Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım fake çıkar lütfen öyleolsun.
Umarım kötü bir şey yapmaz , acaba bir şekilde yönetim ulaşabilir mi ?sahte çıkması biraz zor çünkü eski konuları da hep bağlantılı konular yani sahye üyelik gibi değil maalesef.keşke öyle olsa.
sahte çıkması biraz zor çünkü eski konuları da hep bağlantılı konular yani sahye üyelik gibi değil maalesef.keşke öyle olsa.
Umarım kötü bir şey yapmaz , acaba bir şekilde yönetim ulaşabilir mi ?
O zaman neden böyle bir mesaj atıp çıkmış yahu son mesaj olarak..Kolay kolay herkesin yazabileceği bir şey değil.
Okumadın onları tek tek bakıyorum da , umarım kötü bir şey yapmaz şuan çok meraktayım dua edeceğim umarım fikriyle zikri bir olmaz ...biz yönetime mail attık kazen geldi bir kaç açıklama yaptı araştırıyoruz dedi ama baya oldu tabii.
o üye siz değildiniz
Dea-tacita adlı üye göndermiş eski mesajlarımdan baktım
Hani konu sahibini ve diline pelesenk olmuş ölümlü üslubu savunduğumdan değil, ama, düşünmeden yazmak diye birşey de hiç yok değil yani. Sinir atmak için yazmaca falan. Bilinç akışı olayları falan.Ne yapalım, aferin mi diyelim? Hem bu şekilde sinir krizine girip hem de buraya yazıyor yani? Çok enteresan... Ben sinir krizine girsem bu şekilde herhalde bir yere bir şey yazmam. Ayrıca yazmakla feryat figan farklıdır. Feryat figan ederken agzından çıktı diyelim (hadi öyle diyelim) ama yazarken de böyle olması.. garip yani... çünkü yazarken daha oturaklı düşünürsün her ne durumda olursan ol.
hatırladım...Konu neymiş, kızının kimliği yok filan demiş.