[QUOTE="KedidirKedii, post: 39530048, member: 637987
Cinsellikten soğumuşsa eşinin suçu yok mu ?
Eşinin telini karıştırmasa bu olayların nasıl çözecekti ? Hala göz göre göre aldatılan kadın olacaktı...
Her ne olursa olsun oturup konuşup tartışıp her konuyu çözerlerdi isteseydi 'Adam' .. Ama çareyi kapı dışında aramak kolay gelmiş . .
Sen onu takip etmeyi bırak? Artık bundan sonra yoluna nasıl devam edeceğini düşünsene arkadaşım ya..Simdi arkd.msj atti.kocan dort bucukta watsapta gorunmus.dieee..ne yapiyorhalen
YaSimdi arkd.msj atti.kocan dort bucukta watsapta gorunmus.dieee..ne yapiyorhalen
arkadaşın da manyakmış .Simdi arkd.msj atti.kocan dort bucukta watsapta gorunmus.dieee..ne yapiyorhalen
Cinsellikten sagudum...esimle ayda
kadina slm ne hbr yazdim.ne olduu.korktum.gece gece dedi.
Hic aklim sende dedim.
Cok korktum yaaaa.dedi.
Seviyormusun beni dedim
O da uykum var.dedi
Bende niye boyle davraniyorsun dedim...
Sen isteyince konus,ben isteyince olmuyorrr yaa.dedi...tm.seni seviyorum dedim.o da tmm.bende dedi.
muhtemelen hanımefendi eşinden ayrılmayı istemediği için durumu kabullenemiyor ve hala ispata gidiyor olsa gerek zor bir durum.yorumunuzdan bende aldatmayı normal göstermediğinizi ama sürece hanımefendinin hızlandırıp sebep olduğunu anladım.ama erkekde eşi gerekli ilgiyi göstermiyor,sorunlar yaratıyor,geçinemiyor ve başkasına ilgi duyuyor seviyor ise boşanmalı hiç bir süreç her iki taraf içinde aldatmayı gerektirmediği gibi ortada evlatlarını düşünerek konuşmalılardı .adamı evden uzaklaştıran davranışlarda bulunuyorsa adamda boşanıp gitseymiş keşke .zaten gitmiş ama ardında eşini ve ailesini yıkarak,incilterek,aşağılayarak....Adamın aldattığını kabullenemiyor (ki aldattı ise) bunu ispata gidiyor ısrarla oteli aradığınızda otel asla o kişinin kalıp kalmadığı bilgisini vermez. Hiç bir mahkeme boşanma süreci başlamadan ne telefomn kayıtlarını ne de otel kayıtlarını istemez. Orta da bir ispata gitme var.
Bu arada ısrarla aldatmayı normal göstermişim gibi yorumlar geliyor. Bakın altını çiziyorum her ne şart olursa olsun asla aldatmanın elle tutulur tarafı yoktur. Fakat adamı evden uzaklaştırmak için elinden geleni yapmış bir kadın var. Diğer üyeliği ile açtığı konuları ben bildiğim için sizinde o üyelikten haberiniz olmadığı için yorumlarıma anlam veremiyorsunuz ama durum budur.
Özetle Nice bence bu siteden biraz uzaklaş....
Simdi arkd.msj atti.kocan dort bucukta watsapta gorunmus.dieee..ne yapiyorhalen
Kizlar bittiiii.bosanacagim.acim cok.hep aklimda neden neden nedenler var.kalbimde aci.amabir anda nasil yasarim onunla...
kanıt ortada. artık karar sana kalmış.Cinsellikten sagudum...esimle ayda
kadina slm ne hbr yazdim.ne olduu.korktum.gece gece dedi.
Hic aklim sende dedim.
Cok korktum yaaaa.dedi.
Seviyormusun beni dedim
O da uykum var.dedi
Bende niye boyle davraniyorsun dedim...
Sen isteyince konus,ben isteyince olmuyorrr yaa.dedi...tm.seni seviyorum dedim.o da tmm.bende dedi.
Adamın aldattığını kabullenemiyor (ki aldattı ise) bunu ispata gidiyor ısrarla oteli aradığınızda otel asla o kişinin kalıp kalmadığı bilgisini vermez. Hiç bir mahkeme boşanma süreci başlamadan ne telefomn kayıtlarını ne de otel kayıtlarını istemez. Orta da bir ispata gitme var.
Bu arada ısrarla aldatmayı normal göstermişim gibi yorumlar geliyor. Bakın altını çiziyorum her ne şart olursa olsun asla aldatmanın elle tutulur tarafı yoktur. Fakat adamı evden uzaklaştırmak için elinden geleni yapmış bir kadın var. Diğer üyeliği ile açtığı konuları ben bildiğim için sizinde o üyelikten haberiniz olmadığı için yorumlarıma anlam veremiyorsunuz ama durum budur.
Özetle Nice bence bu siteden biraz uzaklaş....
Şu aşamada belki psikolojik yardım almanız yararınıza olur. Sağlıklı düşünemiyorsunuz.Kizlar bittiiii.bosanacagim.acim cok.hep aklimda neden neden nedenler var.kalbimde aci.amabir anda nasil yasarim onunla...
Cinsellikten sagudum .evet.ayda bir veyaiki kez hatirlanmak uzucu degil mi.demekki baska yerden faydalaniyormus.[/QUOTE]Şu yorumuna A' dan Z' ye katılıyorum ..
Kadın telefon karıştırıyorsa bir şühpesi vardır .
Cinsellikten uzaklaştıysa da bu yine karşı tarafla ilgili bir sorundur ..
Sorunlu dönemden geçen her erkek in aldatmasını ya da her kadının aldatmasını haklı görelim o zaman ..
Aldatmak karaktersizliktir ..
Madem bir sorun vardı konuşup çözmeye çabalayabilirlerdi .
kanıt ortada. artık karar sana kalmış.