ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Simdi arkd.msj atti.kocan dort bucukta watsapta gorunmus.dieee..ne yapiyorhalen

[QUOTE="KedidirKedii, post: 39530048, member: 637987

Cinsellikten soğumuşsa eşinin suçu yok mu ?
Eşinin telini karıştırmasa bu olayların nasıl çözecekti ? Hala göz göre göre aldatılan kadın olacaktı...

Her ne olursa olsun oturup konuşup tartışıp her konuyu çözerlerdi isteseydi 'Adam' .. Ama çareyi kapı dışında aramak kolay gelmiş . .

Şu yorumuna A' dan Z' ye katılıyorum ..
Kadın telefon karıştırıyorsa bir şühpesi vardır .
Cinsellikten uzaklaştıysa da bu yine karşı tarafla ilgili bir sorundur ..
Sorunlu dönemden geçen her erkek in aldatmasını ya da her kadının aldatmasını haklı görelim o zaman ..
Aldatmak karaktersizliktir ..
Madem bir sorun vardı konuşup çözmeye çabalayabilirlerdi .
[/QUOTE]
Cinsellikten sagudum .evet.ayda bir veyaiki kez hatirlanmak uzucu degil mi.demekki baska yerden faydalaniyormus.

arkadaşın da manyakmış .
Kendinize düzgün arkadaşlar bulun .
Ben gece arkadaşımın kocasını onlıne görsem arkadaşıma söyleme gereği duymam.
Aklıma pislik gelmez ki zaten .
Çevrenizi değiştirin ve tabi kendinizi de

Cinsellikten sagudum...esimle ayda

kadina slm ne hbr yazdim.ne olduu.korktum.gece gece dedi.
Hic aklim sende dedim.
Cok korktum yaaaa.dedi.
Seviyormusun beni dedim
O da uykum var.dedi
Bende niye boyle davraniyorsun dedim...
Sen isteyince konus,ben isteyince olmuyorrr yaa.dedi...tm.seni seviyorum dedim.o da tmm.bende dedi.

Sen eşinin telefonundan eşin gibi kadına yazdın doğru anlamışım değil mi?
Eğer öyleyse.. herşey ayan beyan ortada.. ilişkileri var ve birlikte olmuşlar

Kizlar bittiiii.bosanacagim.acim cok.hep aklimda neden neden nedenler var.kalbimde aci.amabir anda nasil yasarim onunla...

Adamın aldattığını kabullenemiyor (ki aldattı ise) bunu ispata gidiyor ısrarla oteli aradığınızda otel asla o kişinin kalıp kalmadığı bilgisini vermez. Hiç bir mahkeme boşanma süreci başlamadan ne telefomn kayıtlarını ne de otel kayıtlarını istemez. Orta da bir ispata gitme var.

Bu arada ısrarla aldatmayı normal göstermişim gibi yorumlar geliyor. Bakın altını çiziyorum her ne şart olursa olsun asla aldatmanın elle tutulur tarafı yoktur. Fakat adamı evden uzaklaştırmak için elinden geleni yapmış bir kadın var. Diğer üyeliği ile açtığı konuları ben bildiğim için sizinde o üyelikten haberiniz olmadığı için yorumlarıma anlam veremiyorsunuz ama durum budur.

Özetle Nice bence bu siteden biraz uzaklaş....
muhtemelen hanımefendi eşinden ayrılmayı istemediği için durumu kabullenemiyor ve hala ispata gidiyor olsa gerek zor bir durum.yorumunuzdan bende aldatmayı normal göstermediğinizi ama sürece hanımefendinin hızlandırıp sebep olduğunu anladım.ama erkekde eşi gerekli ilgiyi göstermiyor,sorunlar yaratıyor,geçinemiyor ve başkasına ilgi duyuyor seviyor ise boşanmalı hiç bir süreç her iki taraf içinde aldatmayı gerektirmediği gibi ortada evlatlarını düşünerek konuşmalılardı .adamı evden uzaklaştıran davranışlarda bulunuyorsa adamda boşanıp gitseymiş keşke .zaten gitmiş ama ardında eşini ve ailesini yıkarak,incilterek,aşağılayarak....

Nice ne farkeder ne yapıyor? Belki kadınla konuşup durumu anlatıyor, belki senin onunla iletişime geçip geçmediğini soruyor... Ne farkeder? Şu an bu kadar karışıkken durum o işten neden izin alınmıyor ben onu merak ediyorum.

Aldatılmışsın, geçmişi kafanda kurcalamayı bırak. Nedenlerini, niçinlerini düşünme. Kimse aldatılmayı hak etmiyor. Ne olursa olsun. Sen ne kadar adi de olsan, şerefsiz bir insanda olsan(bunları misal diyorum) yine aldatılma hakkını karşıya vermiyor. Karşında ki öküz namusu ile boşanır yoluna gider. Aldatma sadece namussuzluktur. Bunu bilirim bunu söylerim.

Kizlar bittiiii.bosanacagim.acim cok.hep aklimda neden neden nedenler var.kalbimde aci.amabir anda nasil yasarim onunla...

Nice eğer kararın kesin boşanmaksa asla eşinin şuan ne yaptığına üzülme, takılma ..
Ama bence sen hala kabullenemiyorsun durumu ve boşanma konusunda emin değilsin .
Kendini dinlemelisin biraz ..
Lütfen eski konularını oku ve düşün biraz ..

Dünden beri yazmayayım diyorum ama tutamıcam kendimi hanımlar linç etmeyin beni:))

1- Tablet bozukmuş girmiyormuş vs vs vs. O kadar saat kötüyüm kötüyüm yazdınız bir şey yoktu tam elveda ben zehir içiricem herkese ölüdüreceğim kendimi mesajından sonra mı bozuldu site.

2-Üstüne gitmeyin çok kötü şu an diyenleri anlamıyorum, aldatılmak eminim çok iğrenç bi duygudur ama çocuğumu öldüreceğim nedir ya, oldu valla her kötü olan birini öldürsün kessin doğrasın, haberlerde de öyle olmuyor mu cinayetler cinnet getirdi, kabullenemedi aileyi yok etti falan. Bu kadın resmen bi olay olduğunda direk evlatlarını öldürmeye onların yok olmasını istiyor. Dikkatimi çeken eşine hiç boyun posun devrilsin, kafasını kırıcam vs demiyor nasıl yaptı etti çocukları olunca vay ölseydi, öldüreceğim kendimi onları.Bence acilen psikologa gitmeli acilen,

3-Buraya sayfalarca mesaj döşedik arada 3-5 fake yazısına takılması ayrı olay o kadar merak ettik mesajın içinde onları seçtiysen baya baya okumuşsun bütün sayfaları

4-Arkadaşın biri de demiş konuştun mu yoo hatırlamıyorum uyumuşum yani o kadar büyük bi olayda nasıl uyuyabildiniz
Hiç karşınıza alıp adam akıllı konuşmamışsınız ki o gitti ben gittim o çıktı, ben çıktım evden, birbirinizden kaça kaça olayı soğutmaya mı çalışıyorsunuz

Dediğim gibi Nice, sen takip etmeyi bırak onun ne yaptığını. Sadece sen ne yapacağını düşün. Buna odaklan. Boşanacakmıyım? Boşansam nasıl bir düzen oturturum? Devam etsem mi? Devam etsem nasıl güvenirim? Bunların bir muhakemesini yapmaya çalış kafanda. Takip etme onu bırak valla

Cinsellikten sagudum...esimle ayda

kadina slm ne hbr yazdim.ne olduu.korktum.gece gece dedi.
Hic aklim sende dedim.
Cok korktum yaaaa.dedi.
Seviyormusun beni dedim
O da uykum var.dedi
Bende niye boyle davraniyorsun dedim...
Sen isteyince konus,ben isteyince olmuyorrr yaa.dedi...tm.seni seviyorum dedim.o da tmm.bende dedi.
kanıt ortada. artık karar sana kalmış.

Adamın aldattığını kabullenemiyor (ki aldattı ise) bunu ispata gidiyor ısrarla oteli aradığınızda otel asla o kişinin kalıp kalmadığı bilgisini vermez. Hiç bir mahkeme boşanma süreci başlamadan ne telefomn kayıtlarını ne de otel kayıtlarını istemez. Orta da bir ispata gitme var.

Bu arada ısrarla aldatmayı normal göstermişim gibi yorumlar geliyor. Bakın altını çiziyorum her ne şart olursa olsun asla aldatmanın elle tutulur tarafı yoktur. Fakat adamı evden uzaklaştırmak için elinden geleni yapmış bir kadın var. Diğer üyeliği ile açtığı konuları ben bildiğim için sizinde o üyelikten haberiniz olmadığı için yorumlarıma anlam veremiyorsunuz ama durum budur.

Özetle Nice bence bu siteden biraz uzaklaş....

sanırım gitti hiç sesi çıkmıyor.

en çok ağzına ölüm lafını alıp heleki küçük çocuğum ölümden çok korkuyor deyip ortadan kaybolması inanın bizimde psikolojimizi bozdu.

dünden beri yaz yaz yaz tek cevap yok heleki akşam siteye giripte yazmayınca ister istemez insanın aklına kandırılmış olmak geliyor ama arkadaş şöyle uzunca yazıpta net bir şeyler demedi kısa kısa yazdı bu kısa yorumlarından net bir şey çıkmadı

bizler ne yaptı derdindeyiz o ben fake değilim,bu neden oldu soruyor hala evet anlıyorum ama bu olay olalı 3 gün oluyor nerdeyse daha net olmalı ve bu netliğinden dolayı bizde rahatlamalıyız.

eski konularını bilmiyoruz dediğiniz gibi her davranışı adamı dışarıya ittiyse ve kendinden uzaklaştırdıysa ve bu aldatma olduysa bilemiyoruz.

ama aldatma her ne olur sa olsun dediğiniz gibi insanı alt üst eden bir durum.

başkasına nasıl dokundu diyen biri bence artık onla ilgili her hangi bir cümle kurmaz ve hemen kurtulmanın çaresine bakar.

ölmek öldürmek kime ne çare olmuş ki bu bayana olsun ben en çok buna kızıyorum.

ve otel yada telefon bilgileri için mahkeme izni olduğunu duymuştum.bilmiyoruz artık ne oldu bitti

sadece çocukları için ayakta durmalı bunu diliyorum.aklını başına almalı...

Şu yorumuna A' dan Z' ye katılıyorum ..
Kadın telefon karıştırıyorsa bir şühpesi vardır .
Cinsellikten uzaklaştıysa da bu yine karşı tarafla ilgili bir sorundur ..
Sorunlu dönemden geçen her erkek in aldatmasını ya da her kadının aldatmasını haklı görelim o zaman ..
Aldatmak karaktersizliktir ..
Madem bir sorun vardı konuşup çözmeye çabalayabilirlerdi .
Cinsellikten sagudum .evet.ayda bir veyaiki kez hatirlanmak uzucu degil mi.demekki baska yerden faydalaniyormus.[/QUOTE]

bak işte zaten şüphen varmış yani hiç ummadığın bişey değil başına gelen

X