- 5 Haziran 2010
- 639
- 665
Butun her yerim carpinti hissiii..o beni ben onu ne cok sevmistik.oysaki of offff.....
Ilk kzi
degistirmiyecek.degistirmez.sadece bilmek istiyorum....ne yapacagimmm...gecen bana sevgililer gununde pirlanta almisti...mutlu olamamistim.arkadasimla konustum.emel icimde bir sikinti var...ama ne bilmiyorum.dun aksam otel muhabbetinden konustuk.cnm arkadsim bana dediki allah dua et...sen dogru ol.bende dedim ki emel,temiz olmak,dogru olmak,durust olmak ne kadar guzel degilmi.dedimmm.bilemedim ki basima bir gun sonbra bunlar gelecek....
Kizlar icimde onu kaybettim,evliligim yikildi acisi yok.bana nasil yapti.o nasil yapti.nasil dokundu baskasina....
Bu emel arkadaşı emel sanırım çünkü diğer kadınla muhabbeti yokmuş.ya ben butun yorumlari okuyamadim ama kadinin adinin emel oldugu anlasilmis sanirim.. bu yorumda anlattigi arkadasi emel miymis.. benim benim bi yerden sonra ipler koptu...
Empati yapma yeteneğim oldukça gelişmiştir ama konu sahibi için bir türlü yapamıyorum bunu. Beş para etmez bir herif aldattı diye kendini, çocuklarını öldürmek, bunu düşünmek benim aklımın alabildiği bir şey değil.
Gerçi konu sahibinin konuları, konuların gelişimleri bana hiç bir zaman mantıklı gelmedi, o yüzden pek yorum yapmazdım. Otel konusunun ardından bunun gelmesi de soru işaretleri oluşturdu kafamda. Yönetim bir açıklama yapsa keşke artık.
Bir avukat olarak söylüyorum eğer boşanmayı düşünüyorsanız zina sebebi ile boşanma davası açın, fakat durumu öğrendikten itibaren 6 ay içinde açmanız gerekir (zina esasen cinsel münasebette bulunmak anlamına gelse de eşinizin bu yönde şüphe uyandıran bu davranışları bile yeterli oluyor), eğer öğrendikten itibaren 6 ay içinde açamazsanız zina sebebiyle açma hakkını kaybedersiniz bu halde de evlilik birliğinin temelinden sarsılması sebebi ile davayı açın. Geçmiş olsunTanidik cikti.bakalim gorunce anliyacagim.okisiyibir kez gordummm.isminide ogrendim.tahminim o.
Kazen online sanırım, ama bilgi alamadı herhalde o da.
Ne bileyim alsaydı söylerdi heralde, bu kadar insan burda merak ederken. Adli mi değil mi bilmiyoruz şu an.Bi şekilde bilgi alınması lazım konu gerçekse kadın çocuklarıyla beraber zehir alacağını söylüyor adli bi konu degil mi..
Yazip durmuyor iste, bu yüzdende herkes merakta... Okuyup yorum yapsaniz keske...hem bu kadar olay yaşayıp hemde bilgisyar başında yazıp duruyormu bu kadın.çok saçma üzülme kelimeleride hiç inandırıcı gelmedi...canı eğlence istemiş bence
hem bu kadar olay yaşayıp hemde bilgisyar başında yazıp duruyormu bu kadın.çok saçma üzülme kelimeleride hiç inandırıcı gelmedi...canı eğlence istemiş bence