi .

doyumsuzluk da insanların cinsel yönlerini tanımadan evlenmesi sonucu ortaya çıkan bir şey .
Bakire kız namuslu kız isterler sonra da karım yatakta ceset gibi deyip aldatırlar .
mevzu çok derin
çok örnek var bu konu ile ilgili aslında
evlilik öncesi cinsel ilişki yaşayıp , yani cinsel olarak birbirini tanıyıp aldatanlar ve aldatılanlar var,
çok çeşit çeşit örnekler var bu yüzden mevzu derin hakikaten

X