ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Noluyor yav burda konu sahibi akilli ol sana kocami yok si... et gitsin bee aklini basina topla dunyanin sonu dgil

24-62 sayfa arası konu sahibi ne durumda diye tek tek göz attım. Tartışmaları ve geyiklik yorumları es geçtim(iyi ki durup da okumadım) ama sonuç sıfır. Hala haber yok.
Ben konu sahibinin kendinin ve çocuklarının canına kastettiğini sanmıyorum. Ama tabi ki emin olamayız o yüzden takipteyim. İnşallah her şey yolundadır.

O zaman neden böyle bir mesaj atıp çıkmış yahu son mesaj olarak..Kolay kolay herkesin yazabileceği bir şey değil.

sahte çıkması biraz zor çünkü eski konuları da hep bağlantılı konular yani sahye üyelik gibi değil maalesef.keşke öyle olsa.

eşinse eşin o olmayınca hayatın anlamı kaybolmuyor ya adam adinin teki değer mi
hele birde çocukları bu işin içine katmak yazık günah kimbilir bu tavırlarından nasıl korkuyorlardır masumlar.

O zaman neden böyle bir mesaj atıp çıkmış yahu son mesaj olarak..Kolay kolay herkesin yazabileceği bir şey değil.

o anki ruh haliyle yazdı sanırım hani deriz ya ölsem de kurtulsam gibi sanırım öyle bişeydi.ama oğlum ölmekten korkuyor kısmını ben çözemiyorum.konu sahibi zaten başka konusunda da hep ölümlü konuşmuş yani sinirli anında böyle cümleler kuruyor olabilir.İnşallah da öyledir.

Ya belki netten girmiştir , belkide dışarıda hava alıyordum , belkide eşi geldi kavga etmişlerdir . Kötü düşünmeyelim kötü OLMASIN.

Böyle bir konu daha vardı hatırlayanlar olur. Fare zehri içsem hemen ölür müyüm gibi bir şeydi. Bayağı da beklemiştik ne oldu diye.
Sonra sanırım kadın gelip çok üzgün olduğunu,yapamadığını vs yazmıştı.
Umarım bunun sonu da öyle olur.

Hani konu sahibini ve diline pelesenk olmuş ölümlü üslubu savunduğumdan değil, ama, düşünmeden yazmak diye birşey de hiç yok değil yani. Sinir atmak için yazmaca falan. Bilinç akışı olayları falan.

Bende merak ettim, tüm sayfalari scrolledim belki yazmistir diye yada bi haber vardir diye ama yok... Intahar mesajinida okudum, psikolojisi yerinde olmadigi icin öyle yazmistir, aklindan gecirmistir evet ama yapacagini sanmiyorum... Insallah... Cevap vermemesi bizleri merakta birakmasi gicik bi durum olsada, suanda KK dan daha önemli sorunlari oldugunu saniyorum... Büyük ihtimal kocasi eve gelmistir, yada kendi kadinin yanina gitti dedigi gibi, ailelere sicramistir ve suanda kiyamet kopuyordur... Insallah bunca cirkeflige adilige ragmen affetmez esini, zira böyle birden parlayanlar genelde bi sans veriyor, sözüm ona cocuklar icin ama asil nedeni düzen bozulmasin, etraf neder, nasil yeni hayat kurarim falan filan... Kusura bakmayin bunu yazdigim icin ama kimi kadinlar onursuz yasamayi seciyorlar maalesef, kendilerine deger vermiyorlar ki eslerinden görsünler... Insallah Konusahibi onlardan degildir, dimdik durup, kendine temiz bi sayfa acar...

Konu neymiş, kızının kimliği yok filan demiş.
hatırladım...
bende baştan beri okuyorum yahu..öyle karışık bir konuydu ki ama kadına ne derseniz deyin kendi bildiğini okuyor. Ben blöf yapmamıştım ayrıca ihbarda bulunmuştum. Çünkü eşi tarafından şiddet görmüştü ve keşke hapse girse demişti. Ayrıca oğlu yoktu o konuda sadece kızı vardı ve eşi kızına kimlik çıkartmamıştı. Ben her seferinde söylediklerini çürüttükçe beni suçladı ve konuyu kapattırdı..

İlk sayfadan beri okuyorum, konu sahibinin eski konularını da az cok biliyorum, acıyı fazlasıyla derinde yaşayan bir insan, ortaokula giden çocuklarının öğle saatlerinde okula gidip beslenme hazırlayacak kadar takıntılı ve koruyucu biri, kötü bişey yapacagını düşünmüyorum, sadece şuan acısını fazlasıyla yaşıyor olabilir , eşiyle konuşuyor olabilir ve hatta affetmiş olabilir, çünkü eşine tapacak derecede güvenen ve baglı bir insan

Bazı insanlar eşlerini hak etmiyor gerçekten... Nedir bu yahu?
Konu sahibi umarım sakinleşir ve mantıklı düşünmeye başlarsın. Çocuklarında güç al, onlarla birlikte Voltranı oluşturabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…